19-годишен към майка си: Ще те убия и излежа

Младежът вече е привлечен към отговорност
Обновена: 15 фев 2022 13:08 | 15 фев 2022 13:08, Ния Христова
71
19-годишен към майка си: Ще те убия и излежа
Снимка: БГНЕС
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишен младеж, коjто заплашил с убийство майка си, съобщиха от прокуратурата, предаде Bulgaria ON AIR.
 
На 14 февруари 2022 г. около 06:00 часа  в апартамент в столичния квартал "Овча купел" момчето заплашило майка си с думите: "Ще ви убия и ако трябва ще ви излежа". 
 
Жената подала сигнал в полицията. 
 
По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години. Наблюдаващ прокурор е постановил задържането на Д.Д. за срок до 72 часа.
 
Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно хазарт, дрога, мързел и всички са му виновни. Майка му не дава да я цоца повече и детенцето побесняло. Познавам един такъв, ама на него майка му всичко му прощава. Пореве малко в другата стая па излезе и му даде каквото иска. Син й е, така казва. Много като нея.
47
0
 
3
 
! Отговори
Жоро Жорев преди 2 години
коjто, коyaто,... и тоj... тъй ли пишем вече, журналистите... г-жо Ния Хрiстова?
46
0
 
3
 
! Отговори
SIvanova преди 2 години
Не ви харесва коментара, в който ви поправят и посочват правописните грешки и за това го триете? коjто се пише с й ;) Поне си оправете статията или най-добре другия път си я погледнет преди да я "постнете" ;) Сега изтрийте и този коментар
45
3
 
8
 
! Отговори
Дедо Соци преди 2 години
Уви, при демокрацията е така. Ред, дисциплина, обществени и семейни ценности имаше при социализма. Сега при демокрацията има хей-паради, *** и Истанбулска конвенция.
44
0
 
11
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Петата Божия заповед гласи: Почитай майка си и баща си, за да ти бъде добре и да живееш дълго на земята! Дано да се осъзнае този младеж и да се разкае за греховете си.
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами това е било правилно да не можеш да си с дълга коса при бай Тошо. Държавата е създавала мъже, а не хомосексуалисти.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заплашил само майка си или и друг? Защо говори в множествено число?
41
0
 
20
 
! Отговори
Дилър преди 2 години
Като спрат да му дават пари за дрога така става
40
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата вина носят родителите, няма проблемно дете, има проблемни родители, запомнете го! Всеки психолог знае това. Никое дете не се ражда престъпник или с омраза към родителите си. Децата само са изкупителна жертва на техните греховете. И още, няма успели или щастливи хора, които да са били лишени от подкрепата и помощта на своите родители!! Просто митът, че сам можеш да се оправиш в живота, е пълен фейк. Аз не познавам такива!
39
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо причините се премълчават? Да, подсъдно е да заплашва майка си по този начин, но на мен ми се струва, че в основата е някакъв тормоз от страна на майката или липса на изградено доверие. Което е довело до натрупване на напрежение и омраза. Неправилно е да се смята, че всички деца са неблагодарни и лоши. Понякога просто родителите са проклети.
38
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен дъщеря ми ми го е казвала поне 20 пъти. Ама ИК защитава само жените, мъжете кучетата ги яли!
37
1
 
12
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Да дойде да поработи с кирка и лопата, без айфон.
36
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остави ги задръстените старци, няма смисъл да спориш с тях, дето коментират тука, не виждаш ли ,че от нищоправене и боклушки начин на живот, са станали задръстени дъртаци и половина
35
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 19___Всички Вие, дето лелеяте за смъртни присъди сте "меки китки" !!!___Смъртта ще освободи веднага престъпниците, за тежки престъпления аз искам доживотна каторга, да се мъчи тежко цял живот и сам да желае смъртта !!!
34
22
 
3
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Че баща ми цял живот си носи дълга коса до раменете, а е на 86 г. и партиен секретар беше и .никога не са му правили проблем!
33
1
 
13
 
! Отговори
до 34 преди 2 години
ти на колко годинки си бе мойто момче ? я питай дядо ти да ти каже какво беше .
32
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотално се изкриви човешката резолюция- по приницп мъжът трябва да е с дълга коса и мускулесто тяло, както е било преди векове - всички древни герои са с дълги коси, самият Исус Христос е изобразяван с дълга косаи така трябва да бъде! Но с развитието на индустрията и индустриалната революция, мъжете започнали да ги посдригват късо, защото косите им пречели да вършат трудова работа, особено войниците. Класическият мъж винаги е изобразяван с дълга коса и муск. тяло
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички които все някой им е виновен и чрез терор смятат,че ще подобрят положението си това няма да стане .Мизерията ви ще става все повече и повече ще расте докато прелее и вече не само няма близки и роднини на които да изливате, но и се окажете в ролята на затворническата пепеляшка кукла и ще ви се срори ад живота За това този по долу ви е дал решението кратко и безболезненоне бъдете страхливи Плюете майките че ви родили .. а ви е страх да отървете себе си от мизеията
30
16
 
3
 
! Отговори
До този с Историята преди 2 години
Браво, измисляй си още! Никога не са забранявали на момчетата да носят дълги коси, само в казармата не даваха, щото пречат, когато тренираш.
29
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък веднъж с една лопата светнах баща ми по крака, че ме е направил! Той горкият беше възрастен, та го прекуцах и последните години от живота си прекара куц.