Загиналият Антон Петров - Хамстера с дълго досие, кой е той?

Свързван е с делата "Наглите", "Октопод", както и с трафик на хора
183

Антон Петров-Хамстера загина при инцидент в Рила снощи, след като джипът му се е обърнал по време на офроуд каране и е паднал в пропаст.

Кой е Хамстера?

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят през последните няколко години. Собственик е на няколко фирми. Той беше сред задържаните от групата за отвличания "Наглите", като беше спряган като един от лидерите ѝ, но така и не бе предаден на съд за похищенията. Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред подсъдимите по делото "Октопод", но преди две седмици беше оневинен, разказва Bulgaria ON AIR.

Всичко започна на 10 февруари 2010 г., когато МВР и прокуратурата обявиха, че е в ход акция "Октопод" и зрелищно арестуваха Алексей Петров, Антон Петров, Марчело Джотолов и други.

Още по темата
Те бяха обвинени като банда за рекет и изнудвания. Делото първо се гледаше в Софийския градски съд, но съдия Румяна Ченалова, която го водеше, беше уволнена. Затова процесът започна наново в Спецсъда.

Междувременно Антон Петров беше задържан през 2012 г. и като член на банда, предлагала елитни манекенки като проститутки. Името му се свързва и с групата за мокри поръчки "Килърите 2". Сред ръководителите ѝ е и неговият бодигард по това време Мартин Антов. В последните години Антон Петров е собственик на няколко фирми. Известен е в родния си град Рила, където има голяма къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Антон Петров - Хамстера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
16
 
! Отговори
Един въпрос преди 2 години
Според вас мобилният телефон/ мобилните телефони на хамстера в служител на МВР ли се намира/т сега или в служител на СИК?
23
16
 
18
 
! Отговори
клиент е и Радеффф преди 2 години
От агенцията на Хамстера ли си е викал манекенки Радефф Грипенов в резиденцията?
22
3
 
10
 
! Отговори
Е как кой е? преди 2 години
Назначен милионар мутра псевдо мафиозин от БСП-ДС .Целта ограбване и пролетаризиране на Народа и строеж на куманизъма-фашизъм в световен план.
21
0
 
29
 
! Отговори
Той е преди 2 години
един престъпник по-малко вече, това е той...;)
20
0
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Щом е предлагал " манекенки" за ***, списъкът с празнуващи днес е голям. Бащи, застарели политици, застарели бизнесмени, всички които споделят ежедневието си с въпросните манекенки..... В Дубай и в Амстердам има и сега много български ***, които са иначе манекенки или ясновидки или и двете
19
0
 
7
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Оставете досието настрани и с пачки да попълнете ковчега, тук-там където му хлапче.
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо лошо в това да е отворен мъж. Нищо лошо и да е оправен в живота. Щото има и такива които немогат да се справят с трудностите. Но да печели от честен бизнес. Да бъде честен почтен и работлив. На такива им казвам евала. Познавам много такива които с честен труд станаха милионери. Просто се иска малко акъл но да дойде навреме. Има достатъчно западни компании които ценят труда и го заплащат достойно. Но с рекет и прости.туция да правиш пачки за сметка на рекетираните и момичетата не е добре.
17
1
 
17
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Е като ви казвам, рабите създават само проблеми ,а Господ ги решава,вие не вярвате. Ами не вярвайте ,но нещата в живота стоят точно така
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ни дейти тъй тоз чиляк беши идин от благудетилити в отчеството ни, без теб андреяяя кък ши жувеяяя, извинити обърках думити , без теб благудетелю кък ши я карами земахми пу шестен леува стигаха за кренвирши разглезенту *** ни ги идеше сигъ ко ши стани???
15
3
 
36
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Това естествено се премълчава че е ортак с бившия премиер
14
2
 
20
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Програмата на Гешев за "защитени" свидетели в действие...
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
добре, че съда не си е свършил работата за пореден път и са го освободили та съдбата си му е поела наказанието
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до ццццц .... В какъв смисъл си е поживял?
11
10
 
2
 
! Отговори
Боко преди 2 години
Лети високо, мишле! Поздрави на останалите . Приятен офроуд там горе . Ще се видим ...
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който и да е шефа горе го прибра надали ще може да обжалва.
9
0
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Междувременно Антон Петров беше задържан през 2012 г. и като член на банда, предлагала елитни манекенки като ***. ----///---- Доставял е прости т(п)утки от Югозапада за големия и бач с жълтата фанелка. Затова са го изтървали у ряката. Вероятно е сводничил и на мур гавата мис Бикини от Петрич. Само вариант...
8
7
 
6
 
! Отговори
ццццц преди 2 години
бсиии колко внимание му отделихте на пичагата. лека му пръст. поживял си е , ние да му мислиме
7
0
 
44
 
! Отговори
ало, прокуратурата? преди 2 години
А в досието му има ли каране на джип в национален парк? Щото и това не е по закона
6
1
 
33
 
! Отговори
Цецо швепса преди 2 години
Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Той паднал. Друг ще го смени и толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!Така бяха хванали една банда на Шипка. Правили си разбор на мутро-пазара високо в планината, посред нощ. Там няма обхват и няма кой да ги подслушва и проследи. А ако ги хванат, ще кажат "А, ми ние тука само на разходка бяхми."Няма да остане вакуум в контингента. За разлика от Парламента в Ъндърграунда имаме много, много, доста добре подготвяни кадри, с богат опит.При толкоз много котараци, хамстерчето рано или късно дава фира.
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог гледа отгоре.