Обрат: Австрия няма да има крайнодесен президент

Независимият кандидат Александър Ван дер Белен спечели изборите
23 май 2016 18:00, Красимир Ангелов
132
Обрат: Австрия няма да има крайнодесен президент
Снимка: БТА

Независимият кандидат Александър Ван дер Белен печели президентските избори в Австрия, съобщиха местни медии, цитирани от Ройтерс.

Още по темата
Кандидатът на крайнодясната Партия на свободата Норберт Хофер, който снощи бе сочен за по-вероятен победител във вота, призна поражението си.

На изборите в неделя имаше известна преднина Хофер, но пуснатите по пощата бюлетини, които бяха преброени днес, се оказаха решаващи за победата на независимия кандидат, който е бивш лидер на “Зелената партия”. Очаква се резултатите от изборите да бъдат обявено официално по-късно днес.

Така бе предотвратена възможността Европа да има своя първи крайно десен президент от края на Втората световна война насам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
13
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Никой разумен и уравновесен човек не гласува за крайнодесни и крайнолеви. Хитлер не е избран защото е бил краен, той си е звучал съвсем разумно и умерено за онова време. Най-вече Хитлер е бил истински националист, а не *** на Кремъл, каквито са всички наши крайни елементи, и леви, и десни.
79
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще спечели екстремист в Австрия, това да не е Русия!Народът в Европа не е *** като ***.те!!
78
2
 
9
 
! Отговори
Писанчо преди 7 години
Как набързо написаха писмата всичките млади, защото много им се пише и занимава с избори.
77
1
 
23
 
! Отговори
цък преди 7 години
"Така бе предотвратена възможността Европа да има своя първи крайно десен президент".-------------Е, как става така, че десният кандидат с 51% да загуби от "независимия" с 48%Според предварителните данни от преброяването в Австрия излъчени по CNN и Sky News."Не е важно кой как гласува, важно е кой брои гласовете." - Й.В.Сталин
76
5
 
4
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
96 Имаше ли интернет по време на комунизма . А печелеха с 99,99% , което е невъзможно по дефиниция .
75
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се сьрдите че Хофер не е спечелил изборите в Австрия немога да разбера? Хоферчето е еколог а Александар е 72 годишен професор! И ако не знаете, младото австрийско общество са го избрали професора!
74
2
 
5
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
95 Не са такива проценти , но комунизмът си е тяхно дело. Знам . Дори Иисус е далечен предтеча / въпреки че го отричаха комунистите / точно на тяхната идеология . И какво от това . та нали и най-върлите антикомунисти са пак евреи. Впрочем май само те успяха в Израел със системата на кубиците да изградят истински комунизъм и доказаха че от евреин и фермер става. Днес обаче младите бягат от кибуците , нещо не ги кефят много много.
73
1
 
11
 
! Отговори
Реалсоциалист преди 7 години
Споко, той и Хитлер на спечели от първия път. Това само налива масло в огъня. Някой да не мисли, че положението ще се подобри от самосебе си, стига само да си завреш главата в пясъка и камилите ще си заминат? Да ама не, ще дойдат още...
72
3
 
14
 
! Отговори
Разочарован преди 7 години
Odysseus, "дадоха" християнството на Европа и Римската империя се разпадна! Осъзнаваш ли, че 90% от болшевиките са били евреи? Дори Ленин и Хитлер са били полу-евреи! Голямо "дръпване"!!! Прочети Талмуда за да видиш мнението им за гоите! Ще ти настръхнат косите! Цион е ЗЛО!!!
71
4
 
4
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
92 ВОСР ли или Девети и после кво , не ви ли стигнаха през миналия век двете убийствени утопии на комунизма и на нацизма
70
1
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
92 Добре, каква е алтернативата
69
8
 
5
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
89 Прав си не са ми ясни твоите неща . А знаеш ли кой е най-големият еврейски заговорДадоха на Европа Иисус и христинството. Те това е джакпота . А иначе като бегла подробност Европа дръпна яко напред последните два века с Технологичната Революция с немалата помощ пак на тях и финансова и научна и предприемачеаска
68
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до някакьв си! Не ги обиждай троловете! Не им пука за австрийските избори! И те като Волен ефендито,мислят само как да откопчат парички от алюшата!
67
2
 
15
 
! Отговори
Разочарован преди 7 години
Odysseus, не са ти ясни нещата! Всяка беда сполетяла Европа е малко или много следствие на еврейски заговор - включително световните войни и комунизма са отрочета на евреите!!! Нацистите са финансирани от Еврейски банки в САЩ, както и октомврийската революция!!! А сега и ислямизацията на Европа! Нонсенс е в твоята глава!!!
66
4
 
4
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
87 Но има нещо друго, за което не пишеш . аз на ЗЕЛЕНИ не вярвам а и Австрия очевадно е че е разделена , да не говорим че традиционните и партии нищо не взеха на тези избори , което не е никак хубаво.
65
6
 
4
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
87 Не си познал тези от хълма на Цион затрият ли Европа затриват и себе си , та те са едни от най-добрите европейци , така че твърдението ти е нонсенс
64
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите вече ще се фалшифицират повсеместно, защото иначе еврейският план за Европа отива на кино.Следващите фалшифицирани ще са в Англия.Т.е. мога да се хвана на бас, че UK няма да излезне от ЕС........ за много пари
63
4
 
33
 
! Отговори
измама преди 7 години
Австрия няма да има крайно десен патриот за президент , но пък ще има стар комунист и безродник за такъв . Очевидно изборната измама е голяма и никой не вярва в тези "резултати" поръчани от Световния Ред .
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако герб направеше закон за гласуване по пощата, щеше да получи 150% гласове за тях. Защото мопоите на цв.цв. нямаха да имат спирка! Същото ще е и с електронното гласуване.
61
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"ЕС изживява своя най-труден, но и най-велик момент, нова епична битка спечелена срещу праисторическия национализъм и политическия популизъм,за пореден път европейците казаха не на омразата и консервирането и обърнаха поглед към бъдещето с неговите предизвикателства, наистина радостта ми е голяма, и все пак войната не е спечелена все още, след един месец предстои поредната битка... "Ти от коя ПР агенция си, от Брюксел ли ви плащат? Как се сключва договор за ПР с Брюксел?