Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!

Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност
Обновена: 15 яну 2017 22:03 | 15 яну 2017 21:52, Красимир Ангелов
186
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Снимка: БТА

Директорът на ЦРУ Джон Бренън отправи на прощаване остро предупреждение към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, който в петък встъпва в длъжност. Бренън поиска новият държавен глава „да си мери приказките“ и много да внимава с Русия, за да не навреди на националните интереси, съобщава Асошиейтед прес.

Пред телевизия "Фокс" Бренън заяви, че Тръмп изобщо няма представа каква заплаха представлява Русия за САЩ. Той каза също, че въпросите на националната сигурност, с които Тръмп ще се сблъска като президент, не касаят единствено него.

Бренън предупреди, че спонтанността не е в интерес на сигурността и че когато говори или пише в Туитър, Тръмп трябва да си дава сметка, че може да навреди на САЩ.

"Не става дума просто за г-н Тръмп, а за Съединените американски щати", подчерта Бренън.

Както е известно, изборът на Тръмп за нов директор на ЦРУ е Майк Помпейо, припомня БТА.

Миналата седмица Тръмп обвини разузнавателната общност за изтекла неоснователна информация, че руснаците са събрали за него компрометиращи данни. В Туитър той обвини разузнавателните служби в практики, напомнящи практиките в нацистка Германия.

"Това, което е възмутително, е оприличаването на разузнавателната общност на нацистка Германия", заяви Бренън. Директорът на ЦРУ каза също, че новоизбраният президент трябва да си дава сметка какво послание изпраща към света, а именно, че няма доверие в собственото си разузнаване.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
:)) преди 7 години
До Анонимен 38Логиката ти е неотразима,сложих ти плюс!Айде,лека ти вечер!
38
2
 
6
 
! Отговори
J.F.Kennedy преди 7 години
Викам ти дъще - сещай се снахо! 'Секи случай да са пазиш...
37
2
 
20
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Пак по0добре че Тръмпи стана президент а не госпожа Клинтъница. Има шанс за някакво раздвижване, иначе щеше да бъде все едно Обонго е трети мандат.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да работиш за службите, в САЩ, Русия, у нас и където и да е било, и да убиеш държавния глава с теб, и целят ти род е свършено. Новият властелинът ще те унищожи , защото може да се случи и на него. Лъжа е че корпорациите пряко властват. Дават много пари за да си прокарат интересите си. Ама палачинката се обръща.
35
4
 
11
 
! Отговори
Ни Пе преди 7 години
Абе то и в най-демократичната държава трябва да слушкаш службите (ЦРУ). То май е аналогично на недемократичната Русия с КГБ.
34
1
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
е, казачока не го обичат в щатите. ЦРУ тоя танц не го люби много.
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе ясно.Тия имат нужда да са на ръба на ядрена война с руснаците.И да стане белята на тях не им дреме те и цялата им рода имат запазено място в хубав бункер с всички екстри където ще живуркат потънали в охолство и разкош следващите 30-40 години.А след това поколението им ще изпълзи от дупките да се порадва на хубавото време.Мисля,че Тръмп трябва да им махне привилегиите за специално укритие в случай на атомен конфликт.Да видите какви миролюбци ще станат като разберат,че ще изгорят и те.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е възможно , дори теоритично подчиненият да командва началника , ЦРУ президента , ако е президент а не чехълче, или женчо. Я пишещите тук да дадат наклон на шефа си. И жените се не можете да командвате
31
6
 
23
 
! Отговори
1 преди 7 години
След предупреждението Тръмп го премести в другият крачол и продължи напред !
30
4
 
18
 
! Отговори
гошо печения преди 7 години
Леле русия била заплаха за сащ. Как бе. Да е заплаха за полша и литва примермо, ок. Ама за сащ. Нямам думи
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти гледа ли погребението на Кенеди, по т елевизията на живо? Със сигурност не си. Ама за ЦРУ говориш. Или си бил шеф на ЦРУ ?
28
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Кенеди се заяде с ЦРУ,и всички видяха случката!
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22, послушен е бил алкохолика и развратника Г.Димитров, Нооо е отказал федерация с Й.Б. Тито, на Сталин. Самолечето е вдигнато много на високо и Гошо се е споминал
26
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
31 Русия я управлява КГБ . Нас ни управлява Правителството което е излъчено от парламента избран от нас . нямаме нищо общо с Русия
25
0
 
21
 
! Отговори
до калеко алеко преди 7 години
сенаторите в САЩ се избират за срок от две години,за разлика от изборите в българия които са на четири,разликата е в това че ако някой сенатор обещава а после само *** после не го избират,там има сенатори които са такива от 20-30години,защото като получи писмо от свои избирател, почти винаги се съобразява и даже отговаря лично на всяко едно,четете книжки бе гледайте филми там си ги има те работи.
24
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29 Първо смяташ ли Русия за нормална държава , знаеш ли в какъв транс живеят в момента
23
0
 
2
 
! Отговори
Тайни служби преди 7 години
До Калеко АлекоА теб кой те управлява ? А Русия кой я управлява ?
22
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29 Тази Русия на Путин няма как да бъде приета иначе защо не.
21
2
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 7 години
До импийчмънтТова ли е според вас демокрация на народа? Според мен това е демокрация такава каквато е била в древен Рим, сената решава всичко, а народа са просто плебеи.
20
18
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Радев е същия плещи каквото са му казали без грам мисъл