Deniz Koyu със специален сет в Ялта

Партито е на 25 април
21 апр 2015 14:56, Александър Попов
2
Deniz Koyu със специален сет в Ялта
Снимка: клуб Ялта

Емблематичният за електронната сцена диджей Deniz Koyu ще застане пред родната публика в клуб Ялта на 25 април. Той е подготвил специален удължен сет, а преди него зад пулта ще застане резидентът на клуба Stefan Popov.

Сред най-големите фенове на Deniz Koyu са имена като Фед Ле Гранд, Авичи, Тиесто, Давид Гета, Калвин Харис и др.

В началото на своята кариера Deniz използва синтезатори и дръм машини втора употреба, закупени с трудно събрани джобни. Прекарва часове, анализирайки работата на Depeche Mode, Daft Punk, Kraftwerk, Cassius и много други. Дните му минават в усъвършенстване на диджей уменията, редактиране на любимите му тракове, с помощта само на малки магнетофони и моделиране на всичко, което му попадне. През 2011 г., когато гръмко се появява на световната музикална сцена с "Tung" и "Hertz", манията му се превръща в добре платена професия.

През 2013 година той се впуска в най-амбициозното си приключение до момента, обединявайки сили с испанското парвеню Danny Avila като хедлайнери на турнето “Generation Wild”. Обикалят 20 града само за 25 дни.

Оттогава насам е бил част от най-значимите фестивали в света: Tomorrowland в Белгия и в САЩ, Electric Zoo, Creamfields, Ultra Music Festival в Маями и Европа, Street Parade в Цюрих,  Sensation в Чили, Sensation в Бразилия и др.

Билетите за партито на Deniz Koyu са на цена от 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: клуб ЯлтаDeniz Koyu
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
синковец преди 9 години
Емблематичен щеше да е ако е се е занимавал от 80-90те, какъв е този дебют 2011?