Никой не е искал откуп от семейството на Адриан. В шок са!

Единственото сигурно е, че той е в неизвестност
Обновена: 31 авг 2017 11:44 | 31 авг 2017 11:00, Камелия Цветанова
65

Снимка: Facebook

Семейството на 25-годишния Адриан Златков, синът на собственика на автокъща "Софавто" Тони Златков, е в шок, а никой не се е обадил досега да иска откуп.

Още по темата

Младият мъж е в неизвестност вече втори ден. Баща му е подал сигнала за изчезването му в 10:34 ч, около час след като е намерил колата, в която били мобилния телефон и личните документи на сина му, но от него нямало и следа.

"До момента няма информация за обаждане с искания към семейството на изчезналия вчера Адриан Златков", обясни пред пред БНР заместник-директорът на столичната полиция старши комисар Борислав Борисов.

Освен по евентуалното отвличане на младия мъж полицията работи и по други версии. Продължават и разпитите на близки на изчезналия Адриян.

"Единственият неоспорим факт към момента е, че той е в неизвестност. Нямаме преки свидетели, очевидци на това, което се е случило при автомобила - така че работим по всички възможни версии при подобни случаи, като една от тях е, разбира се, и отвличане", каза Борисов.

При огледа на автомобила няма открити следи, които да подсказват, че 25-годишният мъж е бил изваден насила от колата.

"Семейството е силно притеснено, мога да кажа в шок. При разговорите вчера с нас не са споделили за получавани заплахи или за някакви неуредени финансови взаимоотношения. И към момента нямаме данни, че някой се е свързал с тях по повод случая", допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
38
 
! Отговори
Успех преди 6 години
Силно се надявам момчето да е добре. Ако трябва да бъда честен не мисля , че го чака нещо добро.Познавам го добре и без никакви пристрастия мога да заявя , че е много арогантно, безпардонно и цинично момче. Доста лоши неща е направил и може би това е възмездие от Господ за пострадалите.
12
1
 
19
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
Някой огледал ли е храстите наоколо до колата? Подмамен е да слезне от колата и са го опукали още там. Като замирише ще го намерят.
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аййй, какво хубаво момченце!!! Гледах кадри как почива със шампанско нов Мерджан. Е, скромност ли е това? Демонстрация на пари и власт. Да въдворим някой лев за детска болница, или за тежко болни деца? Няма такова нещо. И му е дошли времето да разбере, че живота има и лоша страна. Бъди нормален, не демонстрирай, труди се, учи се, впечатлявай с интелект и познания. Но парите шишкат елементсрния човек да демонстрира. Ако го върнат жив ще му е голям урок. Тате да кихне колкото искат. Иначе....,
10
4
 
38
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Върнахме се отново в мутренските години.
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странно е,че и колата и мобилния му телефон и документите са си на място.Или някой го е примамил да излезе за малко наоколо или родителите не казват за искан подкуп,надявайки се да си решат проблема сами между тях и престъпниците или момчето само е взело някакво решение,дано не е най-фаталното.
8
1
 
34
 
! Отговори
Джей преди 6 години
Нямат врагове и проблеми, но по спомен съвсем на скоро имаше пожар в СОфтавто незнайно от какво запален. Журналята поне малко обективизъм да има.
7
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тате много добре знае къде е сгафил... тия неща не стават просто хей-така.Я наркотици е прекарвал с колите, я други нелегални оръжия ...Като оправи нещата и сина му ще се прибере с някоя интересна версия за изчезването си ;)Ако се прибере...
6
3
 
43
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Бррей, голямо търсене пада...Да не стане като случая със Петко преди 4 години, дето цялото МВР го търсиха две седмици, уж отвлеченНакрая Петко се появи и се чуди защо го търсят, бил в Гърция да си лекува хем0роидите
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква е тая черна рамка на снимката? Смятам че е неуместна.
4
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз вече поне спя спокойно като гледам как цялото МВР се е разтичало да търси това добре охранено и отгледано дете. Спокоен съм, че утре като взема и аз да изчезна и мен ще ме търси цялото МВР от 5-та минута на подаване на сигнала. Евала господа полицаи, малко ви вдигнаха заплатите....
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова дъвка за медийте които непрекъснато ни "уведомяват"за да си запълват страниците.
2
1
 
31
 
! Отговори
KALki4 преди 6 години
Въпросният господин е на пчоти всяка елитна обява в mobile като Брокер на коли.Възможно да е продал нещо което не трябва, на когото не трябва!
1
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E как да е нямал врагове? Всчики българи имаме врагове, като се започне от БХК, Отворено общество, онези 240 врагове в парламента, съдии, прокурори, мутри и тн. Всички те са врагове на народа.