Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция

Заедно с нея е задържана и нейна 17-годишна приятелка
Обновена: 5 авг 2022 15:16 | 5 авг 2022 15:07, Красимир Ангелов
155
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Шумен задържаха пияна, дрогирана и без шофьорска книжка 18-годишна шуменка, катастрофирала на бензиностанция в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неправооспособната шофьорка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие тази нощ.

В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард " Ришки проход".

Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетени 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след  тест за наркотици - положителна на кокаин проба.

Във вещите на 17-годишна шуменка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.

По непотвърдена информация задържаната шофьорка е празнувала своя 18-ти рожден ден.

Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
2
 
! Отговори
и ся квоооо преди 1 година
ами деца , кво да ги правиш :)
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84 - на повечето от нас не ни пука дали тия малките ще се дрогират. Масата българи ги интересува да им се налагат истински наказания, за да служат като назидание на другите. Знаеш ли, че имам поне 10 познати в София, които последния месец спряха да се дрожират и да шофират за да не ги хванат? Аз съм доволен от акцията. Аз лично също ухотребявам ЛСД и трева, но съм съвестен и още преди 8 години избрах наркотика пред автомобила.
65
4
 
4
 
! Отговори
Иванко преди 1 година
Е как няма да излизат друсани, като теста показва дни, понякога седмици назад. В петък сядам на бърбън и бяло. В събота следобед си лягам и спя до понеделник. В четвъртък ме спира куката и вика "Ти си друсан". Болна държава.
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не може да бъде спряно. Тъпите тестчета за наркотици които им дават на шапкарите да ползват хващат 5 генерични вида наркотик.Има стотици а от някои групи хиляди видове психоактивни аналози които изобщо няма да позитивират тестчето и тарикатите ще си карат а вас със едно Ацефеинче че ви свалят номерата и ще ви разкарват по съдилища защото ще ви позитивира за опиати. Ето това е истината, като всяко нещо закона ще е за някои.
63
2
 
2
 
! Отговори
? преди 1 година
Елита сам си създава нови потребности,ценности и зависимости, а био-масата възприема това като манна небесна. Естествен подбор.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 67 - коката на запад не се ползва като коката от индианците, опиума също не е позвал за дрогиране преди англичаните да го синтезират и да започнат да заливат Китай. Китай забраняват на Англия вноса на хероин и така избухва опиумовата война щото видиш ли нямало кой да каже копче на англо-саксоните и да им забрани търговията с дрога. ЛСД-то щом знаеш за Хофман, знаеш и как ЦРУ го разработват заедно с метаамфета за да дрогират войските си във Виетнам.
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако някой балък си мисли, че употребата на алкохол и наркотици ще спре със забрани, да си помисли пак. Винаги ги е имало и ще ги има. А вие , че калпави родители Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ. Всяко едно дете има достъп до алкохол. Алкохол и цигари може да си закупиш отвсякъде. Наркотици може да си намериш също. И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА. Но не всеки младеж се напива, друса и се качва да кара, нали?
60
8
 
1
 
! Отговори
Холандски съдия преди 1 година
Това, че шофира без книжка не е престъпление. Вижте колко хора влизат в морето без диплома по плуване?! Кое не ви харесва на това демократично изказване бе, про'с'таци европеидни?! Нали 95% ревете и гласувате за евроинтеграция!
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През нощта се страхуват да карат по пътищата без да са се почерпили или дрогирали. От страх е цялата тази работа.
58
1
 
1
 
! Отговори
До 72 преди 1 година
Добре, така съм съгласна, бях решила че си от масите неразбиращи психоактивните вещества и ролята им в културата и еволюцията на човешкото същество.
57
7
 
5
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Евроатлантически възпитаничка))) от ЛГБТ фем. агитката
56
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Имат нужда от дълга почивка в ол инклузив Сливен - по-голямата в общежитието за нерецидивистки, по-малката в това за непълнолетни.
55
4
 
6
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Май само аз и още двама-трима,караме трезви.С тия дроги скоро време ще замязаме да "развитият свят"-зомби апокалипсис+маймунска шарка.Е вярно,все пак,имаме банани.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно има пандемия. Или просто преди са ни ги спестявали тези случаи?
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кико BMWX6 - "човек", който се олицетворява с купчина пластмаса и ламарини... ще го кажа така, пък дано ме разбереш "само хабиш кислород"...
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 67 - запознат съм с всеки един наркотик нямам нужда от лекции. Обяснявах на бота който дудне, че дрогата тръгва от България. Западняците опорочават дрогата и от духовно изживяване я превръщат в обикновено средство за начесване на нагона, контрол над масите и икономиката. Западните правителства до 1 контролират официално търговията с дрога в собствените си държави. Правителствата в САЩ, Канада, Холандия, Германия и Португалия от край време кърпят своите икономики чрез търговия с наркотици.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 57***85 - това би я спряло да кара ли? тя сега на 17 не й дреме, какво като вземе книжка на 27?! решението е зандан и обществено полезен труд - след тежко ПТП да ходи да рине вътрешности от платното, за да й дойде малко акъл в главата...
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кофти материал. Инж. Митко Димитров добре им глади мозъците.
49
1
 
5
 
! Отговори
57@85 преди 1 година
Тази не неправооспособната шофьорка, сега не трябва да има право да се явява на шофьорски изпит, а чак като навърши 27 г. да вземе шофьорска книжка - да си понесе наказанието, дори трябва да има и някаква глоба.
48
1
 
2
 
! Отговори
До 65 преди 1 година
Кокаина е естествен продукт и се е използвал от хилядолетия, във вида в който го познаваме днес(на прах) има около 150 годишна история.MDMA го разработва Merck през 1912.LSD синтезира за пръв път великия Албърт Хофман още през 1938г в опит да открие нова група стимулиращи дишането медикаменти.Амфетамина е открит още 1887 и е спорно кой първи го е синтезирал, вероятно имаш предвид синтеза на Нагай от ефедрин.