Малиецът, спасил бебе в Париж – французин, скоро!

Мамуду Гасама придоби прозвището "човекът-паяк"
30 май 2018 08:40, Петя Славова
45

Малийският имигрант, който се превърна в герой във Франция, получи официално разрешение за пребиваване в страната, което е първа стъпка към френско гражданство. Мамуду Гасама придоби прозвището "човекът-паяк", след като се покатери по фасадата на сграда, за да спаси 4-годишно момченце, съобщава Bulgaria ON AIR.

Малиецът Мамуду Гасама получи документ, узаконяващ пребиваването му във Франция. Това е първият етап от придобиване на френско гражданство, обещано от президента Еманюел Макрон.

Още по темата

22-годишният мъж подписа 10-месечен договор за работа като доброволец в пожарната в Париж. Вчера Мамуду Гасама лично се срещна с президента Еманюел Макрон в Елисейския дворец. Държавният глава го поздрави за изключителната смелост.

Гасама рискува живота си, за да спаси 4-годишно дете, което висеше от 4 етаж на сграда. С тази геройска постъпка малиецът си спечели прозвището човекът-паяк от 18 район.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо онзи отгоре не издърпа детето?Пак ли ще ми изтриете коментара, а?Не е обиден, нито нецензурен.
8
7
 
28
 
! Отговори
българка преди 5 години
Абсолютна постановка! В училищните дворове има успоредки и висилки - сложете някое 4 годишно дете да повиси малко, засечете колко време ще издържи. Някой е вързал или поддържал детето на терасата, друг е снимал. А маймунека много бързо се катереше по терасите, сигурно и друг път го е правил с друга цел. За съжаление Европа се управлява от меки китки, хора без деца, без мисъл за бъдещето на нашите деца.
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има страшна пропаганда и едновременно с нея информационна завеса....Либералите се опитват да ни внушат колко са добри пришълците с един случай,а постоянните изнасилвания,вандалщини,агресия на прииждащите като скакалци араби и *** не се отразяват.Манипулират обществото и игнорират тревожните сигнали и статистика,а това до безкрайност няма как да продължи....Ще берем горчивите плодове на либерализма ние,а не тези,които го пропагандират и налагат!
6
3
 
22
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Идеален е за французин, ще се слее с френската тълпа... Интересно ако беше българин дали така щяха да подскачат от радост??
5
3
 
27
 
! Отговори
/ преди 5 години
Един от спасителите на децата от река Лим, сръбски мюсюлманин българските власти го направиха български гражданин след цели 14 години.
4
0
 
13
 
! Отговори
Домакиня преди 5 години
Оххх, дано да е скоро, нямам търпение...!
3
3
 
45
 
! Отговори
Вярвам в чудеса преди 5 години
Постановка.Вече съм сигурен на 100%.В Германия бежанците връщат пари забравени н улицата например 100 хиляди евро "забравени ' в старо яке от възрастна пенсионерка.Във Франция спасяват деца...Очакваме възкресяване на мъртви и прохождане на сакати от бежанци.По вода ходят от малки.Нямат край театрите.Спасеното дете и то бежанец,нали?И кметът на градът как припадна от умиление и веднага даде гражданство.Не е постановка и в театъра всичко е истина на сцената.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон лично е наредил да го правят франсе.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без да искам прочетох: "Марсианецът"...