Аржентинската легенда Hernan Cattaneo зад пулта у нас

Диджеят ще представи юбилеен сет
26 сеп 2012 13:11,
2
Аржентинската легенда Hernan Cattaneo зад пулта у нас
Hernan Cattaneo. Снимка: Ялта клуб

Един от най-популярните диджеи - Hernan Cattaneo, отново ще се срещне с българската публика. Той ще бъде специален гост тази събота, 29 септември, в клуб Ялта.

Оригинален и неподвластен на модни течения, вече повече от две десетилетия той не спира да вдъхновява хилядите си фенове по цял свят.

У нас той идва поне веднъж годишно и има сериозно наблюдение над родната публика.

„България стартира като млада и ентусиазирана сцена и с годините се превърна в едно от най-интересните и забавни места за свирене в целия свят. Чувствам се привилегирован да съм пряк свидетел на подобна еволюция и да продължавам да се връщам, за да свиря пред все по-изискваща и проницателна публика“, заяви диджеят.

По време на визитата си у нас той ще представи новата си компилация The Master Series, която подготви по повод 20-тата годишнина на музикалната институция Renaissance.

Така българската публика ще има възможността да чуе миксовете на Hernan Cattaneo броени дни след световната им премиера. 

Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Hernan Cattaneo
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Азис преди 11 години
На тая снимка мяза на Рич Форестър!
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не можахте да напишете името му на кирилица ли??? Какво му е трудното, не мога да разбера...ако не знаете за кого или какво става въпрос, по-добре не пишете нищо....