Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен

В стаята му била открита спринцовка с упойващо вещество
46
Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен
Кадър: bTV

Поредният екшън в Слънчев бряг, при който пиян англичанин наби възрастен мъж, е станал в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви. 27-годишният Дани Джеймс Кнот беше арестуван, след като преби и опита да удуши друг почиващ – 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун.

Младият британец опита да избяга на полицаите, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

В стаята му пък била намерена спринцовка, съобщи пред bTV Ангелина Ангелова, говорител на хотела. По думите на майката на пияния англичанин в спринцовката е имало упойващо вещество, което той си слагал, тъй като му растял зъб и го боляло.

Още по темата

По думите на охранител англичанинът нападнал шотландецa след забележка да не се опитва да влезе в бара, който вече бил заключен. Побойникът избягал и се заключил в стаята си на 5-ия етаж. Когато полицаите пристигнали, той избягал през терасата и скачайки от етаж на етаж, стигнал до земята. Там обаче бил арестуван.

Днес ще стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Попитана за собствениците на хотела, Ангелина Ангелова обясни, че има с тях служебни взаимоотношения, но впечатленията й са, че те са изрядни работодатели на 5000 души.


Днес стана ясно, че Кнот е почивал заедно с майка си, като от рецепцията първоначално даже я повикали, за да го успокои. Без резултат, както се вижда от кадрите от инцидента, заснет от охранителните камери.

Пиарът на хотела Ангелина Ангелова разказа в ефира на bTV, че в ранните часове на вчерашния ден туристът, във видимо нетрезвено състояние, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и „учтиво го помолил да не влиза зад бара”. Последвала агресия – Кнот ударил охранителя, който съобщил за инцидента по радиостанцията.

Англичанинът влязъл в хотела, по думите на Ангелова бил превъзбуден. Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. „Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна”, обясни Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари