Гей браковете виновни за наводненията на Острова!

Общински съветник от партията на Фараж: Това е Божие наказание
Обновена: 19 яну 2014 10:45 | 19 яну 2014 10:36, Елка Василева
146
Гей браковете виновни за наводненията на Острова!
Снимка: архив, Reuters

Общински съветник от евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Великобритания на Найджъл Фараж заяви, че наводненията и бурите във Великобритания тази зима са Божие наказание за това, че британският парламент е одобрил закони в подкрепа на еднополовите бракове, пише в. "Гардиън".

Дейвид Силвестър, който членуваше в партията на Дейвид Камерън, но я напусна в знак на протест срещу решението на премиера да подкрепи еднополовите съюзи, заяви, че е предупредил бившия си лидер, че приемането на законите за еднополовите бракове ще донесе катастрофални бедствия на страната.

В Светото писание е посочено ясно, че християнските народи, които изоставят вярата си и действат против Евангелието, ще бъдат наказани с катастрофи като бури, болести, войни и епидемии, посочва Силвестър.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ha haНеобразованите са лесно манипулируеми. Те са по-голям проблем от гейовете.
62
3
 
14
 
! Отговори
Еврейска чума: преди 10 години
И ний си имаме зловреден гей...По-надлъжко е СерГей...
61
6
 
11
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
......абе нали гледам какво става с България като в управлението е "бъкано" с обратни, айде не ми ги защитавайте въобще. Подобни личности са лесно МАНИПУЛИРАНИ, заради сексуалната им ДЕЗориентация.
60
3
 
24
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
Путин го изядохте жив с парцалите зараи закона, където най-важнотто е че се забранява ПРОПАГАНДАТА на хомосексуалността между НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ, а тоя английски рижав гущенр с перце ще го галите. Изврътени сте всички.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Призовах българите към Бога, не съм ги призовавал към каквато и да е външна църква. Единствената свята църква е тяхната душа, където след ремонт и почистване те ще усетят славата на Твореца. Четене на Библията, приложение и добротворство и въздържание от злото,това е!
58
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Киро кофражистаКанибалите имат права незнам защо си решил, че нямат.
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargособено за твойто като съдя по снимката
56
8
 
12
 
! Отговори
varg преди 10 години
Гейовете и лесбийките са виновни и за тежкото състояние на България в момента.
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През есента на миналата година многомилионни протестни митинги и шествия заляха големите градове на Франция ,повода беше ,че френските управници внесоха предложение да бъде одобрен закон ,който позволява осиновяването на деца от обратни.Улиците на Париж бяха наводнени от море от хора ,смята се ,че са били повече от 2 милиона протестиращи срещу този закон,Светът се пробужда срещу порядките на юдо-масонскта ***
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А-а-а, някои почват да се събуждат вече. Дано да не е твърде късно!
53
6
 
13
 
! Отговори
kings преди 10 години
Доста яко звучи: Бог "изпраща" войни, бури, бедствия, болести и епидемии, НО ви обича. Не е истина, че все още има толкова много хора, които одобряват такива тълкувания. Хубаво, вярвай, ама голям мъж да седне да говори публично за такива глупости е несериозно. Добре, че еволюцията е безспирен процес, та поне такива вече не са овластени да бесят както преди векове, когато ако ти излезе киста или хематом, значи си дяволско чедо...
52
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте, илюминатите насаждат порно и гей, но самите те не се и докосват до тази гнусотия. Така отделяйки хората от Бога ги поробват! Илюминатите служат на Сатан и рано или късно ще бъдат унищожени от Твореца!
51
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малките рибки в един аквариум спорели има ли Бог. Накрая попитали най- старата риба. Тя им отговорила, че не знае, но, че периодично нещо сменяло водата в аквариума.)))
50
3
 
3
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
I da mi revete nishto ne promeniate :D klaniate se na izmisleni literaturni geroi i se imaite za goliamata rabota :D az prepochitam da jivea v realnia sviat.
49
3
 
3
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До да ааааTova che pravite niakakyva vryzka mejdu nicka mi i tiah si e lichno vash problem i izobshto ne me kasae :D
48
0
 
8
 
! Отговори
bashkirchoo преди 10 години
bashkircho mama, ... dokato razsyzhdavash taka kato nakoj obitak ot selo nqma kak da razberesh mama....
47
3
 
7
 
! Отговори
да аааа преди 10 години
До bashkirchoМи то е едно и също --човека ти го е написал какво означава,пък ти се сърдиш..Башкирите са като номадите--мръсни,необразовани и най-вече мюсолмани,затова 36 ти пише така.Ама кой да се сети-Акъл де?? Виж в нета и тогава давай оценки,още повече на такива теми като статията тук.Майче ника ти прелича доста,а Башкирчо....
46
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спасението на България е във връщането на българите към Бога! Всичко друго е бошлаф работа.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 49теб какво те бъркат пед*лите? да правят каквото си искат -ти или аз ли ще им казваме с кого да се ш*бат
44
3
 
14
 
! Отговори
демокрация=геноцид преди 10 години
Най накрая ми светна що е то еврЕо-аталантичски им (ценности) ,това са ******тията и извратенящината и разбира се задължителното ограбването и разорението на поредната суверенна държава ,дръзнала да се опълчи на новия световен ред на еврейските банкери,които под предлог за насаждане на някакви си (демократични) принципи и (свободи) изтребват с война населението и. и заграбват природните ресурси на тази страна