Полицията в Шумен от днес има нов директор

Досегашният шеф е преназначен на друга длъжност в МВР
15 юни 2021 15:39, Анисия Иванова
27
Полицията в Шумен от днес има нов директор
Снимка: МВР

Полицията в Шумен от днес има нов директор - старши комисар Владислав Мишев. Досегашният ръководител на ОДМВР - Шумен старши комисар Ялчън Расим е преназначен на друга длъжност в системата на МВР със заповед на министър Бойко Рашков, съобщиха от МВР.

Той става началник сектор „Специални тактически действия“. В 10 ч. тази сутрин бившият полицейски шеф лично посрещна новия директор на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Владислав Мишев е на 51 години, от София, женен, с три деца. Работи в системата на МВР от 1994 година. Професионалната му дейност започва като младши районен инспектор. В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности.

Работил е в Дирекция „Инспекторат“, Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР.  От 2018 година досега е бил  началник на сектор „Оперативно противодействие на контрабандата“ в отдел „Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница“ при ГД „Гранична полиция“. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
4epa преди 1 месец
ТОВА НЕ Е СМЯНА А ПРЕВРАТ- НА РУМЕН РЕШЕТНИКОВ - ФИГУРАНТА ПО РУСКА ЗАПОВЕД !
22
1
 
1
 
! Отговори
4epa преди 1 месец
А ОТ ОКТОМВРИ НОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време и по черноморието
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новия шеф софиянец ще види че Шумен е един прекрасен град с хубави хора но предадени от герб.Това е чудесно място за живеене и гледка от Кьошковете и близо до Варна морето и прочие преимущества и те така жалка картинка и го казвам с тъга на душа.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До БългаринаТази тактика е характерна за цялата страна дори умишлено натрапват депутати с небългарски имена на чисто български райони където няма малцинства да се чудиш от къде са се взели те и тяхната етническа партия. Това е умишлена политика на преиначаване на фактите и изводите. Не е редно да има етническо гласуване и пропаганда на либералната лъжедемокрация и плутокрация.
18
1
 
3
 
! Отговори
Меди доганов преди 1 месец
Вай резил, чок резил, борба за мъртвите " турски" душици.!.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Статията показва че за около двайсе години либерална демокрация държавността е изтърбушена и ние сме продадени и пропаднали, но това е само началото.Допуснати са недопустими неща и може да се стигне до загуба на суверенитета и държавността а не дай боже и нещо повече. Това е ужасно недомислено и предателско спрямо нас..
16
0
 
7
 
! Отговори
Българина преди 1 месец
Една от тактиките за обезбългарвване на региони е тази, слагаш бивши дпс сари на ключови постове и българите малко по малко се изселват доброволно въпрос на време е! Какво става с блок в който влезе римско семейство или две, след 5 г става римски! Ей така Кърджали замина, следват и др области
15
1
 
0
 
! Отговори
BATMAN преди 1 месец
E sega veche s tolkova opit bi po trqbvalo da namalee prestapnosta.. makar che mnogo se samnqvam za tova...
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво! Един по един, във всички областни градове трябва да изхвърчат гербавите началници, защото иначе фалшификациите на изборите щяха да продължат
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малките мутри сътрудници и бухалки на властта да бъдат отстранени а техните покровители сменени и разместени по кварталите и точно там е проблема на много места защото хората сатормозени именно по местоживеене където има срастване на служители с престъпността чрез цивилни мутри биячи ...
12
2
 
10
 
! Отговори
питанка преди 1 месец
А какво ще прави сега Илтер Бейзатов от Венец? Този дето биеше и тормозеше турците из Делиормана да гласуват за него какво ще прави сега?И баща му го уволниха от Председателския пост в горите.Как ще раздава държавни дърва за глас от семейството на бедните и трудолюбиви хора.Няма и как с фанелка на Б.Б. незаконно да се сече и транспортират дървата от гората.Илтер глътна най-голямото сега.Ако не влезе в парламента и ГЕРБ не съставят правителство да пазят него и баща му лошо им се пише при една рев
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да бъдат сменени КВАРТАЛНИТЕ защото има един такъв тънък почти незабележим тормоз над хората но тези ключови милиционерски места никога не ги сменят и те са се превърнали в тънка бухалка над хората за всяка власт така че ако те са същите все едно всичко е по старому и в либералната демокрация е така все една и съща пасмина независимо смяната на началници. Трябва да се сменят шефовете на РПУ и без кварталните които са пуснали корени срещу народа и държавата.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А чистачката сменихте ли я, може и тя да е човек на Бойко
9
5
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 1 месец
Наше момче,комунистче нали? Мачкай ГЕРБерската *** !!!
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредният "наш" чвек, който е призван за защитава интересите на Решетниковия разбойник.
7
3
 
4
 
! Отговори
дядо Йоцо му честити преди 1 месец
Да му е честит поста,да отреже главата на октопода /корупцията и престъпноста/!
6
0
 
6
 
! Отговори
Предсказател преди 1 месец
Сега да очакваме ""ДПС скочи"..
5
1
 
7
 
! Отговори
Saki преди 1 месец
"работил ......" , че откога висенето в държавната служба е било работа? Напишете ,дали въобще някога е работил ,полезна за хората работа,като готвач, учител,лекар, миньор, машинист, овчар,стругар.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очакваме експертното мнение на varg