Украински фашисти пребиха индиец в римското метро

Индиецът е бил нападнат заради своята външност
2 ное 2018 21:34,
89

В метрото на италианската столица Рим двама расисти пребиха млад индиец и жена. Единият крещял на украински език: "Излизай на улицата, Бангладеш, аз съм фашист!", става ясно от публикувано видео, информира местно италианско издание roma.fanpage.it.

Още по темата

Двамата агресивни мъже решили да изкарат навън стоящия в метрото млад индиец. По време на разразилия се побой, породен от явен расизъм, е пострадала и жена, която се опитала да защити индиеца.  

"Излизай на улицата, Бангладеш ***, аз съм фашист, ще ти ***. Какво ми ръкомахаш, ***", се чува отчетливо и ясно на видеото. След яростните слова единият от хулиганите хванал индиеца за дрехите, опитвайки да го изкара от вагона на метрото. Имигрантът се защитил, но това довело до яростни удари от страна на украинеца.  

По данни на италианските журналисти индиецът е бил нападнат само и единствено заради своята външност.

По думите на присъстващите италианци в метрото, украинците открито демонстрирали фашистки приветствия, прославяли Мусолини и крещели расистки лозунги.

"В днешни времена се опитват да легитимират тази безсрамна ненавист, време е да се събудим и противопоставим на това, докато не е твърде късно", призовават свидетели на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Тези двамата като се върнат в Украйна ще станат демократи първо качество. Там за да си демократ е достатъчно да говориш срещу Русия. И ние минахме по тоя път.
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДО 67 ВЪПРОСне е верно, ще има като влезне в ЕС, ако влезне ... това да не ти е Швейцария
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия са били *** и сега пак обвиняват другите ... много ефтини номера
74
3
 
4
 
! Отговори
РУСНАЦИ. преди 5 години
КОЙ италианец различавя РУСКИ от украински? НИКОЙ.
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето украинци всъщност не знаят добре литературен украински и говорят на някаква смесена шльокавица с твърд акцент. А тези двамата са истински херои, трябва да им продадем българско гражданство.
72
9
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До АнонименАми те всички украинци говорят руски,те са руснаци по произход,украинския език е изкуствено създаден език.------------------И тогава как разбра, че са точно украинци?
71
8
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До АнонименХващаш двама руски дребни престъпници препитаващи с кражби в Рим, питаш ги поназнайват ли украински и правиш един прекрасен фейк.--------------Човек, те даже не говорят на украински, рийш ли?Това са обикновени руски ***, които разиграват постановка и после някой качва клипа и ги обявява за украинци. Италианците не различават руски от украински. То и някои българи не ги различават, та какво остава за западняците. Официално изявление на полицията по случая НЯМА.
70
8
 
7
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Цялата история мирише на една провокация. Само че никой не споменава, че пострадалата жена също е украинка - май, това не става за една платена от Москва статия.
69
1
 
10
 
! Отговори
ДО 67 ВЪПРОС преди 5 години
Украина има безвизов режим с ЕС от година и повече.
68
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците малко бой са яли от немците!Явно е!
67
9
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Това се нарича Глобализация - *Украински фашисти пребиха индиец в римското метро*.Само се чудя как са попаднали украинците в Италия - нали има Визи ?
66
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хващаш двама руски дребни престъпници препитаващи с кражби в Рим, питаш ги поназнайват ли украински и правиш един прекрасен фейк. След това го качваш в социалните мрежи от италианско име и готово. За подобно нещо един русолизач германски "журналист" който взе интервю от мнима изнасилена руска девойка от мними сирийски бежанци влезе в затвора в Германия, но за подобно нещо в България се плащат солидни суми в рубли.
65
14
 
7
 
! Отговори
Разиграват ви цирк преди 5 години
Путинска пропаганда. Копипейст от путински агитационен стенвестник. В никое сериозно медийно издание няма този фейк нюз освен в подлизаческите русофилски медии. В страната на победилия путинизъм България е съвсем в реда на нещата да се подлизурства на Русия с цел получаване на нетрудови доходи от великата Матушка на корумпетата.
64
11
 
7
 
! Отговори
от киреча преди 5 години
Ачик платена провокация!И народа се вързва!Изобщо,надежда всяка оставете!
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Агресията винаги ражда агресия или омраза!"Именно. Агресията, който виждаме е резултат от БЕЗПРЕДЕЛНАТА агресия на навлеците в Европа срещу Европейците.Или, каквото почукало, такова се обадило.
62
5
 
23
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Хунтата в Украйна на това ги възпитава
61
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да не са били украинци, а някои специално наети за случая любители на катедралния туризъм в Рим?Колеги на Чепика и Мишкин
60
6
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
А,не са фашисти,а истински (проамерикански) демократи!Слава Украини!
59
9
 
22
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Трябва да се почне от най главните фашисти в Украйна -днешните им управляващи. Тези *** са продукт на днешната политика в Украйна ,която започна с убийства на мирни хора на "Майдана" ! Това е резултата от внесената американска "демокрация" в Украйна -както и при нас !
58
4
 
22
 
! Отговори
РЕАЛНОСТТА преди 5 години
ЕВРОПА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ЧЕРНА И ПО-ЧЕРНА. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО ПРИ ТАЗИ НИСКА РАЖДАЕМОСТ.Пример е България, КЪДЕТО ЕДИН ЕТНОС СЕ УВЕЛИЧАВА ГЛАВОЛОМНО, А ДРУГ - НАМАЛЯВА СЪЩО ТОЛКОВА ГЛАВОЛОМНО.