Фараж пуши много, пие много, нищо не разбира от компютри

Той обаче не е расист, споделя съпругата му
27 май 2014 22:33, Елка Василева
102
Фараж пуши много, пие много, нищо не разбира от компютри
Снимка: архив, Reuters

Лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж, която спечели изборите за Европейски парламент, произведени в четвъртък във Великобритания, беше обрисуван от съпругата си Кирстен в интервю за британския в. "Дейли телеграф".

"Той пуши прекалено много, пие много, не спи достатъчно и не разбира нищо от компютри", казва германската половинка на Фараж.

"Съпругът ми има трескав начин на живот. Не си почива много. Крепи го адреналинът. Не се храни редовно", допълва Кирстен пред британския всекидневник.

"Но когато се прибере у дома, Найджъл знае как да се отпуска. Той коси тревата, изхвърля боклука, обича да лови риба и да се разхожда", споделя още госпожа Фараж.

Още по темата

Кирстен Фараж е секретар на половинката си и твърди, че като такава му е много необходима, защото Найджъл Фараж бил тотално неспособен да се оправя с компютрите и с новите технологии.

"Телефонът му е много стар модел. От него той може само да изпраща и получава съобщения и това е всичко. Ако го накарам да прочете нещо на компютъра, той знае само как да превърта текста надолу и нагоре, както съм го научила, и това е почти всичко, което може да прави", разказва съпругата.

Кирстен е бивш брокер от лондонското Сити. Тя е родена и израснала в Германия.

Пред британския вестник тя отхвърли твърденията срещу съпруга си, че проявява расизъм.

"Не му е приятно от такива лични нападки, но на мен не ми пречат, защото знам, че той не е расист", казва госпожа Фараж.

Найджъл Фараж, който има две дъщери, които говорят английски и немски, предизвика полемика преди европейските избори, като разказа, че се е почувствал зле, когато пътувал във влака и чул, че хората около него говорят само на чужди езици. С тези коментари той си навлече много критики, че е расист.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
4
 
! Отговори
Англоговорящ преди 10 години
Говорели английски??! Ай стига бе, тук българския за чужд език ли ще го броим тогава?
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на всичкото отгоре е едномъд!
26
9
 
12
 
! Отговори
UK Докер с Агуар преди 10 години
До АнонименЕх Българино,българино. С този акъл държавата ти ще е винаги ***, а тяхната ще е винаги ВЕЛИКОБритания. Връщай си тиквата на власт, пък рицарите на острова не ги мисли. Те си знаят стойността пред останалия свят. Колкото до Сидеров-правилният човек в неправилната държава. Колкото до Фараж-правилният човек в правилната държава. От все сърце им завиждам на Англичаните за това че са толкова трезвомислещи на първо място, и на второ че са най-тежкарската страна на света.
25
3
 
9
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Бънди, да си мислиш че имигрантите ти взимат хляба, е като да си мислиш че провинциалистите взимат работата на софиянци. В повечето случаи става въпрос за работа която местните не искат да вършат, или пък просто тези отвън са по-кадърни.
24
6
 
5
 
! Отговори
Онуфри преди 10 години
Вярно, че е дразнещо да ти говорят на чужд език в собствената ти държава (особено на турски в Германия). Но щом са му такива уменията с компютрите и телефоните, няма как да не е ***, ако не е и обикновен ***...
23
1
 
8
 
! Отговори
жaлки мишки преди 10 години
Хaхaх, зaбaвно е кaто ч3тa нaпъните нa шоросите, секретaрките нa бхк и други *** и нпо-тaМъчaт се зaвaлиите нещо дa измислят, но сaмо псевдо aргументи и смешни мрънкaнияХaхaхaхaхaхAйде тукa волен е последен отивaйте дa хрaчите по фaрaж и льо пен и сиризa и орбaн, ще омa мноооооооооооооого рaботa зa вaсХaхaхaххaхa
22
5
 
2
 
! Отговори
имах преди 10 години
като дете познавах един познат на бащата - същия чичка комунист!тоя е комунист! помнете ми думата!
21
7
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
Типичен *** ! Сега, ако кажат, че слуша чалга ще удари максимума :)
20
4
 
9
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Ето тук е другата легенда, всички националисти са популисти. Тия дето ви вадят от кризата 5 години не са популисти, ама тия дето ти казват нашите хора нямат работа, щото чужденците работят са гадни популисти. Преди говореха, че Путин е популист, ама сега друга песен запяха. Ето това направиха медиите, научиха ви, че национализма е нещо срамно и невъзможно.
19
3
 
5
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Съгласен съм с Радостин. Къде спечелиха анти-ЕС партиите - във Великобритания, Франция - все бивши колониални величия, които не могат да приемат факта, че немците диктуват парада в Европа.
18
4
 
12
 
! Отговори
герберaсти преди 10 години
Когaто повечето изберaт тук Бойко той е добърОбaче когaто повечето изберaт Фaрaж в любимaвaтa ви Aнглия той е лошЕ aко товa не е комунизъм от жaлките Герберaсти, простия жaлък комсомлси дaлaвердия, лицмерен чорбaджия ердогaнски,искa турция, мрaзи русия
17
6
 
3
 
! Отговори
лудия преди 10 години
Болен в момента говори по Алфа тв.
16
3
 
8
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Тия хора специално, атакис' , си мислят че българите са втора ръка хора. Да се възхищаваш на такива *** не е нищо повече от самооплюване.
15
7
 
9
 
! Отговори
aтaкис' преди 10 години
Тукa бaй гaнйовците се прaвят нa по-европейци от aнгличaнитеХaхaххaaх, БожеТия хорa сa в сърцето нa Ес и кaзaхa достaaтъчноСaмо ние де нaтискaме и то с бивши долни комунисти и секретaрки и доносници
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората които подкрепят ЕС-то или са ***, или са анти Българи, или някой им плаща. А може би всичките тези черти взети заедно.
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БъндиЗащото, Бънди, тоя е ***!Този човек не е никакъв националист. Той просто е намерил най-лесната ниша, в която да се реализира. Ако беше решил да прави кариера в големите стари партии, щяха да са му нужни десетилетия, докато се докаже. И точно този щеше да се издъни още в началото и щеше сега да е секретарка.Вместо това, той е избрал популизма. Директен път към славата. Колкото и да е ***, все ще се намерят отчаяни младежи, които да гласуват за него."ставам за резил, но за пари"
12
5
 
9
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Хубаво е да има такива статийки. Така разбираме, че всъщност българския избирател не е чак такъв ***, какъвто някои тук го изкарват - я ги вижте англичаните какъв 'убавец са си харесали.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде нападките за да го очернят започват. Лицемерни ***.
10
1
 
15
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Ето за това еднополовите и чужденците ще завладеят всяка страна, защото на националистите винаги им се лепва черно клеймо. За себе си той е прав. До кога патриотизма и желанието за отстояване на собствените интереси и традиции ще се равнява на фашизъм и други криворазбрани идеологии?
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, бе, тоя майнат аму, ами нашият *** къде изчезна? Той млъкна! От изборите насам не съм го виждал, освен на предизборните плакати.Да не е болен? Болен?