Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
2
 
42
 
! Отговори
слепите прогледнаха преди 6 години
страхът на Орбан е дивата действителност, демократични щраусислепите прогледнаха.. само тъпите НЕ
152
36
 
6
 
! Отговори
Ром преди 6 години
Искаме още социални и привилегии защото ако не сме ние България няма да има раждаемост. Турците и българите да не ни се правят защото след 20г. ще сме мнозинство. Да не викам роднините от Панджаб. Ако пратим едни 200 милиона индийци ще колонизираме Европа. Ние ромите сме първата вълна. Орбане, идеме! Ще видим сметката и та мюсюлмани и на турци и на европейци на всички! Щото ни писна да ни се правите!
151
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 159Аз никога не съм смятал да се установявам там завинаги.Тези 3 г. в Германия ми дадоха старта и началния капитал да направя нещо ТУК.И най-вече се научих как трябва да се работи...без компромиси и на 100%.Би било хубаво,ако повече българи отидат да се научат на работа и се върнат тук да приложат наученото.Българина е мързелив по природа...обича да се скатава и да мрънка и да пуши по 23-30 цигари на ден
150
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РомСлед като си се научил да четеш, потърси в мрежата сведения за концепцията за Златния милиард. Ще разбереш какво ви чака, колкото и да се напъвате да се плодите.
149
1
 
29
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До Анонимен152 Нашите проблеми са съвсем други и нямат нищо общо с Орбан. Ти например доволен ли си от съдебната система, където едно дело се влачи с години, съдиите вземат "неадекватни" решения, прокурорите абсолютно безнаказано и умишлено забатачват дела срещу знакови престъпници, за да ги пусне съда. Какво ще кажеш за митничарите и граничарите на КППтата? Поради това няма Шенген за нас, а не заради Орбан.
148
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
157, а ти те си ли също чужденец? Германия не ви е бащиния, скъпи ***. Опитите ви да се причислите към западната цивилизация са смешни. Великобритания, например, ви ненавижда. Заляхте я с пр0с...тутки, кражби, чалга и селяния. Полякини, унгарки, българки, рускини, украинки са известни в цял свят като леки жени. Мъжете - миячи, водопроводчици, хамали. Никой не иска източноевропейската Напаст. С к'во сте по-различни от тия от БИ? О, забравих, *** е ариец. Смях!
147
9
 
3
 
! Отговори
Endy преди 6 години
Toi Or ban da sa radva, che ne mu idvat ortodoksalni hadjii ...u bg navred, deto ima ortodoksalni hadjii, sa opusteli i ovezludeli selata i gradovete.....
146
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живях в Германия от 1998 до 2001г.Беше пълно с Косовари,които в последствие и си останаха там.Доведоха си и семействата.Преди 4г бях в Мюнхен за 3 месеца отново.Имах чувството,че не съм в Германия.Града беше пълен САМО с чужденци,сред които преобладаваха мюсулманите,а истинските немци ги видях в селата около града.Там живееха съхранявайки обичаите и традициите си далеч от пришълците
145
3
 
43
 
! Отговори
Нормален, осъзнал се преди 6 години
Браво! Един истински държавник и християнин! За съжаление той е като оазис в пустинята... Свидетели сме на целенасочено и мащабно заличаване на християнска Европа! Пак ще се повторя-Русия ще остане единствената нормална, християнска държава в Европа!
144
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късно е чадо. Света се е глобализирал. Вече всеки може да ходи свободно където си иска. В Източна Европа никой не идва не защото Орбанчо ни пази, а щот сме бедни кат царковни мишки и нема папо. Я кажете колко милиона българи заляха западния свят? Без двоен аршин! А че Германия е *** и белите изчезвали - пускам сълза и си го премествам в другия джоб.
143
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сетила се Мара .... *** е късно . Елитите само имат право на спокоен живот и размножаване .Всичко долу ще се размножава до толкова че да има следваща работна ръка през останалото време е важно да няма плебса реална представа за околността си и вътрешния си свят - трябва даси ге. й, лезбо ,транс
142
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ksaraxУнагария член ли е на НАТО и ЕС, тогава, като носиш благата от опредлено членство ще носиш и минусите. Щото не чух някоя държава да е заплашила с излизане от военен, политически или икономически съюз ако съюзът навлезе в опредлени територии със сила, но сега като има негативни последици отново за всички, ама на нас не ни харесва така...
141
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста го търпят Орбан... Нас щяха да са ни отсвирили отдавна. Поведението му, обаче, ще стане аргумент да ни откажат и шенеген и евро щото Източна Европа я слагат в един кюп... Бате иска да се прави на примерен, но никой не е луд да вярва...
140
2
 
31
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
прав е...
139
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-разпространеното мъжко име в Брюксел - Мохамед - вчера го съобщиха в новините.... та не е ли прав Орбан???....
138
3
 
7
 
! Отговори
ksarax преди 6 години
До АнонименУнгария ли ги смаза тези страни?
137
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо никой не се страхуваше, когато се окупираше Ирак, Сирия, Палестина, Афганистан - тогава окупирането на мюсюлмански градове от християни не беше ли далеч по брутално? А господин Орбан или търсим следствието, но не и причината?
136
45
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Къкъв е тоз шабек ва?
135
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Орбан е комунист - то и аз съм за комунистите.Стига демократични либерасти.Затриха Европа.
134
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия пък. Видяха 5 мюсюлмана и ореваха света, че ги завладяват. Нека да дойде в Кърджали да види какво значи мюсюлмани да ти завладеят държавата.