Пиян преби 8-годишно дете, докато отивало да си купи вафли

Заради побоя момчето остава под наблюдение в болница вече пет дни
69
Пиян преби 8-годишно дете, докато отивало да си купи вафли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Осемгодишно дете е пребито, докато отивало да си купи вафли. Нападателят е 57-годишен мъж. Момчето е прието в отделението по хирургия на областната болница в Сливен.

Инцидентът е станал миналия четвъртък в сливенското село Градец.

„Детето е отишло да си вземе вафла, викало и човекът излязъл пиян. Започва да го гони. Гонил е детето 500-600 метра, хванал го е и бой с ритници и с тръшкания. Стъпил е три пъти върху коремчето му и взел един камък. Тогава брат ми, който е минавал оттам, се е намесил. Той не е знаел, че е моето дете. Получил е удар с камък, спука му се главата. Няма нито причина, нито вражда“, разказа Ирина Кънчева, майка на детето, пред bTV.

Детето е извън опасност за живота и няма тежки наранявания, каза директорът на болницата д-р Васислав Петров. Заради побоя то остава под наблюдение вече пет дни.

„Има болки, на системи и инжекции е. Много е изплашен, цяла вечер не спя. Откакто стана това, детето стана много агресивно. Днеска е моето дете, а утре ще са другите“, допълни майката.

След нападението 57-годишният мъж е задържан за 24 часа, след което е освободен. Той не е криминално проявен.
По думите е проявил агресия, защото детето е посегнало към него с камък.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: детеГрадец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 3 месеца
Питаш какво следва? Следва извод, че стъпването върху нечий корем е израз на крайно озлобление. Но аз се питам защо озлобените индивиди правят това? Дали само за да предизвикат болка или на посъзнателно ниво се опитват да стъпчат, т.е. да унищожат репродуктивните способности на онзи, спрямо когото изпитват ненавист? Подтекстът вероятно е "Унищожавам рода ти!" В първия от коментираните по-долу случаи става въпрос за вражда между две ромски фамилии. Но вторият случай? Класова ненавист ли е било?
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
така значи вече няма нужда да се доказва, че хората масово изглупяват и стават по-злобни всеки изминал ден...какво следва или просто новинарите имат навика да отразяват проявите на най-долните в обществото.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
... и казал на злобното момиче, че от всички присъстващи само тя е станала студентка с привилегия като дъщеря на АбПФК и че успехът й на изпитите е под всякаква критика, за разлика от останалите, които били "деца на шефове". Злобничката не казала нищо, но станал уж да се разтъпче, отдалечила се малко, после изведнъж наддала злобен писък и рязко хукнала обратно, като стъпвала само върху коремите на лежащите на тревата момичета силно удряйки с пети, момчетата прескачала. После си тръгнала.
43
1
 
0
 
! Отговори
До 45 преди 3 месеца
До ??? - Това ми напомни нещо, разказано от майка ми. Докато следвала, един уикенд цяла компания отишли на вилата на едно от момичетата. Легнали на тревата да се пекат по бански костюми. С тях била и една, която им била състудентка, но не била от тяхната компания. Тя започнала да подхвърля злобни остроумия на тема как си живеят децата на шефовете. От всички присъстващи, само тя била дъщеря на работничка и престарял фурнаджия, който обаче бил АбПФК. Накрая някой не се сдържал и /продължавам/
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Идиотит е пак почнаха с глупостите ... Полицията задържа нарушителя, събира доказателства и освен, ако не се предполага, че лицето ще избяга или ше наруши повторно закона, то се пуска. Това не е 1824-а година.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 27 "мешерето" важи само за бигатия и силния.
40
5
 
7
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
Калк някой стъпва върху корема на дете 2 пъти и го пускашслед 24 часа ,и тези хора твърдят ,че никой не може да им се бърка в името на неприкосновеното правосъдие и се намират хора , които да кажст , че сме имали закони ама не се спазвали , за нападения над дете с юмруци и шутове трябва за здрасти да има 5 годишна присъда. Такова незачитане на жертвите и по африканските държави няма , а нашите политици го интересуват само украйни , альоши , апартаменти и тва е ...
39
4
 
4
 
! Отговори
Силно заинтригувАна преди 3 месеца
Не оправдавам пияният 57-годишен чичак, но защо дИтето е ВИКАЛО, така нарушава спокойствието на гражданите?!
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Римляни сър забавляват се :)))
37
13
 
6
 
! Отговори
Учудвате ли се!? преди 3 месеца
Това са резултатите от вдигнатия юмрук на Радев 2020 г. и глупостта на ДБ и други подобни!
36
1
 
10
 
! Отговори
Да се разбира: преди 3 месеца
брат ми, то е минал там, се е месил. То не знаел, че е мойту чафе, хърррррррр
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не бях родом от съседното село Катунище и не знаех за какво става въпрос,така поднесената новина ,би ме разплакала. Милото детенце,стискало стотинки в ръчичка, тичайки към магазина,да си купи вафличка и дърт пиян злодей го пребил. А истината е съвсем друга. Като цяло в село Градец, в момента единственото бяло нещо е снегът .
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"брат ми, който е минавал оттам, се е намесил. Той не е знаел, че е моето дете" ....стиа ве, олко чаааета имаш!?
33
2
 
15
 
! Отговори
Кюмюр парти преди 3 месеца
И линейка ли са разкарвали пак?! Линейките за хората не стигат те за разнос на въглища ги използват!!! После обезпаразитяването кой ще плаща?
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия тъмните много лъжат! Случвало ми се е в този регион - случайно поглеждам - "дечицата" хвърлят камъни по колата ми. От там като ги погнах, шамари, писъци. И като се почнаха едни лъжи едни обяснения. Същата история е била и тази. Невинен виолетов няма. Винаги са виновни, провокират, а после все друг им е виновен.
31
0
 
1
 
! Отговори
Палестина ше умре преди 3 месеца
Дори и подбалкана!
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонимеН 18 Това, което пишеш е правилно, но не важи за онази порода индивиди. Те си имат тяхна традиционна култура и общуват помежду си по техни правила, които за нас са трудно обясними.
29
1
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 3 месеца
Много по-опасни са онези психичноболни, на които не им личи с каква диагноза са. Шизофрениците никак не са малко и в повечето случаи изглеждат съвсем нормални хора, работят или учат. Но не знаеш какво ще им стане изведнъж, особено ако не си пият редовно лекарствата, което в повечето случаи е оставено на тяхна отговорност.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 31 Още по-добре! Колкото повече от тези същества се елиминират взаимно, толкова по-добре за нормалните българи!
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 8 - Бъди рахат! Този вид наши сънародници сами се наказват помежду си. Дори към Мешерето рядко се обръщат за правосъдие. При тях е на почит кръвното отмъщение и правилото "Око за око, зъб за зъб." Бъди сигурен, че полученото по този начин възмездие по отношение на побойника ще е много по-справедливо, отколкото ако родителите на детето заведат съдебно дело в нашенски съд.