Датският премиер: Мигрантите не споделят ценностите на ЕС!

Те не желаят да стават част от европейското общество, заяви Расмусен
22 мар 2018 08:40,
144
Датският премиер: Мигрантите не споделят ценностите на ЕС!
Снимка: архив Reuters

Много мигранти не споделят ценностите на ЕС и не желаят да стават част от европейското общество, заяви премиерът на Дания Ларс Льоке Расмусен в интервю за германския вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг", цитирано от ТАСС.

"Приветствам това, че мнозина млади мюсюлмани постъпват в нашите университети, но остават твърде много хора, които не споделят нашите ценности и не са част от нашето общество. Това представлява опасност, особено когато такива хора са съсредоточени в определени градски райони или общини", казва Расмусен, цитира БТА.

На властите понякога се налага да се сблъскват с факта, че в страната живеят имигранти от второ или трето поколение, които не са интегрирани в обществото.

"Те живеят тук от 10, 20 или 30 години и не говорят датски. В Дания отдавна имаме проблеми с паралелни общества в някои квартали", отбелязва датският премиер.

Контролът по вътрешните граници на ЕС е необходим, "докато незаконната миграция продължава да е сериозно предизвикателство", казва Расмусен и признава, че през 2015 г., в пиковия период на мигрантската криза, "положението излезе от контрол".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
Ааа що бе!? То преди има нема 60 -70 години е имало един такъв контролировач на точно такива проблеми казвал се е Хитлер! Той е имал едни такива специални заведения, конц лагери им викат и там който не се е бил интегрирал и го пращат там и там се интегрира към атмосферата и земята на европата! Сега кога пак ше доде такъв чоек не е ясно, *** ако продължават разни "европейци" да идват мисля, че ше е добре да е по-скоро!
103
0
 
8
 
! Отговори
смея се като луд преди 6 години
Като ви чета новините тука и ми се налага всеки път да се смея като побъркан , защото само като видя колко източника на Информация са изброени
102
5
 
3
 
! Отговори
ЛИчни карти виновни преди 6 години
ЗА подпалване на Сирия и Либия ползваха нови лични документи с вградени нагло престъпни тежко терористични оръжия ползвани от извънземни масови убиици..Обсебиха милиони чрез пси активни нарко спец продукти и последвало декодиране през биометрични данни/обявени са от преди милиони години за свръх строго секретни.АМАН от нагли диверсии срещу свободни държави..до включването на обсебващи спи генератори срещу Сирия в Сирия нямало нито едно убииство
101
0
 
11
 
! Отговори
copy-paste преди 6 години
Първо става въпрос за Дание поне на заглавието после германски Вестник трето цитирано от ТАСС и накрая цялата Статия копирана 1:1 от сайта на БТА и така всеки ден
100
1
 
16
 
! Отговори
дедо Дуцьо преди 6 години
Ха , добър ден бабо Дуцке !
99
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 6 години
Добър ден !
98
0
 
32
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Тия датчаните що нямат Датски Хелзински комитет да защитава изконните права на пришълците да могат да не работят, да крадат, да пикаят където си искат, да изнасилват датските жени и т.н., а само ние имаме такъв? Те тия ако можеха да се интегрират-щяха още в собствената си държава да са интегрирани и ограмотени. А не да се кланят сляпо на тяхната извратена религия! Където има ислям-има простотия, изостаналост и диващина! За да се интегрират- трябва да се изкорени исляма ! Това е истината!
97
1
 
16
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Добре де! Като толкова години ни набивахте канчето заради шведите? К'во правим сега?
96
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Япония е най хубавата страна в света !Там ислямът е забранен със закон !Сети ли се !
95
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те мигрантите нямат ценности ... Имат нещо като религия (псевдо )и я следват сляпо като животни .... Кви ценности ?
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, верно ли бе? Ми кък тъй? Интегриарайте ги бре...М....та ви ..... ние като говорим вие се хилите мазно и ни сочите с пръст и обвинявате в какво ли не, хак да ви е сега...и по-зле ще става, джендъросани .... такива....
93
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали ще ме разберете - до нас (в София) има турски магазин, където работи семейство с двойно гражданство, говорещо развален български (но поне се старае). Миналата седмица собственика си изпуска нервите и каза, че в момента в Турция вместо най-умните и най-висок морал да са във властта и в джамиите, там са се набутали лоши и агресивни хора. И тормозят останалите. И каза - за съжаление и при вас започва това.Така че има ислям и ислям, има хора и хора.
92
1
 
23
 
! Отговори
Ха, преди 6 години
Добро утро, Ларс Льоке Расмусен!!! Западна Европа започва да се пробужда чак след 2/3 поколения ислямски навлеци.Тук си имаме подобни който векове не желаят да са част от нормалното общество и имаме проблеми с паралелни общества в някои квартали.Но вие западните лицемери размахвахте пръст,наливахте пари в разни НПОта и ни натискате да ги интерираме,само и само да не плъзнат към вас.Сега изпитайте на собствен гръб тези които не желаят да се интерират.
91
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма досега случай на интегриран член от племето на циниците!! Навсякъде само зулуми!!
90
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А здрасти, ама шв/едите (истинските, в Швеция) дали чуха? Щото гнусните датчани директно показаха вратата на емигрантите, които само искаха социални помощи, а гадните норвежци почнаха да проверяват възрастта с измерване на костната маса и спряха наплива на "14-годишни високи по 1,80 и с бради", та цялата пасмина се оттече в Швеция.
89
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 47Единственото решение на проблема е демократизиране на мюсулманските държави и унищожаването на исляма като начин на живот.Запада от години се опитва да направи товаДа така е . Сега Либия и Ирак са демократични държави и ислямът там е унищожен. В тях живеят вакли християни, които изповядват евроатлантическите ценности.Остава да се унищожи исляма в СА, но там нещо куца...
88
1
 
7
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
good morning...
87
1
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
добро утро...
86
0
 
12
 
! Отговори
А ДОБРО УТРО преди 6 години
СЕТИХА СЕ...............
85
1
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Godmorgen, hr. Premierminister. Good morning, Mr Prime Minister. Добро утро, господин министър-председател.