За 6 месеца: 340 българи – жертви на трафик!

В ЕС жертвите на сексуална експлоатация са 67% от случаите
7 ное 2018 11:52,
2
За 6 месеца: 340 българи – жертви на трафик!
Снимка: Getty Images

Според прокуратурата за първите 6-месеца на годината жертви на трафик са станали близо 340 българи, съобщава БНР.

Според  данни на Европейската комисия от регистрираните на територията на ЕС, най-голям е броят на станалите жертви на сексуална експлоатация - 67%, следват жертвите на трудова експлоатация -  21 на сто.

По този повод днес в Пловдив ще се проведе Национална работна среща за противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Констатациите не ни вършат никаква работа. Този бизнес не е от вчера. Откакто ни докараха демони-крацията унищожиха заводите и предприятията закриха професионалните гимназии унищожиха ТКЗС-то се отвори ниша точно за този бизнес. Милиони хора останаха без средства за оцеляване. Едни заминаха на гурбет други се отвориха на дилъри на дрога а трети откриха че може да печелят като продават живо месо. Докато управниците не видят че царят е гол и му се вижда пала.марката ще продължава унищожението .
1
1
 
8
 
! Отговори
по Хайтов преди 5 години
"Баща ми беше *** човек,пазвантин,един ден го питам,а бе тате,тоя щурав свят как се оправя бе,може ли,не може ли!?Може,бобамоолу,може,тоя свят го оправя единствено кондака,нищо друго!"