Club Tunes II: Какво слушахме през лятото

Новите и впечатляващи електронни хитове през сезона
31 авг 2012 11:16,
1
Club Tunes II: Какво слушахме през лятото
Swedish House Mafia. Снимка: Reuters

Ето ни и с втората част на селекцията ни от летни електронни хитове, които излязоха и се утвърдиха в последните седмици.

След като ви представихме някои от най-силните продукции на EDM сцената това лято, сега продължаваме с втора порция.

Както вече споменахме, това лято не успя да се утвърди един тотален хит, който да засенчи останалите, каквито през миналите две години бяха първо One, а после Pressure и Levels. Това се дължи обаче и на факта, че най-големите нови бомби на това лято излязоха в края му и нямаше как да се приемат от публиката толкова бързо. До края на годината обаче те без съмнение ще достигнат поне популярността на вече споменатите.

Започваме с много мелодично звучене от Martin Volt и Le Que с тяхното Genes, което е едно доста енергично парче, перфектно за подгряването на всяко парти. След това продължаваме с едно от най-красивите изпълнения на това лято. Mikael Weermets и Bauer & Lanford са поредните многообещаващи млади имена от Швеция, които с първото си общо парче Out Of Control ще оставят следа в 2012 с един от най-нежните тракове на годината.
 



Продължаваме с големия ни любимец Калвин Харис (Calvin Harris), който за радост на своите фенове готви нов албум. След като вече избухна с няколко хита през тази година, новото от него е колаборация с друго много горещо в момента име – Ники Ромеро (Nicky Romero). Тяхното Iron без съмнение ще властва доста сериозно както по партитата, така и по радиостанции и телевизии тази есен.

Deniz Koyu пък вече съвсем заслужено може също да се причисли към най-горещите имена на сцената. След като издаде неочаквано огромния хит на 2011 Tung, той успя да потвърди успеха си и това лято с парти бомбата Bong, както и с Follow You, което вече ви представихме. Ken Loi, друго голямо изгряващо име, примесва Bong с друго много силно парче – Young Blood на The Naked and Famous, и резултатът е една много експлозивна комбинация.



Ако от новите имена, появили се през последните години, трябва да изберем едно, което в момента да обявим за най-продуктивно и горещо, това без съмнение ще бъде Alesso.

Макар до скоро да беше в сянката на Avicii, то Avicii стана прекалено комерсиален, а Alesso продължи да прави невероятни бомби след вече легендарните си ремикси на Pressure и Titanium.

Такова е и новото му парче – Years, което вече стана едно от най-пусканите за 2012.

Още по темата
За край оставихме момчетата от Swedish House Mafia. Те винаги са били противоречиви и наскоро за пореден път доказаха защо. След като едва преди 2 години Steve Angelo, Axwell и Ingrosso започнаха да издават тракове под общото си име, а през последната година запълниха огромни, немислими до скоро локации за партита, те обявиха, че се разделят и повече няма да работят заедно под общото си име.

Кариерата на SHM беше изпълнена с обрати до момента, но най-важното е, че те успяваха постоянно да надграждат постигнатото и в края издадоха може би най-качествените си парчета.

В техен апотеоз се получава последното им, поне докато тримата не решат отново да работят заедно, парче, което бързо се превърна в най-обсъжданото на електронната сцена.

Don`t You Worry Child с участието на John Martin e перфектната комбинация от house саунд и дълбоки вокали и напълно заслужено ще е сред основните претенденти за трак на 2012.



Пълен плейлист ТУК

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Club TunesSwedish House Mafia
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
А преди 11 години
Авторчето да се подпише, а?