ЕК: Путин подкрепя крайната десница, за да раздели Европа

Това означавало поканата на Марин льо Пен в Кремъл
31 мар 2017 08:30, Петя Славова
62
ЕК: Путин подкрепя крайната десница, за да раздели Европа
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин подкрепя крайната десница и се срещна с френската водачка Марин льо Пен с цел да раздели Европа, за да я отслаби, заяви заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от Франс прес.

"Причината Путин да подкрепя крайната десница в Европа, е че той знае, че това ни прави по-слаби и ни разделя, заяви холандецът Тимерманс пред комисия в испанския парламент. Канейки Льо Пен в Кремъл той се опитва да раздели Европа, добави той, цитиран от БТА.

Путин се срещна с кандидат-президентката на френския Национален фронт на 24 март в Москва. Кремъл отрече всякаква намеса в президентските избори във Франция, първият тур от които ще се състои на 23 април.

Говорител на руското президентство заяви, че срещите с чуждестранни "опозиционери" е "нормална практика".
При все това е необичайно Путин да се срещне с кандидат-президент на толкова близка до избори дата. Марин льо Пен, от своя страна, е склонна на сближаване с Путин.

Победа на Льо Пен на изборите ще е предизвикателство за Европейския съюз, каза Тимерманс малко по-късно, на конференция в мадридска фондация за европейска интеграция.

В крайна сметка трябва да изчакаме присъдата на френския народ, аз продължавам да вярвам в тази страна, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
17
 
9
 
! Отговори
хаха преди 7 години
То това е да си русофил-да крякаш колко много обичаш руския народ, а да получаваш пари от руските управляващи, откраднати от руския народ!!! Освен това да си русофил означава да правиш всичко възможно собствената ти Родина да страда и да бъде съсипана, щото Путин така казва! Освен това да си русофил означава да харесваш Ердоган и ТУрция, щото "освободителката" ни се надупи на "поробителя" ни!!Да си русофил в Бг означава да си фен на ОбедНелите ПатрЕоти, които са РУСКИ патриоти, не български!!
16
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джуджака подкрепя всякакви антиевропейски мapгинали, лyзъpи и бoклyци, подобни на нашите бесепета, абевета, анакаджии и воеводи с рубашки. Но няма да му стане играта!
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАЯТ НА КРАЙНАТА ЛЕВИЦА В ЕВРОПА ДОЙДЕ.
14
17
 
9
 
! Отговори
sdf преди 7 години
Путин, членовете на "Единна Раша", русофилите, псевдо-националистите като ЛьоПЕНис, Перхидрола, ВИлдерс---всички те са едно огромно и *** ДЕРЬМО!!! Но най-лошо от всичко за България е, че близо 20 % от населението-а именно овчеподобното русофилство- са врагове на Българската национална идея! Т.е тези 20% блеещи животинки дърпат ръчната спирачка в момент, когато трябва сме с пълна газ! Лошото е , че са спонсорирани от руската *** с пари откраднати от руския народ! Това е гадното!
13
9
 
25
 
! Отговори
Айде стиге! преди 7 години
На калпава Европа путин и бай Минчо от с. Кошарите й е крив, че е гнила и разпадаща се!
12
8
 
30
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Стига сте писали глупости. Не Путин, а онова бабе Меркел направи така че крайнодесните да имат подем на политическата сцена, а и не виждам нищо лошо в това. Не трябва да ни е страх от крайнодесните, а от евролибералите които с постъпките си напълниха европа с *** от азия и африка.
11
7
 
24
 
! Отговори
Кой ми с.а в гащите преди 7 години
Този ЕС ще уточни ли най- после кой му е крив??? Путин ги бил разделял, Юнкер ще отделя Охайо и Тексас от САЩ защото Тръмп се радвал на Брекзита, а докато уж Путин и Тръмп са виновни, член на ЕС - Великобритания взе че напусна ЕСсср (2).Изявленията и изпълненията на бюрократите от ЕС стават все по- неадекватни. Сега разбирамкакво точно означават поговорките за кривата ракета и космоса и това да се въртиш като обран евреин!
10
7
 
21
 
! Отговори
факт преди 7 години
Не можеш да разделиш това което е е вече разделено .....
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в края на април времето щяло да се развали!как не го е срам на Путин, ходеше ми се на пляж!
8
8
 
23
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Апък тръмп не разделя европа, като подкрепи брексит. Казвам ви тоя нагъл фашистки лицемерен манипулативен съюз е умрял отдавна, въпрос на време е да се каже царят е гол
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Путин било нормално да кани опозиционни лидери?!? Ами тогава ЕПарламент да кани Навални и Ходорковски, пък да видим след това оная *** Захарова и онзи мустакатия грозник Песков какво ще плямпат? То и без това сякаш те управляват Раша.
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕК: Путин подкрепя !!! крайната десница !!!, за да раздели Европа.А пък Бсп подкрепя него. От тук какво следва !!? :))) Както казват руснаците: "Что и требовалось доказать" :))) и беше доказано на вече отминалите избори! :))) Да са прости, да са прости левите избиратели , колко да са прости ... :))НЯМА ЛЕВИ партии в Европа. Факт!
5
11
 
19
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Чуден ЕС си имаме! Все по талибански става. Атентат след атентат. Е нали трябва да сме мултикулти. Пък на ония им е в културата да колят и бомбят, така че всичко си е в реда на нещата.
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитва? Само още една държава да излезе и ще успее да го разпадне, опитвал се... Някои хора или са слепи или много наивни
3
8
 
25
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Англичаните излязоха от ЕС обаче руснаците го разделяли.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
наш Болен кога ще го покани?
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е виновен Путин, че ЕС стана един огромен концлагер. В който главните надзиратели са Германия и Франция. А останалите са работен ***. Ние пък, направо роби.