Сорос vs. Унгария: Създавате антимюсюлмански настроения

Милиардерът отхвърля обвиненията на властта в Будапеща
20 ное 2017 12:30,
103
Сорос vs. Унгария: Създавате антимюсюлмански настроения
Снимка: Reuters

US-финансистът от унгарски произход Джордж Сорос разкритикува унгарското правителство и го обвини, че създава антимюсюлмански и антисемитски настроения.

Милиардерът реагира за първи път на кампанията на унгарската власт срещу него, която го обвинява, че иска да засели милиони мигранти в Европа.

Сорос излезе с изявление, в което заяви, че атаките срещу него съдържат "лъжи и изопачения" и целят да създадат фалшив външен враг, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Милиардерът, чиито виждания са в конфликт с управляващата партия Фидес на премиера Виктор Орбан, заяви, че Будапеща "подклажда антимюсюлмански настроения и използва антисемитски клишета, напомнящи за 30-те години на миналия век".

Сорос отхвърли седемте твърдения в "националното допитване", организирано от правителството на Орбан, според което той искал да засели милион мигранти годишно в Европа, да ги принуди да се разселят в страните от ЕС и да плаща по хиляди евро на всеки, посочва Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
57
 
6
 
! Отговори
ппои преди 6 години
До мислителАз искам да си спомня кога се появиха тия пасквили срещу Сорос и в един момент ми светна,че това беше по време на червената *** Орешарски. А това,че някому е нужен външен враг е известно от времето на "развития" социализъм. Всички тия които сега се чудят как да прикрият руската агресия по форумите с оцапване на името на демокрацията са се вкопчили в Сорос и за всичко е виновен той.
61
2
 
52
 
! Отговори
европейски съюз преди 6 години
Сорос е лъжец!
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50За това не бери грижа. Изправи ли се срещу теб един обединен противник, и ти ще намериш сподвижници и няма да усетиш колко бързо ще се обединят и те.Въпросът е да не се стига до такова противопоставяне.И, освен това, значителна част от тукашните мюсюлмани са интелигентни хора с европейско мислене и манталитет. Няма да се поведат по акъла на фанатици с ранносредновековен манталитет.
59
2
 
9
 
! Отговори
до чудомир преди 6 години
Имената *** ,се пишат с главна буква!Останалата повърня - няма да коментирам!Добре е така!
58
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е шефа на най-продажната и долна част от жителите на България!Със този си шеф, проамериканските *** са готови да продадат и родните си майки!Башибозуци и еничари - за жълтите центове на сорос продават и семейства и родина!
57
2
 
47
 
! Отговори
Топ-експерт преди 6 години
А тоя и камиларите му създават анти-християнски настроения в ЕС.
56
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът чака с нетърпение най-кратката и последна новина за Сорос! С изключение на осиротелите ***.
55
37
 
7
 
! Отговори
мислител преди 6 години
В политиката винаги е добре да имаш враг - ако нямаш, трябва да си го измислиш. Все пак трябва да има кого да обвиняваш за нещата, които не вървят. На маса народ - Сорос им виновен. Това лято даже унгарското правителство му беше разлепило плакати навсякъде из страната. Голяма реклама.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2017/11/20/soros-vs-ungariia-syzdavate-antimiusiulmanski-nastroeniia.359790
54
3
 
30
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 6 години
За таквиз като него ние чувяците си имаме спецялна приказка ама филантроп ли беше,*** ли?
53
3
 
42
 
! Отговори
Оху преди 6 години
Тоя нали реши проблема с антимушмулманските настроения в Израел,та сега му остана да реши само проблема на унгарците и света ще цъфне и ще върже! Гламав човек!
52
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пък...... откъде изпълзя пак, още ли е жив...Бъркачка гадна. Наистина много пакости направи на Европа. Загрижил се за мюслитата - защо не ги пита те защо мразят нас, християните. Ние им даваме хляб, те го тъпчат и хвърлят камъни по нас. Бях чела, че в Италия един прокурор съди спасяващите в морето скакалци - правят го, защото ей този на снимката им плаща яко, и не само той - ами и разни фондации от Саудитска Арабия.
51
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рускиня до 42Пиши на руските сайтове, какво те интересува България? И без това руските *** тук достатъчно осмърдяват въздуха.
50
2
 
47
 
! Отговори
Не! преди 6 години
Този дори Израел го обяви за заплаха, собственият му народ се отрече от него. ПП аз съм последния човек, който можете да набедите за русофил...
49
3
 
34
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Едно от всичсите му "постижения"-Сорос "пречука" Индонезия ! Сорос се превърна в милиардер чрез семитска информация за промените в курсовете на валутите /гад.вете я държат чрез доларовите "робски "банки-все на евреи/ -в "игра" на лондонската борса! Аз обичам евреите /имам и роднини/ -НО СЪМ АНТИ-СОРОСО-СЕМИТ! Направо не мога да си обясня : Как Горбачов и Сорос, останаха живи до днес ! Еввала на ционистката "защита" ...НО ЖАЛКО ,ЧЕ НЯМАТ ШАНС СРЕЩУ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ !!!
48
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента в Европа мюсюлманите са малцинство под 10%, но кагато станат 15% с Европа е свършено. Обединени от една недемократична религия те ще се изправят срещу разединена по страшно много линии Европа, но за това се говори за сега само в Русия. В Европа властва мултикултурализма, национализма , половата идентичност и това става под калпака на САЩ и онези 260 платени агенти на Сорос,които бяха посочени поименно в европечата с техните високи длъжности, но за това у нас не се говори .
47
48
 
6
 
! Отговори
чудомир преди 6 години
В Европа расизма и национализма все още са нявсякъде.Например Русия отдавна е прескочила тези проблеми и е в един съюз с 4 мюсулмански държави,гражданите на които свободно пътуват и работят в Русия.Една част от Русия шериата е основния закон,има джамии,има толерантност.В САЩ от много години има хора от всякакви религи и всичко е омешано.Европа въпреки войната преди 70 години си остава расистко място.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 42 :)Колко пък дълго?...
45
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 41Да, лекичко нашите медии пропуснаха новината, че Австрия също би шута на *** на този индивид. За Унгария виха до небето, но за Австреия мълчат.
44
10
 
29
 
! Отговори
рускиня до 42 преди 6 години
До :). Драги 80%-тния. Тъй като интелект не е найсилната ти част, само да спомена,че "бежанци " за които милее Сорос се заселват в страни на западна и централна европа. Това не вълнува Русия. Ако искате - прибирате тези "бежанци" , ако искате ги хранете, обличайте. Това е ваша демократична работа. Какво тук има с общо Русия и русофили ?Апропо, цялото ти семейство от 80%-тни?
43
41
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 6 години
Дежурния виновник за всички беди сполетили руските дeгeнepaти и слугите, които ги оплакват! Да продължава в същия дyx!