Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия

Тялото било в коритото на Струма под крепостта "Кракра"
Обновена: 29 сеп 2017 11:49 | 29 сеп 2017 11:41, Анисия Иванова
82
Развръзка: Откриха трупа на 31-годишната Лидия
Снимка: МВР

Изчезналата Лидия Гоцева от Перник е открита мъртва, съобщиха от МВР.

Жената бе в неизвестност от 8 септември и беше обявена за общодържавно издирване от близките си.

Вчера, около 10:00 ч., бил подаден сигнал от 32-годишен мъж, че е забелязал в корито на река Струма под крепостта "Кракра" труп на жена.

Още по темата

Полицаи от Перник отцепили района и започнали оглед на местопроизшествието. На място пристигнал и съдебен лекар.

Органите на реда установили, че тялото е на 31-годишната Лидия. Трупът е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

Според близките й жената мистериозно изчезнала рано сутринта на 8 септември. Легнала вечерта в спалнята с мъжа си, а призори излязла от къщата. Никой не знае къде е отишла.

Съпругът ѝ Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал сутринта за работа в 5 часа. Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството - вечеряли и си легнали.

Жената била безработна от 8 години, имала дъщеря във втори клас, грижела се за нея, но голямото й желание било да си намери работа. По думите на съпруга й семейството било материално добре.

Въпросната сутрин Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си, е телефонът, който бил изключен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
22
 
! Отговори
невинен преди 6 години
До демократа Вероятно е така както казваш, умните и кадърните но това значи ли, че след като някои е неудачник и некадърник не трябва да живее......тука става въпрос за оцеляване, а не за нормален живот и при положение, че работиш честно и почтено
46
5
 
4
 
! Отговори
30 преди 6 години
До невиненЩо да не бързам?Дай банкова сметка да ти съберем по 50лв.
45
2
 
9
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До АнонименТака ли ви учат да пишете от Централата на партията?
44
1
 
15
 
! Отговори
до 44 преди 6 години
Тия 4 хилки за колко месеца ги вземаш?
43
1
 
8
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До НеанонименВерно ли заемите в Бг растат? Верно ли в Бг се живее "живот на заем"?
42
0
 
13
 
! Отговори
Каквато преди 6 години
и да е била не заслужава смъртна присъда! Но нека да изчакаме да обявят причината за смъртта и!
41
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много инспектор, много детектив се е събрало тук. Хорейшо пасти да яде.
40
1
 
24
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
възможно е да е попаднала в тежка депресия това е страшно опасно и е порочен кръг
39
38
 
11
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Истината е, че при соца всички бяха бедни, а сега при демокрацията в ЕС умните и кадърните печеят пари и са богати, а неудачниците и некадурницита са бедни и мизерстват.
38
2
 
44
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До АнонименТова, че не познаваш хора с заплата 400лв, не означава, че няма такива.Това, че не познаваш такива хора, означава, че общуваш с ограничен кръг хора, от 1 населено място(вероятно голям град) и нямаш реална представа за нещата в страната и нямаш право да правиш генерални заключения.За сведение 460лв МРЗ означава чисто получени 360-370лв, защото работещият плаща и немалко осигуровки.
37
3
 
29
 
! Отговори
невинен преди 6 години
до 30сега сме 27, а до 27.10. съм с 300 лева имам две малки деца и жена, която преди три дни започна работа, а майчинството и свърши преди 5 месеца в момента и двете са със сополи и на кантар от настинка и така е по цяла зима едно елементарно разболяване температура и подобни почва от 50 лв. нагоре само за лекарства, а и не съм платил още детската градина на двете..... а и да отбележа няма кои да ми помага в какъвто и да е смисъл /това е много важно/така, че не бързай с даренията
36
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПодозрителенНе че е изключено,но не е задължително да е имала любовник финансирал външния и вид.В статията си пише,работил е само съпругът,който издържал трима души души и семейството било добре материално.Толкова за ниските заплати в България.
35
21
 
9
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
До Анонимен 32Огромна част от работещите са на минимална заплатаМа верно ли?С минималните заплати ли си купуват през няколко месеца нов телефон, пълнят количките в хипермаркетите и карат кой от кой по-скъпа кола(макар и втора ръка)?Всяка втора кола е Мерцедес, Ауди и БМВ, които и на вторичния пазар на по 10 години са си бая пари.
34
4
 
32
 
! Отговори
един преди 6 години
и на моята бивша така и пишеше един посреднощ всяяяка вечер...беше некъв пълен психар...накрая се хвана с него...викам "щом харесваш такива прав ти път, такива жени не мерси".... сега новия й "мъж" я поступва, ама тва си е тяхна работа
33
5
 
11
 
! Отговори
Подозрителен преди 6 години
Жената била безработна от 8 години???????Явно е била по живота, не по работата!Погледнете й косата, грима и обиците.За тези неща трябват пари, а кой ги е давал или от къде ги е взимала.....................?
32
4
 
12
 
! Отговори
65 преди 6 години
До ,,оставката 3А аз познавам хора ,които работят за 400лв в държ.сектор.Например в детск градини,санитари и други.Но в чистотата ,там е друго.
31
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До язе"Лидия напуснала дома си без пари и без лични документи..."Пари,документи,деца това са подробности. Най-важното нещо в живота е телефона. И тя го е взела. Огледай се и ще видиш,че 99% от жените си държат телефона в ръце.Аз съм виждал жени да падат в рейса,защото държат в едната ръка чанта в а другата телефон.
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИли си някакъв провокатор или познаваш 2-3- *** софиянци и котката си. Огромна част от работещите са на минимална заплата, като при всяко вдигане с 10 - 20 лв. ги викат да подписват анекси за "увеличение", просто защото не може по-малко. И като са на 460 лв. бруто, познай колко вземат чисто. Работодателите гледат всичко да е на минимум - заплата, отпуск и т.н. А отделно много хора, предимно пенсионери, са притиснати да работят с граждански договори и за по-малко от минимална.
29
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От гледането на "Секса и града" и на анорексичките по БТВ и Нова, много жени остават с впечатлението,че не само не е лошо,но дори препоръчително,да си лягат с всеки срещнат,без да напускат настоящия. Казано накратко-модерни жени.Проблема,който не го казват е,че може да попаднеш на психопат.Съдба.
28
19
 
7
 
! Отговори
Самата истина преди 6 години
До истинатаЯ кажи ти колко хора, които се чудят хляб или лекарства да си купят познаваш.Дай адреси да се съберем да им направим дарение.