Юмручно правосъдие – гол до кръста, срещу две жени

Защо мъж нападна две жени в магазин в София?
Обновена: 18 окт 2017 11:33 | 17 окт 2017 10:56,
105

Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му.

Преди два месеца Десислава Андонова е в денонощен магазин за алкохол и цигари. Тогава влиза мъж, който тя твърди, че се казва Иво Бонев.

Мъжът искал да си напазарува на вересия, но продавачката му отказала. Тогава избила агресията му и той се нахвърлил върху продавачката.

Десислава била там с кучето си и видяла всичко. Останала на място, за да защити момичето, което е било на смяна.

Тя публикува видеото във Facebook, и разказва, че е напръскала нападателя със спрей. Той обаче се е върнал и я ударил още няколко пъти, докато тя говори с тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
3
 
! Отговори
d преди 6 години
До Анонименмного точно казано, версията за пазар на версия издиша, ако искаше щеше да си вземе това което е намислил, по скоро кучето е имало разстройство и женската не си е почистила
27
3
 
3
 
! Отговори
24 преди 6 години
И къде е клипа в който той уж преди малко бил в магазина и искал да пазарува на вересия ?:)
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той обаче не напада жената а ядосан на кучето така че айде стига си лъгала(до:авторката на Текста) , тоа сайт само Лъжи пишат
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете с тези генерализации.....Разрешено е да се генерализира само когато извършителят не е бял българин християнин. Ако е бял българин християнин е забранено.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що са ни полицейски управления като във фейсбук се съобщава за престъпленията! Потресаващо явление за момента - споделяне на престъпление във фейса лови повече декиш и се вземат някакви мерки отколкото да се обадиш на 112 или да подадеш жалба в управлението!
23
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В другите сайтове пише съвсем различна версия"Минути преди това същият мъж нападнал продавачката на улицата преди магазина. Тя извадила лютив спрей, напръскала го, за да се предпази и влязла в магазина, за да потърси помощ. "Търся справедливост!!! Секси левентът се казва Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. Шофирал пиян, разбил паркирани коли и избягал от местопроизшествието... и бие барабана... Велик и недосегаем", пише младата жена, която разпространява кадрите с боя.$
22
11
 
12
 
! Отговори
Бау-бау преди 6 години
Така става с тези дето не си събират лаййната на кучетата.
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цъкайте ми минису, но се вижда, че той не удря жените, а кучето! Кучето няма място в магазина, но пък не смятам, че вината е на кучето за да го отнесе. И както казах много е възможно да е пуснало кафявото пред магазина и като ги знам нашите как чистят след животните си на човека му е кипнало.
20
4
 
14
 
! Отговори
КУЧЕТО преди 6 години
СЕДИМ СИ АЗ СПОКОЙНО У МАГАЗИНА! ДОЙДЕ ЕДИН И КАТО МЕ РАЗМЕТА НА ЛЕВО НА ДЕСНО ОЩЕ МИ ТРЕПЕРИ ЕДНОТО ОКО ОТ ТОГАВА И СЪМ НА ВАЛЕРИАНОВИ ХАПЧЕТА ОТ СТРЕСА И УПЛАХАТА :D
19
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами защото за прости патки и влизат с кучетата в хранителният магазин!Всъщност ясно се вижда, че влиза и веднага налита на кучето. Възможно и е псето да се е оакало наоколо.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да ги съдят двама срешу един не е честно, освен туй са откраднали тениската на младежа.
17
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО ТОЯ Е ИСКАЛ ДА НАПАЗАРУВА НА ВЕРЕСИЯ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ!!!ВТОРО ТОЙ НЕ НАПАДА ПРОДАВАЧКАТА А КУЧКАРКАТА ДИРЕКТНО!!! :DКУЧКАРКАТА НЕ И ВЯРВАМ НА ВЕРСИЯТА!!!АЗ НЕ СЪМ НАИВЕН КАТО ПРОСТИЯ БУСАЛИСОВСКИ ЕЛЕКТОРАТ!
16
8
 
9
 
! Отговори
Шприц в лицето преди 6 години
"гол до кръста, срещу две жени"-Бългааари,ююююнаци,бългаааари,ююююнаци.
15
7
 
7
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Паник бутон, нещо друго така? Денонощните магазини се охраняват. Или поради някаква причина продавачката не е искала да сигнализира на СОТ... Защо клиентката звъни на 112? Как така някой се присеща, че иска да пазарува посред нощите точно от този магазин и то на вересия?!Имаш денонощен магазин- знаеш, че това е риск. Не искаш проблеми- продаваш през гише през нощта. Не може да оставиш през нощта да работи незащитено момиче.
14
4
 
6
 
! Отговори
Петко Славейков преди 6 години
До е неееНе сме народ, а ***!Точка;)
13
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕРСИЯТА НА ПРОДАВАЧКАТА Е ЛЪЖА!!!ВИЖДА СЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗАРАДИ КУЧЕТО!!!
12
4
 
19
 
! Отговори
е неее преди 6 години
До Татар от БолгарСпрете с тези генерализации.. всяко стадо си има мърш.. Истината е че съм се срещал със западни учени например които се изказват по невероятен начин за българските си колеги... Тука се коментира за човекоподоби индивиди и това, че ни тероризират.
11
20
 
13
 
! Отговори
Татар от Болгар преди 6 години
До 9 АнонименЗнаете ли колко души по света се срамуват че са български граждани.Щом си от Бг-то минаваш за трета категория.Даже арабите ги уважават повече от българите.
10
3
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
А аз не схващам казаното от теб. Защото...Явно момичето работи в денонощен магазин. Явно на смени и не от вчера. И още по-явно е, че като човек с понатрупана практика и опит явно познава и част от клиентелата на магазина. Особено по-проблемната. С времето този навик се придобива доброназорно.Не схващам точно защо не оправдаваш постъпката си (Виж началото на последния ред от коментара си), а и си е твоя работа, но по-горе описаното + текста от новината горе-долу изясняват предисторията
9
5
 
13
 
! Отговори
Hahaha преди 6 години
Добре дошли в българия.