Звездни гости за почитателите на електронната музика

Sandy Rivera и Виктор Калдерон отново ще се изявят в София
30 ное 2012 14:48,
0

Снимка: Yalta Club
В рамките на по-малко от месец Yalta Club ще предложи на родните фенове поредица от звездни партита. Клубът е заложил на добре подбран микс от познати имена, като всичко ще стартира още със самото настъпване на празничния месец декември.

В първия ден клубът ще стане домакин на парти от страна на българският лейбъл за електронна музика Elevate. По тяхна покана за първи път у нас ще пристигне Robert Dietz. Диджеят, който се явява дебютант за България, но не и за световната сцена напоследък се свързва предимно с работата си за Cadenza и Vagabundos. Успоредно с това Dietz издава за Cecille на Nick Curly, Saved на Nic Fanciulli и други топ-лейбъли, които определено го нареждат сред най-уважаваните и млади продуценти на сцената.

Парти маратонът ще продължи и на 7 декември с второто издание на Monster Black Party, чиито дрес код този път е White&Red. За доброто настроение и качествената музикална селекция тогава ще се погрижат Bugs, Naso и Usual Suspektz. За 8-ми декември в клуба ще пристигне едно име, което определено не се нуждае от представяне – Sandy Rivera. Затова и партито за 8-ми декември със сигурност ще бъде сред събитията на сезона.

Седмица по-късно, на 14 декември, зад пулта в Yalta пък ще застане големият Victor Calderone. Любопитното при него е, че колкото и добре да си мислим, че го познаваме, той винаги успява да провокира публиката с безпогрешния си усет за това как трябва да звучи съвременната хаус, техно и трайбъл музика.

Затова и епичните му сетове могат да бъдат описани най-добре с името на собствената му марка: EVOLVE. Victor Calderone пристига в София заедно с убийствената красавица Nicole Moudaber, за чийто музикални завоевания се очаква да чуваме все повече за напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари