Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция

Заедно с нея е задържана и нейна 17-годишна приятелка
Обновена: 5 авг 2022 15:16 | 5 авг 2022 15:07, Красимир Ангелов
155
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Шумен задържаха пияна, дрогирана и без шофьорска книжка 18-годишна шуменка, катастрофирала на бензиностанция в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неправооспособната шофьорка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие тази нощ.

В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард " Ришки проход".

Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетени 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след  тест за наркотици - положителна на кокаин проба.

Във вещите на 17-годишна шуменка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.

По непотвърдена информация задържаната шофьорка е празнувала своя 18-ти рожден ден.

Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Язе мислам чи освен другуту не е и била тунингована доста време и е от нерви!
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 108 - са им легализират дрогата на наркоманите да ги свалят от волана и да почнем да си прибираме данъците от тая евтина пумийна карантия. В Канада дори има клиники където медицински лица държат иглата хероин и я набиват на наркомани само и само да не ги гледат хората по улицата и за това разбира се им прибират данъци. В Португалия когато легализираха дрогата, закона спря да ги преследва, обявиха ги за болни и сега наркоманите масово ги лекуват по клиники по тяхно собствено желание.
85
9
 
5
 
! Отговори
Иванко преди 1 година
Кой не обича да се пердаши с кока? Но трябва да се мисли. Наеми си шофьор или извикай някой приятел да ти кара колата или такси. Не се давай на гламавите куки по най-лесния начин. Минавай покрай тях фиркан до козирката и нашляпан на бяло, че зениците ти да са по-големи от очите, ама на пасажерската седалка. Да ги е яд, че се пекат на 40 градуса с фуражки и кубинки.
84
2
 
2
 
! Отговори
До 110 преди 1 година
Абсолютно ! Ще бъде около 6 месеца ад от ексцесии и всичко ще си доиде на мястото.Слабата част от обществото ще си отива защото няма да има какво и кой да я пази от тъпите си избори и нагони и ще се изгради едно достойно, отговорно и информирано общество от силни и волеви хора.
83
5
 
2
 
! Отговори
До до 104 преди 1 година
Абсолютно подкрепям! Не трябва нищо да се забранява. Само естествения подбор може да вкара този счупен свят в правия път. Наркотиците и оръжията трябва да се продават свободно.
82
1
 
6
 
! Отговори
До 104 преди 1 година
Аз приятели нямам, имам познати.Тези които са самоубиват трябва да го правят и да не им се пречи. Тези които се осират от употреба и умират също не трябва да им се пречи. Който има мозък знае от какво, по колко и кога.Аз съм за дарвинистичния подход към наркотиците - пълно разрешаване на всичко и който няма мозък не заслужава да живее.
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"знаеш ли колко много мои познати смениха нещата които ползват с аналози и продължиха да карат ?" - освен това наркоманите са най-елементарните и предсказуеми същества на планетата. Когато продавах бях запознат с нарко навиците на над 500 човека в София. Знаех кога взимат заплата, колко ще си вземат на заплата, кога ще им свършат парите и ще почнат да търсят напред. Знаех в кой ден ще се изпокарат с роднините си, кога ще ги зарежат половинките им, кога ще напуснат работа.
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е на кокаин и кара Мерцедес явно е от заможно семейство. Да не е щерка на някой депутат? Техните деца всичките са наркомани.
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на момичето. Още от малка е разбрала че наркотиците са единственото хубаво нещо в тоя скапан живот.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"знаеш ли колко много мои познати смениха нещата които ползват с аналози и продължиха да карат ?" - сега можеш да ги наричаш приятели но до десетилетие ти гарантирам, че като ги видиш по улицата ще ги разминаваш или ще сте на "да бе ще се чуем да се видим". Познавам поне 10 самоубили се наркомана, а съм на само 32 години.
77
1
 
1
 
! Отговори
До 98 преди 1 година
Ако беше продавал 10 години щеше да знаеш че има хиляди неща освен 6-те основни които се продават от масовия дилър в БГ.Недей мисли че всички са толкова *** да пушат "билка напоена с ацетон, ефедрини и кодеини", има заместител за всичко и който търси намира.
76
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През социализъма всеки ден ставаха такива неща но властта криеше тази информация от хората за да не се срине илюзията за успешния социалистически строй.
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За моралистите. Алкохола и цигарите също са наркотици. Алкохола ВЪЗДЕЙСТВА НА СЪЗНАНИЕТО ТИ И ПРИСТРАСТЯВА, А ПЪК ЦИГАРИТЕ СА ПРИСТРАСТЯВАЩИ. Андрешковците които обиждат на наркоман да си знаят
74
2
 
5
 
! Отговори
аа1830 преди 1 година
Всеки ден по един такъв в новините. Тези инциденти извън новините са десетки. А в действителност дрогираните и пияни зад волана са хиляди всеки ден, на които им се е разминало. Докато не пишете за наказания и присъди на такива, само реклама им правите и обнадеждавате следващите.
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"знаеш ли колко много мои познати смениха нещата които ползват с аналози и продължиха да карат ?" - ами то си е за тяхна сметка да поседят няколко седмици да пушат билка напоена с ацетон, ефедрини и кодеини и сами ще се приключат. Продавал съм дрога повече от десетилетие и съм обикалял хо 6 дискотеки на седмица. Много добре знам колко елементарни са наркоманите няма нужда да ги щадиш и да им съчувстват те се хранят от твоето съжаление към тях.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е политкоректно това- щото точно тази е избирателка на Киро! Атакуват Киро и Лена! Ужас!
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84 - най-просто казано не е важно дали се дрожираш или не. Който иска да се дрожира може да си стои да се друса в тях или да се вози с таксита, апликации, автобуси, метро. Единственото важно е когато си със стоманена кутия тежаща 3 тона да си напълно адекватен. Всеки употребявал дрога повече от десетилетие и наблюдавал стотици дрогирани около себе си, знае, че афтъра на марихуаната, амфета и прочие в/у нервната система си личи в поведението на човек понякога по цяла седмица.
70
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пламнало е наистина от наркотици по територията в последните месеци и интересно, че това съвпада с идването на украинските бежанци. Украинската мафия явно намери благодатна почва у нас, войната не е нарушила каналите им.
69
1
 
1
 
! Отговори
До 86 преди 1 година
А знаеш ли колко много мои познати смениха нещата които ползват с аналози и продължиха да карат ?Тая забрана прави вятър на патката.Може би е спряла стотина човека временно докато си намерят заместители на нещата.
68
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната на жaлкия фигурант е факт