Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция

Заедно с нея е задържана и нейна 17-годишна приятелка
Обновена: 5 авг 2022 15:16 | 5 авг 2022 15:07, Красимир Ангелов
155
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Шумен задържаха пияна, дрогирана и без шофьорска книжка 18-годишна шуменка, катастрофирала на бензиностанция в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неправооспособната шофьорка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие тази нощ.

В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард " Ришки проход".

Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетени 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след  тест за наркотици - положителна на кокаин проба.

Във вещите на 17-годишна шуменка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.

По непотвърдена информация задържаната шофьорка е празнувала своя 18-ти рожден ден.

Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
7
 
! Отговори
абе преди 1 година
оставете комунизма и капитализма бе, просто морал няма и манталитет, за дисциплина да не говорим ГЕВЕЗЕТА! както казва един мой приятел - погледни днешните младоци-всички са от един пол - женски!
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Точно при Т. Живков в последните десет години от " развития социализъм" дрогата се разви в България от Турция към Запада." - ти адекватен ли си? МДМА е от Германска корпорация създаден, Амфета е от Япония, хероина е развиван в Англия през 19в., ЛСД и *** пък са разработвани с цел манипулация на съзнанието от ЦРУ в САЩ в продължение на над 40 години. Кокаина пък е синтезиран от немец.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С една дума ***
44
10
 
2
 
! Отговори
Холандски съдия преди 1 година
Това, че шофира без книжка не е престъпление. Вижте колко хора влизат в морето без диплома по плуване?!
43
2
 
17
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
При Тодор Живков разглезените децата на номенклатурата имаха достъп до всичко, а простия народ, т.е. повече от 90% процента от населението нито бе виждало нито бе чувало за наркотици...а и не се интересуваше от тая тема...
42
2
 
7
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
До Таня а до 89г. в България колко наркомана е имало? 0 Колко дилъра да продават на деца ? 0
41
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еб.....си, едно време празнувахме с торта и швепс, а сега с кокаин и алкохол. Друго си е евроатлантическите ценности.
40
2
 
1
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До 53. Социолога Маркс и богаташкото момче Енгелс не са си намерили място в Германия. А комунизма и сталинизма си е чисто руска идеология.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти какъв родител трябва да си за да пуснеш детето си да кара без книжка в 3 часа вечерта. Направо да и търкаля питка в гората...
38
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До42. Какво лъжеш хората. НА КОЛКО СИ ГОДИНИ ТА ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ. Точно при Т. Живков в последните десет години от " развития социализъм" дрогата се разви в България от Турция към Запада. И то от службите на ДС. А спортистите без да са зобени не излизаха на състезания. За пред света се горяха празни кашони на границите. Всеки ченгесар го знаеше
37
5
 
4
 
! Отговори
до Румен преди 1 година
Комунизмът като идеологи и теория идва от Запад, от мъгливия Албион където живееха Чичко Маркс и финасовият му "меринджей" Енгелс, приложен в Русия от дребния аристократ Ленин с парите на Германия. Наркотиците се разпространяват отново благодарение на англичаните - Индия и Китай (опиумните войни). Първите концлагери са отново изобретение на англичаните в Южна Африка (войната с бурите), за търговията с роби да напомня ли? Номер Едно са "цивилизованите" западно европейци!
36
4
 
3
 
! Отговори
До 50 преди 1 година
Как не са се продавали? Имаше всичко. От валериан до морфин.
35
6
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ами ето няма го вече Рашков да всява респект и всеки си прави каквото иска.
34
6
 
11
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Ако не беше катастрофирала никога нямаше да я хванат. Бойко така ги научи, да мързелуват и да ходят само на ПТП-та да регистрират. Един вид регистратори на заплата.
33
3
 
14
 
! Отговори
Sturmfuhrer SS преди 1 година
Тия вече се оливат в театралния си опит да замажат случая с Георги Семерджиев, който пиян и дрогиран наскоро уби 2 жени - внук на полковник Атанас Семерджиев - виден *** от недалечното минало...
32
2
 
3
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До 36. Ако се видим ще бягаш . Не се бутай в шалварите и шашмите. От горе гледат. Живей спокойно и здравословно. От леки и бързи пари ползата е кратка.
31
1
 
12
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Абе тия деца откъде намират пари за наркотици...
30
11
 
7
 
! Отговори
До 42 преди 1 година
Ние като младежи, точно при бай Тошо се друсахме. Дрогата в аптеките беше стотинки и някой връзкар винаги изнасяше и продаваше на 5 пъти по-скъпо. Но пак си беше много евтино. Друсаха се на практика всички ученици. Сега е скъпо и не всеки може да се докосне до тази благодат
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42Децата ви се наркоманизираха, защото не ставате за родители и все търсите някой друг виновен за собствените си грешки.
28
2
 
5
 
! Отговори
ДО Нарко тест за -- преди 1 година
--всички във МВР . ---- И за ...... им ! И не само ,а за всички от ,,голямото добро утро,, от горе на долу ,от къде у сиромах на 18г кола и кока това пара иска ! Най опасното за страната са тези със парите със лъскавите коли мадамите и коката които дават ПРИМЕР и никой не ги бара защото са деца на еди кой си или работят за еди кои си мутрафон баш дилър които си е такъв от 20г и всеки го ,,уважава,,.