Френската първа дама в болница след публикацията за любовна афера на Оланд

Лекарите предписали почивка на Валери Трирвильор
13 яну 2014 09:05, Елка Василева
9
Френската първа дама в болница след публикацията за любовна афера на Оланд
Франсоа Оланд и Валери Трирвильор. Снимка: архив, Reuters

Френската първа дама Валери Трирвильор е приета в болница в Париж след разкритията за любовна афера на президента Франсоа Оланд с актриса, предаде Ройтерс, като цитира съобщение на сайта на вестник "Паризиен".

В петък Оланд заплаши, че ще даде под съд светското седмично списание "Клоузър", защото е нарушило неприкосновеността на личния му живот с публикацията за негова връзка с актрисата Жули Гайе. Елисейският дворец не е потвърдил съобщението на "Паризиен".

Още по темата

Според вестника госпожа Трирвильор се разстроила от публикацията на "Клоузър". Тя била приета в болница веднага след като научила за връзката на президента. Лекарите й предписали почивка. Очаква се тя да бъде изписана от болницата след няколко дни.

Според говорителя на Трирвильор Патрис Бианконе, който потвърди, че тя има нужда от почивка и е приета в болница в Париж,  първата дама тя ще бъде изписана днес.

Оланд и Трирвильор - бивша журналистка в сп. "Пари мач" - живеят заедно от няколко години, без да са сключили брак, припомня агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
2
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Живеят от няколко години без да са сключили брак??? Ми кво се притеснила милата, тя тъй, тъй си е държанка, естествено е по-млада да заеме мястото и след като не може да го кефи!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
До lльольоТоя Оланд прилича на ***!Коя нормална жена ще му пусне,ако няма власт?****************Паpитe нe приличат на ***
4
2
 
7
 
! Отговори
lльольо преди 10 години
Тоя Оланд прилича на ***!Коя нормална жена ще му пусне,ако няма власт?
3
6
 
8
 
! Отговори
Неда лудата преди 10 години
Тая мадам, явно не знае, че моногамията съществува само на хартия.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как пък не чух за един Български *** ,който му е прилошало като му разкрият я аферка, я далаверка ,а само стават по-нагли от всякога.
1
4
 
13
 
! Отговори
битълджус преди 10 години
Ми.. французи... Не се научиха да си държат патките в панталоните..