Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!

Майка оставя синчето си да шофира и му прави видео
20 май 2024 09:03, Петър Бойчев
79
 Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!
СНИМКА НОВА

За пореден случай на дете зад волана сигнализират зрители на NOVA. Момче шофира по път във врачанско село, а на седалката до него майката го поощрява, напътства и снима видео на геройството на сина си.

Подателят на сигнала твърди, че жената инструктор на детето си и преди е качвала клипове, докато то е зад волана.

„Знаем за случая, предприели сме мерки”, заяви главен инспектор Христо Димитров, началник на „Пътна полиция”-Враца.

„Става въпрос за майката на момченцето. Това се случва на влизане в село Оселна. Предстои да установим майката и да документираме нарушението. Ще ѝ бъде издаден акт. Глобата е от 100 до 300 лева, на автомобила регистрацията ще бъде прекратена за срок от 6 месеца до 1 година”, обясни възможните законови последствия инспектор Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
S_1979 преди 2 месеца
А после кажете че родителите не са виновни за тея убийства на пътя хлапето е виновно не майка ми
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мхм.. успех на акта съставен по пик-пок видео..
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво че изтрихте коментара в който обяснявам колко хубаво беше когато бях малък и баща ми ми даваше да карам колата. Беше най готиното нещо.
64
1
 
13
 
! Отговори
Рюхо преди 2 месеца
Сега ще намерят 7-8 такива "сензации" и убиеца от НСО тихомълком ще изчезне от новините... Не казвам, че и това не е нарушение но иначе нямаше и да разберем за него.
63
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм давал и на дъщеря ми и на синът ми да въртят волана до като карам колата. Стига сте се чудили какви тъпотии да коментирате. Света е жив и никаква глоба, санкция или събитие няма да промени това.
62
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помните ли играта стражари и апаши. Това което ми прави впечатление е че масово хорат искат да дебнат, да глобяват и наказват сиреч стражари, а друга част иска да живее щастливо и свободно, сиреч апаши.
61
1
 
7
 
! Отговори
Ммдаа преди 2 месеца
Отново се сещам за една друга жена , която упорито настояваше, че няма нужда от църква , понеже семейното възпитание било достатъчно !
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Санкцията е смешно нищожна!
59
0
 
6
 
! Отговори
ловец преди 2 месеца
До Трай, не думай!представям си каква патица е тази, добре че няма снимки
58
1
 
19
 
! Отговори
ВЕтЪра на ПОДмяната преди 2 месеца
Проблем е че родител е дал да се кара автомобил на непълнолетен,неопитен шофьор ! Проблем е ДА , че се кара в населено място ,а не на полигон примерно ! Но най-голямата глупост е заснемането и качването на клипчето за да го видят всички в световната интернет мрежа . Същото правят и крадците и убийците днес.Изпитва се някакъв вид щастие от това показване.Това е големият бич на двадесет и първи век - егоманията да си показваш всичко !
57
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навремето от от 10 годишен карах трактора на полето и от 12 жигулата из село с дядо ми. Като взех книжка и си купих трабант учих по-малките приятели. На един му дадох да кара от София до Велико Търново като беше на 15. Сега сме около 50-те и никой от нас няма катастрофа през живота си. Учихме се, че предимството никога не ти е гарантирано и трябва да пазиш себе си и другите. Имахме уважение и към пътя и към колата и към останалите. А сега всички джигити. Убийци с книжки на 18. Честито и закони.
56
1
 
29
 
! Отговори
Трай, не думай! преди 2 месеца
Кифлата работила ли е някога през живота си? Или работи мъжът й някъде на гурбет, праща й пари, за да отглежда детето, купил й е автомобил 33-а употреба и тя се чувства като гранд-дамата на селото?
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не е Алек с майка си хахахаха
54
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде пак на моралните паники ... Не забравяйте - страната ще се оправи, когато няколко селянина спрат да качват децата си на скута си, за да видят, какво е да се кара ... с 8 км в час права линия за 10 секунди. ВПрочем, кога ще забраним бирата и другите згазирани напитки, че тая райска газ ...
53
1
 
3
 
! Отговори
Турист преди 2 месеца
До ZZZДобре, че в България не е така, че тогава ще са нагледаме на "обучаващи се" малолетни зад волана. Тогава това бузумие ще се узакони. Първо трябва самосъзнание и уважение към другиге. За това обаче вече и много късно.
52
4
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Празни катаджийски лафове.Наказание по клип от мрежата не може да се наложи.
51
0
 
7
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 2 месеца
Заглавието цепи спейстайм континиума с простотията си.
50
2
 
13
 
! Отговори
я вие там преди 2 месеца
преследвайте джигити с ревящи тунинговани коли без аспуси и бръмчащи пистови мотори през нощите разбуждайки хората, а не общи приказки еди какво си станало че уж правим нещо. От яки глоби има много пари за хазната и чекмеджетата
49
2
 
11
 
! Отговори
до 44 преди 2 месеца
До Вале Пика,не е глупост,а просто така са възпитани и майката и детето знаят много добре,че богоизбрани българи и за тях не важат нито човешките,нито природните закони,косъм не може да им падне от главата
48
6
 
0
 
! Отговори
Селянин преди 2 месеца
В София има само ***!