Future Heroes: музикална фабрика за бъдеще

Metropolis представят Gaiser, Sasha Carassi и Umek в Sofia Sound Factory
Обновена: 12 ное 2012 16:31 | 12 ное 2012 16:31, Петя Славова
1
Future Heroes: музикална фабрика за бъдеще
Снимка: Metropolis

Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале, с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо оборудване, входове, изходи и тоалетни по всички изисквания за безопасност на труда.

Вместо машини – хора. Вместо заводски шум – музика. Това ни обещават създателите на парти културата у нас Metropolis, които отново ще ни подарят качествена музика. Това ще стане този път с поредицата Future Heroes, която продължава да представя артисти от висока класа, които не са познати на българската аудитория и идват за първи път у нас.

Мястото на събитието е Sofia Sound Factory – модерна бъдеща фабрика за хладилни инсталации в индустриалната зона на ул. "Първа Българска армия" 18 B, където забавлението предшества производството.

Само месец преди машините да завземат огромното хале, ще може да чуем един от най-ярките представители на неаполското техно течение - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), както да чуем live-set на берлинско-детройтското чудо Gaiser (MINUS), а бонусът към тях е вечният герой от бъдещето – Umek, записал името си в историята с продуцирането на една от най-значимите групи в индъстриъл авангарда – Laibach.

Във време, в което техното често е нареден пъзел от до болка познати и изтъркани готови елементи, тримата артиста на Future Heroes 2012 излизат от клишетата с позабравената ценност – композиране.

Към тримата чуждестранни госта ще се присъденият и някои от най-качествените български артисти, а Future Heroes включва и паралелни събития, които ще се проведат в допълнителни зали на Sofia Sound Factory.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи честно