Old School Mafia удрят Слънчев Бряг

Българската Old School Mafia ще удари за първи път морския диско бар Брилянтин в на 17-ти юли.
6 юли 2010 14:24, Екип на Dnes.bg
0
Old School Mafia удрят Слънчев Бряг
Триото Old School Mafia или казано другояче -  MC Kamen, Giorgio B и Steven се обединяват, за да направят най-незабравимото лятно парти по южното черноморие този сезон!

Там Съвместният диджей сет на тримата ветерани на българската клубна сцена е първото по рода си подобно събитие за клуба и за самите тях.

Инициатор на партито е MC Kamen - "Едва ли някой друг би могъл да пресъздаде емоцията на 90'те години от трима диджеи, които тогава са полагали основите на клубния живот в България и познават тази музика като 10-те си пръста". 

Приятели от години и безкомпромисни по отношение на качествената хаус, диско и техно музика, MC Kamen, Giorgio B и Steven няма да оставят безразличен нито един посетител на морския Брилянтин със своите престъпно добри умения зад пулта. Всеки един от тях интерпретира по собствен начин различните течения в клубната музика и това е гаранция за изключително разнообразната и много танцувална селекция, която ще звучи на партито .

Това ще се случи на 17-ти юли в диско бар Брилянтин в Слънчев Бряг.

Ето и малко повече за трима диджеи:

Камен Спасов а.к.а MC Kamen е сред най-влиятелните хора в българския музикален бизнес. Основател на Ка Мюзик, Радио и телевизия City, Камен е създател и на първия легален музикален магазин в България - Морис Мюзик, в началото на 90-те години. Кариерата му на диджей стартира в края на 80-те години. В продължение на няколко години печели почти всички конкурси за DJ (сам или в дует с легендарния Боби Ай). 1993-та се оттегля от сцената и започва да организира  множество концерти на чужди денс звезди и първия конкурс за DJ от веригата DMC.

DJ Giorgio B е добре познат на българската клубна сцена. Резидент и президент на club LifeHouse (София), резидент диджей на Club Mania (Слънчев бряг). Организира, промотира и работи със световноизвестни диджеи като Tony Thomas, Grant Dell, Simon & Shaker, Saeed Younan, Brian Jones, Joey Youngman и много други .

DJ Steven започва професионалната си кариера през 1990-та. Неговият опит допринася доста в това да усети духът на тълпата и винаги да избира точните тракове в точния момент на нощта. През 1997-та Steven и група приятели DJ-и започват да правят партита под името Метрополис, в наши дни те са най-големите и влиятелни електронни промоутъри в България. Избиран е за най-добър DJ на България през 1993, 1994, 1997 и 2002г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари