Разкриха домашна наркооранжерия в къща в Перник

В хода на операцията са иззети 40 растения от рода на конопа
29 дек 2023 19:20, Красимир Ангелов
7
Разкриха домашна наркооранжерия в къща в Перник
Снимка: БГНЕС

Домашна наркооранжерия е разкрита вчера в Перник, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Действията са осъществени от служители на Първо районно управление в рамките на специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества. В хода ѝ криминалистите установили оранжерия за отглеждане на марихуана, оборудвана с осветление, отопление, климатизация и наторяване. Същата се е помещавала на втория етаж на къща в миньорския град.

В хода на операцията са иззети 40 растения от рода на конопа с височина до 150 сантиметра и три чувала стрита зелена листна маса с тегло около 2 килограма, реагирала на канабис при направения полеви наркотест.

По случая е задържан 33-годишен мъж за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство и работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
декриминализация, а след това легализация!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ееех, кога ли ще започнат да ловят дилъри на кокаин, хероин, мет и дизайнерски, че от тях се мре, а това растение облекчава сериозни болести вместо отровните лекарства?....
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Даже румънците легализираха тоя бурен. Аз НЕ го употребявам! Държа да го напиша. Но вместо сега да е в затвора, защото явно не е мутряга, защо не може легално да го отглежда. Защо една тубичка 50 мл. крем от канабидиол (от семките се прави) струва 30 лв? И се продава съвсем легално? Че една риза от коноп струва 200 лв. Не виждам полиция в магазини на camel active нещо. Защо със същото настървение не реагираха като бетонизираха морето ни?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е и голяма работа голяма новина страшна новина а колко мъже днес изпиха по 500 мл. ракия 60 градуса и биха жените и децата си стига с тая марихуана.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тютюневата промишленост се бои от марихуаната, понеже като запалиш марихуана, отказваш цигарите. Има и нещо друго! Ако запалиш конопена цигара, веднъж седмично, освен че отказваш тютютневите цигари, ами и не ти прави главата на куку като марихуаната!