Задържаха 18-годишния, намушкал и убил 21-годишен в Пазарджик

Младежът е задържан от полицията в София
1 окт 2023 13:27, Елка Василева
46
Задържаха 18-годишния, намушкал и убил 21-годишен в Пазарджик
Снимка: архив, БГНЕС

В София полицията задържа 18-годишния Никола, който намушка и уби 21-годишния Ангел от Пазарджик.

Още по темата
Престъплението беше извършено вчера – след спречкване на улица в областния град между двама младежи единият извадил нож и пробол другия. На път към болницата пострадалият почина.

Извършителят напусна с лек автомобил местопрестъплението и се укри. Криминалистите установиха още вчера самоличността на нападателя – 18-годишен от Пазарджик, предаде БНТ.

Снощи приятели на убития Ангел и жители на Пазарджик се събраха на бдение на мястото, където младият мъж беше ранен смъртоносно. За тази вечер в 19 часа в Пазарджик отново е насрочено бдение в памет на Ангел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 6 месеца
Без бавене по съдилища а моменталана смъртна присъда...за тоя *** няма място под слънцето вече ....
31
0
 
1
 
! Отговори
Теди преди 6 месеца
Винаги ще има зло под слънцето
30
3
 
9
 
! Отговори
Римлянска работа преди 6 месеца
Пак неква римлянска работа!
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако не си сигурен в момичето, не я води на места, където има риск някой да й посегне, защото не се знае дали си струва ти да рискуваш здравето и живота си, за да я защитиш. Неприемливо е също и да избягаш и да я изоставиш в опасна ситуация само защото все още не си сигурен дали тя заслужава да поемаш рискове заради нея. Всички тези неща бащата или по-големият брат трябва да обяснят на всяко момче още когато започне да мутира гласа му.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не си струва да се вади нож заради жена, която иска да бъде с друг, а не с теб. Оръжие заради момиче се вади само ако някой се опитва да й посегне, а тя вече е доказала, че си заслужава да се бориш за нея.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 29 - Дори и такава разправа не е нужна. Насила хубост не става. Щом като е предпочела друг, Никола дори е трябвало да почерпи, защото е разбрал това навреме. Можеше да има и други неприятности в бъдеще, ако се беше събрал повторно с момиче, което е готово да го изостави заради друг. Хора, учете момчетата си как да постъпват в подобни ситуации. В противен случай рискувате синът или внукът ви да постъпят неразумно само поради наранено мъжкарско самочувствие.
26
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо? Защо? Защо? Защо трябваше да стане така?!? Не можеше ли да ошамари малко приятелката и да я остриже?!?
25
4
 
7
 
! Отговори
Русоробски фронт преди 6 месеца
Нормално,бхаратски ценности
24
0
 
23
 
! Отговори
Парадокс преди 6 месеца
Ревността натоварва съществуващите връзки и ги разрушава. Момичето вероятно затова е прекратило връзката с този психопат. Ама той не искал да приеме края на връзката. Комплексар.
23
1
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
това не е никакъв мъж на 18 години книгите са на първо място и матурите следтова университет няма никаква работа с жени сега животът му е пропадналнито образование нито занаят родителите да поемат отговорността за възпитанието
22
1
 
4
 
! Отговори
Ревност преди 6 месеца
Това е мъж, чието желание жената отхвърля и той отмъщават от наранена гордост. Гневът и ревността са основен мотив за убийството с разстройство в контрола на импулсите. Той е трябвало да осъзнае низостта на подбудите си и е могъл психически да контролира и умишлено да контролира своите емоционални и инстинктивни импулси. Но не го е направил. Човек трябва да се контролира и колкото и да е наранена гордостта му и да е гневен - да вземе разумно решение и да продължи пътя си напред с гордо вдигната
21
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако не сте ходили до Пазарджик ще ви кажа че града е 80% ташунковции, мръсно, изоставено, запустяло и е като някое Сомалийско блато. Ако минавате от там препоръчвам даже да не спирате, няма какво да се гледа.
20
0
 
5
 
! Отговори
Леманс преди 6 месеца
Фантазията на извършителя се характеризира със страх, гняв и срам от въображаемата, подозирана загуба. Ревността, наранената суета, явните обиди водят до планирани, но често и до емоционални действия.
19
0
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 6 месеца
Убийство при раздяла, в което партньорът отказва да приеме раздялата, не може да се примири с края на връзката, убива новата половинка на бившата си. Защо? Толкова ли е трудно да приемеш спокойно, че някой не иска да е повече с теб, че има друга представа за свой партньор и ти не си този, който иска до себе си! Толкова ли е трудно да пуснеш жената да търси щастието си другаде? Защо трябва да убиваш???
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разпитайте бащата кой е тричал сина му - убиец!
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пък аз мислих, че само жените са жертви на насилие...
16
0
 
15
 
! Отговори
Въпрос? преди 6 месеца
Можеш ли да си нормален и да убиваш от ревност?
15
4
 
16
 
! Отговори
Ужас! преди 6 месеца
В България мъжете насилници се движат безнаказано по улиците и още по-безнаказано се прибират при семействата си, за да ги използват за боксови круши. Няма кой да ги изплаши, жените им няма къде да отидат. Ако се оплачат, ще си платят солено, със сълзи, с кръв, смърт. Трябва доживотен затвор за този психопат-ревнивец!
14
0
 
16
 
! Отговори
Истината!!! преди 6 месеца
Този убиец е от онези мачовци, които имат органична непоносимост към думата Не. Тези, които винаги трябва да са с предимство навсякъде, а жените в техните представи служат за разплод, манджа, слугинаж и отдушник на агресия!!!
13
0
 
12
 
! Отговори
Реалността преди 6 месеца
Когато в идно семейство таткото удря мамйката, а тя мълчи и срамежливо прикрива синините си, то това ще е напълно нормална част от всекидневието и на детето като порасне. В семейства с насилие се ражсат насилници-психопати и бъдещи убийци!