Тиесто и Давид Гета идват под чужда самоличност

Двамата ще се освежават с шампанско зад пулта
24 юли 2012 11:55,
4
Тиесто и Давид Гета идват под чужда самоличност
Тиесто. Снимка: Getty Images

Броени дни остава до Solar Summer Festival в Несебър на 27 и 28 юли. Зад пулта ще застанат двама от най-великите диджеи - Давид Гета и Тиесто.

Двамата ще кацнат у нас със своите частни самолети, като ще останат у нас около 24 часа и ще бъдат регистрирани под чужда самоличност.

Звездите нямат ексцентрични изисквания за храна и напитки. Зад пулта те ще се освежават с витаминизирана вода и най-висок клас шампанско.

На другата крайност обаче са техническите им изисквания. Като истински професионалисти и двамата диджеи са поискали възможно най-добрата техника, която съществува. Затова всички мултимедийни ефекти, лазери, светлини и озвучаване ще бъдат внесени от чужбина. Изграждането на сцената, която е с внушителните размери за диджей парти 30 х 8 метра, започна от понеделник.

И двете вечери вратите  на стадиона ще бъдат отворени за посетители в 21 часа, като преди на сцената да се появят съответните хедлайнери, отговорен за настроението на публиката ще бъде Juan Alvarez.

Както на всички събития  досега на Solar, така и тази година, организаторите са взели сериозни мерки за сигурност, които обаче няма да попречат на парти настроението. За нормалното протичане на фестивала са ангажирани както представители на полицията в Несебър, така и лицензирана фирма, която ще отговаря за фестивалната територия.

Пропускателният режим ще бъде организиран през два входа. На фестивала няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както е и забранено да се внася оръжие, напитки, големи раници, лазерни фенерчета, пироефекти, пиратки и пр.

Седмица след концертите в Несебър, Solar ще има своя отделна сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. За там вече са осигурени друга плеяда звезди от света на електронната музика. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден двамата любими хаус диджеи на българската публика - Mark Knight и Fedde Le Grand, а финалът на 5-ти август е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
David Guetta i Tiesto sa VELIKI !!!
2
3
 
0
 
! Отговори
iver преди 11 години
то Alvarez пуска в пъти по-готина музика от тея бастуни.
1
4
 
9
 
! Отговори
Водния мс преди 11 години
Пред тия двамата препочитам, Джем енд Спуун ...... много са жалки