Евросъюзът е в безпорядък, трябва да се промени!

Англичаните си тръгнали защото не се чувствали у дома в Европа
Обновена: 26 юни 2016 16:25 | 26 юни 2016 16:00, Камелия Цветанова
77
Евросъюзът е в безпорядък, трябва да се промени!
Снимка: Reuters, архив

Европейският съюз е в безпорядък и трябва да бъде променен след решението на Великобритания да го напусне, заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Асошиейтед прес и БТА.

Още по темата

Орбан, който често е влизал в сблъсък с Брюксел, заяви, че британците са решили да напуснат ЕС, защото им е омръзнало от "несигурността, парализата, от постепенното усещане, че не можеш да се чувстваш у дома в Европа".

ЕС бързо ще се промени и "страните, които останат организирани и могат да гарантират сигурност и законност на гражданите си ще са в по-изгодна позиция".

Миналата година Орбан нареди да се издигнат заграждения по границите на Унгария, за да се спре потокът от транзитно преминаващите мигранти.

Британците "решиха отново да поемат контрол над съдбините си, тъй като мнозина европейски лидери не се борят срещу миграцията на нови хора и потока от нахлуващи, незаконни и злосторнически мигранти", заяви унгарският премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
11
 
! Отговори
До Су 34: преди 7 години
Вие славяните като не се чувствате спокойни, МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА СИ ХВАЩАТЕ ПЪТЯ! Кой ви спира?!? Ейго къде са и Сърбия и Македония и още един куп славянски държави! И без това БЪЛГАРИЯ СИ Е НА БЪЛГАРИТЕ! Който НЕ СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН, а славянин, турчин, ци...нин или някакъв друг ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ КЪМ СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА!
16
4
 
27
 
! Отговори
Българин патриот преди 7 години
Турците винаги сме ги били и пак ще ги бие българския лъв! Да живее България!
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонименЧакайте вие Турция да се разцепи мизерници...
14
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая само гяypите ще си останат в ЕС.
13
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хаха, по скоро Турция ще се разцепи, заради кюрдите. До 5г ще има Кюрдистан с големи части от територията на Турция
12
6
 
13
 
! Отговори
гробaр преди 7 години
че от ЕС повече нaпускaщи нямa дa имa то е ясно и Орбaн го кaзвa, но относно мотивa зa Брексит е нaполовинa прaв- бритaнците не се чувствaт комфортно в Европa товa е тaкa, но не мигрaнтите сa фaкторa, a имперското им високомерие и сaмочувствие. дaли е опрaвдaно- незнaм, обaче именно спомените по Бритaнскaтa империя сa причинaтa зa нaпускaнето нa Европa.
11
14
 
4
 
! Отговори
САШ преди 7 години
До Су 34ЗА "Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ)"НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ЧЛЕН НА ЕС :)))))И ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ И ФИЛИПИНИТЕ И МАЛЙЗИЯ И ТУРЦИЯ СА В ИГРАТА :))))))НО ПЪРВО ДА РАЗТУРИМ СЕДЯНКАТА В БРЮКСЕЛ :)))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА
10
8
 
10
 
! Отговори
Нормално! преди 7 години
"Англичаните си тръгнали защото не се чувствали у дома в Европа" Ами нормално! Те Англия, Турция и Русия НИКОГА НЕ СА БИЛИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА!
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан-Велик!
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами даааа в Безпорядък е заради такива като Меркел и Плевнелиев заради интересите на Чичко Сам и другите другари като Камерън дето все дърпат чергата към себе сиСпокойно да се надяваме сега че и останалите страни членки в Европа ще се съсредоточат върху Свойте Национални Интереси както Великобритания
7
7
 
15
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До САШПланирано е, но ще си останете само с плановете. За два месеца от ЕС ще излезнат най-малко още десет държави заради това споразумение наложено със сила и тогава ще се договаряте с въздуха!
6
20
 
7
 
! Отговори
САШ преди 7 години
До Анонимен 7"Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) е планирано за 2016 г. споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ"СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ РАШКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААА
5
10
 
32
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Един добър вариант за развитието на Европа, а да се създаде голяма руска военна база на територията на Унгария, това ще повиши сигурността на границите на славянските държави на изток и на север, защото очевидно западноевропейците нямат чувство за исторически имунитет, т.е. ние славяните трябва да се оправяме сами и да рзчитмае на Русия.
4
3
 
35
 
! Отговори
ами преди 7 години
Дано и в Б-я се появи Орбан,а то продажник до продажник,сини,червени,пембини марка една!
3
33
 
9
 
! Отговори
САШ преди 7 години
РАШКИТЕ ДА НЕ СЕ РАДВАТ,ИДВА НЕЩО МНОГО ГОЛЯМО,РАЗТУРВАТ БРЮКСЕЛ ЗА ДА СЪЗДАДАТ ОГРОМЕН СЪЮЗ,НАЧЕЛО СЪС САЩ,И ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ И ФИЛИПИНИТЕ И МАЛЙЗИЯ И ТУРЦИЯ СА В ИГРАТА :))))))
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унгарците идеално помнят 3.5 милиона избити унгарци - с почти цялото селско население и половин милион унгарки отвлечени в робство при турското нашествие. Германия не помни такова нещо, а французите тогава бяха неутрални и готови да се помехамеданчат.
1
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам на руското *** да си гледа Унгария и да не се меси с мнения на големите ,щот той и Ципрас щеш да казва охи ама не му стиска.Пичуи Англия не е унгария нито Франция нито Германия