Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Властите са намерили Шериф Шекат в квартал на Страсбург
Обновена: 14 дек 2018 09:01 | 13 дек 2018 23:11, Нели Христова
127
Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Полицията е открила и е застреляла атентатора от Страсбург, предаде "Ройтерс”.

Малко по-рано тази вечер изстрели проехтяват в квартал "Лазаре” 74.  При спецакция, полицията го открива скрит в склад, а според "Фигаро”, Шериф Шекат също е отвърнал на огъня.

Още по темата

Преди няколко дни, 29-годишният мъж започна да стреля на коледния базар в Страсбург и остави три трупа след себе си. 12 бяха ранени. Въпреки че беше ранен от военните, които веднага реагират, Шериф Шекат успява да се качи на такси и да избяга.

Близо 400 полицаи издирваха мъжа, за който се знае, че е имал криминално досие, роден е във френския град, но е от марокански произход.

Антитерористично разследване и международно издирване на Шериф Шекат бяха в действие след вторник, когато трима души бяха убити и още много бяха ранени от стрелец в Страсбург. Властите посочиха именно французина от марокански произход като извършител.

Според френски медии Шекат е бил проследен до района Нойдорф в Страсбург и е убит в 21 часа местно време.

По информация на France info той е открил огън по полицията. Полицаите са отвърнали на стрелбата и в резултат Шекат е бил застрелян. Няма ранени полицаи при акцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нагласена работа, и съшита с бели конци... По време на пика на протестите, се явява терорист. После се въвежда извънредно положение и всякакви събития и събирания на хора се забраняват. Накрая се убива някакъв арабин. При положение, че полицията има поне 20 начина да неутрализира човек, без да го убива. Но този арабин не става за разпити и за съд, защото може да каже истината. Затова бум и край. А инерцията на протестите е спряна, пък и идват коледни празници. Точно навреме.
55
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уууу ,убийци къде е Хелзинския комитет за защита на малцинствата ,да обвини полицията за използването на прекомерно голяма сила срещу един мюселманин?
54
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този криминален престъпник Шериф и на идея си няма от тероризъм и атентати!Набедига хо за такъв и за да не отрича му затвориха устата!Иначе самия атентат е организиран от френските спец.служби за да държи в страх френския народ!А,сега протестирайте,ако смеете,терористи ви дебнат в тълпата!
53
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свещички и меченца..
52
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е така се прекратяват протести. Браво
51
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само винаги съм се чудил: отде толкоз девици да ге!.Безплатните девици отдавна свършиха. Вече са платени професионалистки. Случайно да си се питал какво аджеба "работят" българките на запад?
50
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното Фалшиво знаме за отклоняване на масите о реалноста...
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей сега тоя Шевкет ли къв беше ще си отeбе ори Мехмед педофила на небето със 70 девици, щот явно това му е било дерта.! Само винаги съм се чудил: отде толкоз девици да ге!? Или *** кърпят у небесата след всеки "герой" , или е партенка цялата работа....вероятно Мехмед, или Алаха им кърпят курабиите кат пуйки, че немогат да смогнат на мъчениците.
48
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Французин от марокански произход ... no comment
47
13
 
14
 
! Отговори
Иф преди 5 години
Крим винаги е бил и ще бъде Руски!А на вас лека нощ от дядя ВОВА!!!
46
12
 
16
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Уважаеми,Вие вярвате ли,че атентатора е убит?!Само на сън и в мечтите.Той ще ги чакал в някакъв склад,и кафе им е направил сигурно!Сякаш слушаме на Цвъки глупостите....
45
2
 
20
 
! Отговори
DP преди 5 години
На зло куче-зъл прът. Сега да натоварят всичките му роднини и обратно откъдето са се домъкнали!
44
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДа ама Крим сега е руски, а? И украинците и НАТО вият безпомощно, но Крим е руски - ха ха хааааа...
43
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност на Майдана руснаците се опитаха да пратят няколко групи спортни момчета с добро телосложение по улиците на Киев за да правят погроми като в Париж и да рушат и палят имущество, но протестиращите украинци много бързо реагираха и ги смляха от бой направо ги трупаха на камари пребити и руския номер там не се получи.
42
2
 
5
 
! Отговори
воеводата преди 5 години
я си мислех че наш ачо го е укрил у перник
41
3
 
2
 
! Отговори
до 49 дедата преди 5 години
Не чети толкова много "Бесове" на Достоевски.
40
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DedoА дали макарончо не прави инсценировки и се опитва да отклони вниманието на разбеснелите се погромаджии от РУСКИ ПРОИЗХОД?
39
11
 
9
 
! Отговори
Dedo преди 5 години
А дали макарончо не прави инсценировки и се опитва да отклони вниманието на разбеснелите се граждани?
38
11
 
11
 
! Отговори
Макарон преди 5 години
Няма никакво съмниение, че е терористичен акт! Протестите на "жълтите жилетки" трябва незабавно да бъдат прекратени, иначе ще се считат за терористи и ще ги последва съдбата на терориста Шариф!
37
4
 
21
 
! Отговори
Терорист? преди 5 години
Въпросният "терорист" е трето поколение французин. Лежал в затвора за криминиални престъпления, многократно осъждан, дори в Германия. Това не е профил на религиозен фанатик. Няколко часа ПРЕДИ атентата полицията е нахлува в дома му да го арестува по съвсем друг повод, после подава сигнал за издирване. Следва престрелка с полицията в мола но никой не е чул да вика "Бог е велик", има вероятност да се е втурнал в тълпата с надеждата, че полицията няма да стреля, не ясно от чии куршуми са жертвите.