Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
28
 
! Отговори
дръскачи преди 6 години
Истинският проблем ни е неспазването на законите-то води до корупцията, Пеевски, Боко Тиквата и несменяемият гл. прокурор.Всичко останало е само за да не видим истината и да не протестираме. ВСУЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪДБАТА.
132
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинският ни враг е Западна Европа. Имигрантите и бежанците много бързо можем да ги наредим да избират: или доброволно, незабавно връщане, или затвор 5 години за незаконно влизане в България. Никакви лагери, центрове. Източна Европа е истинската Европа, заплашена от Западна Европа и нейните "ценности". Западна Европа разрушава държави в Близкия изток и Африка, откъдето идват мигранти.
131
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали искахте демокрация в Афганистан, Ирак, Либия а сега и в Сирия? Ето имате я. Милиони бежанци.
130
4
 
31
 
! Отговори
Ищван,ищван!! преди 6 години
Общото между Бойка Симитлийка и Виктор опбан е че и двамата уринирaт прави...Нищо друго...
129
4
 
17
 
! Отговори
НострДамус преди 6 години
"И ще пои великата си бяла камила на Дунава..." Из пророчествата на Нострадамус
128
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите пак ще се скрият в планините и низините между Стара планина и Средна гора. Нашествениците ще са на равното и широкото и в градовете. Можем да изкараме още 500 години и да чакаме Дядо Иван да ни освободи.
127
3
 
18
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 6 години
Ще повярвате накрая.
126
3
 
58
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Орбан е един от малкото истински лидери , другите са ***.
125
11
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
На знамето на ЕС ще изгрее полумесец.След недалечно време.Запомнете.
124
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера по телевизията австралийско семейство дошло да живее у нас каза, че Западна Европа е загубена и бъдещето е на Източна Европа ако не пропуснем шанса.Изобщо, комунизма ни кали, знаем две и двесте. Подготвени сме за бъдещето.
123
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да говорят точно обратното с Боко Тиквата, а и двамата да са велики!
122
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е!Много даже!
121
3
 
23
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Да се потърси сметка на вицепрезидента Марин, че продаваше българско гражданство на стотици арабски павиани и стана мултимилионер от този "бизнес".
120
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дюнер-дипломата и европредседател от Банкя какво мисли за тях?
119
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да подскачаш орбанчо , унгарците кат ги мързи да правят бебета. И само се чудят от как да измуфтят повече отпуски и права да не работят.ще се изчиствате от планетата. И понеже в природата празно няма, друг ще дойде на ваше място.
118
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно , защо тези , които защитават мюсюлманските орди не си вземат по няколко семейства в собствените си къщи и да ги издържат. От къде накъде ние трябва да ги приемаме. Имат си държави да си стоят там и да се оправят.
117
1
 
60
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Само Орбан казва истината. Пращат ни орди неграмотни обрезняци, които искат пари, но без да работят. Хиляда члена за тяхната религия.
116
1
 
39
 
! Отговори
Далновиден преди 6 години
Ако Източна Европа успее да се запази чиста от исляма,то впоследствие,когато Западна бъде завладяна напълно,ще може да стане убежище за бели християни!Което ще привлече и съответните инвестиции!Затова трябва да се борим за съхраняване на чистотата.Естествено,България е в лоша позиция,заради големия брой собствени ****** и *****!
115
2
 
68
 
! Отговори
Прав е преди 6 години
Прав е Орбан! Европа отхвърли християнските ценности и тръгна да налага педера-сти-ята! А ***-ра-сти-ята и исляма вървят ръка за ръка.
114
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 136Др. Мюмюн , отиди в Брюксел да видиш какво чудо е от арабески . Целия квартал Моленбек е мюсюлмански. Виктор Орбан е истински християнин и Европеец. Другите като Меркел са мижитурки.