Арестуваха шестима в Кюстендил с над 22 кг канабис

Задържаните мъже са на възраст от 18 до 22 години
22 ное 2022 13:24, Красимир Ангелов
6
Арестуваха шестима в Кюстендил с над 22 кг канабис
Снимка: БГНЕС, архив

Кюстендилски криминалисти са задържали шестима млади мъже за притежание на голямо количество наркотично вещество, съобщиха от полицията в Кюстендил.

Специализираните действия на служителите, свързани с противодействие на разпространението на наркотични вещества, са се провели на територията на община Кюстендил и кюстендилското с. Соволяно, уточниха за БТА от полицията.

Иззети са над 22 кг суха зелена листна маса, която е реагирала на канабис при направения полеви наркотест. Задържаните мъже са на възраст от 18 до 22 години.

По данни на полицията, единият от младите мъже е познат на органите на реда заради кражба, а останалите са с чисто минало.

По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са около 330000 лева
6
0
 
1
 
! Отговори
Затвор за Качака преди 1 година
Ако са полицаи няма да има съд. В най-лошия случай малко домашен арест и отново на работа. Тук в Испания се занимават само с тонажи и килограми, рсзбира се, че трябва да има регулация. И сега, какво? Ще ги изгорят, нали?!?!?! :-)
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо продължаваме да преследваме земеделци и тийнейджъри с 0.2 грама трева губейки стотици хиляди пари на данъкоплатците, вместо да легализираме както белите държави и България да печели пари от това природно растение, пълно безумие. Крепостните селяни да цъкат минуси колкото искат
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво!Никава легализация на тревата!От това затъпявaт и стават обществено опасни.Понякога тревата предизвиква и психични заболявания.Ако се легализира няма къде да денем толкова луди.
3
0
 
2
 
! Отговори
Q стендил преди 1 година
22кг - дребни земеделски производители.
2
1
 
7
 
! Отговори
тъжно ми е преди 1 година
толко материал къде помага човек да се разсея и успокои от трагичните условия в които живеем заради нашите "адекватни" политици замина...хубавото е поне, че полицаите ще пуснат част пак за продан по мрежата
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за легализация, вместо да губим милиони за спиране на това безжертвено "престъпление", държавата може да печели милиони