Безредиците в Хамбург развалят репутацията на Германия пред света

Трета нощ на насилие, полицията ползва водно оръдие
9 юли 2017 12:23, Петя Славова
37
Безредиците в Хамбург развалят репутацията на Германия пред света
Снимка: БТА


Германският министър на външните работи смята, че безредиците в Хамбург по време на срещата на Г-20 ще окажат негативно влияние на репутацията на Германия пред света. Това мнение той изрази в публикация в германския в. "Билд ам зонтаг", цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Репутацията на Германия в очите на международната общност тежко ще пострада заради събитията в Хамбург", отбелязва министърът и допълва, че насилието не трябва да остане безнаказано, пише БТА.

Габриел казва, че онези, които са предизвикали това насилие, нямат нищо общо с лявата идеология и нейните мотиви, а просто са дошли от цяла Европа в Хамбург, за да извършват насилие. Зигмар Габриел изразява надежда, че ще има сътрудничество между Берлин и неговите международни партньори в борбата с левите радикали.

"Необходимо е срочно да се създаде общоевропейска група за разследване на тези престъпления. Демократичните и правови държави трябва да докажат, че са способни да защитят себе си", допълва той.

При размириците в Хамбург в четвъртък срещу петък и петък срещу събота пострадаха над 200 членове на силите на реда и бяха арестувани над 60 екстремисти.

Същевременно ДПА съобщава, че за трета нощ е имало прояви на насилие в Хамбург и полицията е използвала водно оръдие, за да разпръсне демонстранти в централния район Шанценфиртел. Подпалени били и улични барикади, издигнати от протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: хамбургГ-20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато една шайка мизерници наглеят над милиарди хора така ще е
12
2
 
27
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До Анонимен"Га изнасилваха жените им,полицията си траеше..."Изнасилването на местни жени от "бежанци" не е престъпление,а културно-генетичен обмен!Нищо не разбираш от демокрация!
11
1
 
27
 
! Отговори
лупи преди 6 години
Загрижили се за репутацията, вместо да прогледнат и да видят,че хората са против глобализацията, която се опитват да наложат шепа ***
10
1
 
20
 
! Отговори
Далновиден преди 6 години
Когато след някоя и друга година Германия стане Халифат,такива неща няма да има!Само тихо и кротко рязане на глави,пребиване с камъни,горене живи и др. безобидни занимания....
9
1
 
14
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Ха ха ха царя е гол
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Га изнасилваха жените им полицията си траеше, а сега се активирала кат баце пред избори!
7
2
 
10
 
! Отговори
ODESSA преди 6 години
Както винаги. Полицията срещу хората. Във бившата източна Германия, бяха разлепени плакати-срещата на дяволите.
6
2
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Размириците в Германия не развалят нейната репутация. Напротив !Доказват, че не всички на Запад са кратуни с промити мозъци.Още има мислещи и будни хора въпреки смазващата информационна машина на Новия световен ред.
5
3
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Репутацията на Германия от 2015 насам - мощно копае дъното! Сега е на ниво - ромска *** на пазарджишко шосе!Ще е нужен наистина майсторлък - да падне още по-ниско!
4
1
 
25
 
! Отговори
моля ви преди 6 години
За какво насилие говорим? Полицията употребява насилие срещу демонстрантите.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германският халифат отдавана няма добра репутация пред белия свят.Заслугата е на Меркел.
2
4
 
31
 
! Отговори
Ще кажа само преди 6 години
Не може фрау Меркел да поробва цяла Европа чрез корумпирани политици и хората да си мълчат!
1
10
 
4
 
! Отговори
отренирват психози преди 6 години
ПОлзват нови пси генераторчета качени на автомобили ,набират жертви с клипове по кабелни и други телевизии..Жертвите имат завишено садържание на спец продукти подавани у нас разтворени в бира вносна и уж българска