Гей браковете виновни за наводненията на Острова!

Общински съветник от партията на Фараж: Това е Божие наказание
Обновена: 19 яну 2014 10:45 | 19 яну 2014 10:36, Елка Василева
146
Гей браковете виновни за наводненията на Острова!
Снимка: архив, Reuters

Общински съветник от евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Великобритания на Найджъл Фараж заяви, че наводненията и бурите във Великобритания тази зима са Божие наказание за това, че британският парламент е одобрил закони в подкрепа на еднополовите бракове, пише в. "Гардиън".

Дейвид Силвестър, който членуваше в партията на Дейвид Камерън, но я напусна в знак на протест срещу решението на премиера да подкрепи еднополовите съюзи, заяви, че е предупредил бившия си лидер, че приемането на законите за еднополовите бракове ще донесе катастрофални бедствия на страната.

В Светото писание е посочено ясно, че християнските народи, които изоставят вярата си и действат против Евангелието, ще бъдат наказани с катастрофи като бури, болести, войни и епидемии, посочва Силвестър.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
22
 
3
 
! Отговори
Стели преди 10 години
Абе всеки се кефи на хубаво дупе, ако ще и мъжко да е. Не се правете на луди.
82
21
 
3
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Кога ще ги разрешите и в България !? Хиляди хора чакаме !
81
3
 
17
 
! Отговори
Вера преди 10 години
Ако тези бракове се разрешат в една страна, те ще бъдат разрешени и в други страни, иначе всички *** ще се юрнат към една държава и това никак няма да е добре. А като е позволено навсякъде те ще стоят в кошарата. Много е интересно обаче защо те толкова държат да се оженят след като в целия свят има толкова много двойки живеещи заедно без брак. Най-вероятно бракът е нужен да осиновят деца. Интересно е дали ще задължат страната ни като член на ЕС да дава деца за осиновяване от ***
80
2
 
10
 
! Отговори
хубава Яна преди 10 години
До До извратен и боленИска да каже че е мома за женене
79
1
 
7
 
! Отговори
До извратен и болен преди 10 години
Та какво искаше да кажеш, че не разбрах?
78
8
 
7
 
! Отговори
Извратен и болен преди 10 години
Знаете ли кое е божие наказание? Глупостта и незнанието. Бог с пълни шепи е лял по наш'те земи от тях. Вземете една книжка по Гражданско право, една по биология и една по история и прочетете малко. Или пък не, незнанието носи страх ама носи и щастие. А вие сте щастливи. Какво друго ви трябва?
77
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 10 години
...и българите и румънците. :)
76
8
 
7
 
! Отговори
Кирилка преди 10 години
Вече и гейовете ще ни вземат. Всичко ни отнеха западняците. Ще идат и нашите там да се омъжат, няма да ни останат политици - на тях се надявахме да ни управляват. Накъде сме без родните гейове, а?
75
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
номер 82, ти явно имаш жълто около устата си - ще биеш гейове! Питай баща си или дядо си какво беше навремето да смелиш от бой партиен член защото не си съгласен с партията - същото е сега в ЕС с хомосексуалните и още една група. Сега ще те осъдят за хомофобия, ще те сложат в полицейските регистри, никъде няма да си намериш свестна работа, за бизнес всички врати ще ти бъдат затворени - няма смартфон, няма кола, няма молове и маркови дрехи а другите хора които приемат гейовете си живеят живота.
74
3
 
7
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Дреме ми на шмайзера...Колкото повече обратни има, толкова повече жени ще останат за нас-нормалните....
73
1
 
11
 
! Отговори
Вера преди 10 години
Ще дойде време на острова да се сменят изконни псувни като Fk yr mother със същото за dad, father.As`hole вече няма да е обидна дума, а ще означава омъжен с деца. Обединеното кралство ще си омъжи и педофилите, които сега се мотаят в бедните страни включително в Източна Европа и Африка в търсене на приключения. Дори България екстрадира 2-*** такива high quality англичани - един от Видинско и един от Велико Търново, за което медиите писаха вече.
72
6
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 10 години
Защото канибала като хване ще те схруска и ще ти наруши правото на живот. А гея се боде по дупките по собствено желание и не виждам по какъв начин на теб ти пречи. Аз не мога да разбера, ако имате гейове съседи и вечер правят секс в дома си, на вас това с какво ви променя живота - заплатата ли ви пада, колата ли ви се разваля, ядат у вас ли?! Не мога да разбера, защо след като с нищо не ви крият на интереса, си врете сополивите носове и казвате на свободни хора какво да правят с техните си тела
71
8
 
9
 
! Отговори
заитали преди 10 години
сега се кове закона в италия за примането му за геиските бракове и италия потъва от наводнения ,свлачища и заливания на цели раиони и това е нищо ще има още поголеми катастрофи и природни бедствия ,катострофани земетресения и магнитни бури, природата е тази която не търпи повече и ще ни унищожи
70
2
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
до 72, Сега темата е за "обратните" като дойде време за "тъпанарите" няма да ги пропусна. Иначе ако се "отплесна" кой са негативите който ни пречат да се развиваме като нация трябва да напиша малък "роман". Но и тогава се съмнявам, че някои ще се вслуша, всички са залепени от алчност, без изключение.
69
8
 
13
 
! Отговори
до 76 преди 10 години
До EU citizen,колкото и да ви боли ,това е положението коя империя е докопала България тая империя се е разпаднала .Примери -първо хуните,част от които са и пра българите разпарчетосаха Римската ,после таковахме мамата на Османската,Австро-Унгарската,третия райх,съветската,сега дойде и края на ционистката известна като ЕС .Така ,че кой с нас се е заял добро не е видял , а ти юде ,мисли къде ще се покриете ,кога цял свят ви мрази вас еврюхите за престъпленията ви
68
1
 
11
 
! Отговори
от бабата преди 10 години
продължения и неограничена продажба на наркотици, порнография,различните и неезабранени саитове и филми за неуравевесените и орентирани още деца ,младежи / пагубно и модерно компютарно поколение расте занапред ,обърнете се сложете си ръка на сърцето и ми кажете че това не е вярно чета много от вашите коментари и съм отвратена от вулгарните писания,простотия и неучение.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама ти си голяма гадина! Защо ми изтри коментара? В него нямаше нищо нецензурно. Наистина по-големи фашисти от разните либерасти правозащитници няма!
66
4
 
16
 
! Отговори
бабата преди 10 години
с Да напълно е вярно всичко това и по лошо ще става това е записано в библията ,ако не се вземат спешни мерки за предотвратяване на тези гнусни закони и възпиране и проганда на младежта към тези си деиствия защото сега именно гнусните и садиски предпочитания на висши и правителствени,европеиски и американски политици насаждат и потикват към тези извратения и либерелизъм ,това не е болест като рака, левкемията ,а това е самата свобода и потикт ,нагледни, примери певци, артисти и разпостранена
65
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В тази партия очевидно членовете се набират по степен на слабоумност, а за мерило служи тамошния Волен-Фарадж.
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На кривата ракета космосът й е виновен!