Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Властите са намерили Шериф Шекат в квартал на Страсбург
Обновена: 14 дек 2018 09:01 | 13 дек 2018 23:11, Нели Христова
127
Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Полицията е открила и е застреляла атентатора от Страсбург, предаде "Ройтерс”.

Малко по-рано тази вечер изстрели проехтяват в квартал "Лазаре” 74.  При спецакция, полицията го открива скрит в склад, а според "Фигаро”, Шериф Шекат също е отвърнал на огъня.

Още по темата

Преди няколко дни, 29-годишният мъж започна да стреля на коледния базар в Страсбург и остави три трупа след себе си. 12 бяха ранени. Въпреки че беше ранен от военните, които веднага реагират, Шериф Шекат успява да се качи на такси и да избяга.

Близо 400 полицаи издирваха мъжа, за който се знае, че е имал криминално досие, роден е във френския град, но е от марокански произход.

Антитерористично разследване и международно издирване на Шериф Шекат бяха в действие след вторник, когато трима души бяха убити и още много бяха ранени от стрелец в Страсбург. Властите посочиха именно французина от марокански произход като извършител.

Според френски медии Шекат е бил проследен до района Нойдорф в Страсбург и е убит в 21 часа местно време.

По информация на France info той е открил огън по полицията. Полицаите са отвърнали на стрелбата и в резултат Шекат е бил застрелян. Няма ранени полицаи при акцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако го бяха открили първоначално можеше да има един френски Лясковец.
35
12
 
14
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Атентат като по поръчка за френския елит.Точно, когато протестите се разрастваха и към тях се присъединиха и студентите, дойде този атентат.И приключи, както всички очаквахме - с мъртъв атентатор.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на френския силов апарат ! До тук всеки психопат беше пратен в другия свят :) Съда е през мерника. Р3спект !
33
9
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Естествено,че ще го убият.Ще издаде господарите си,а те пак са на запад.Интересно защо Шърли-мърли мълчи?
32
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някой откачен кюрд се думне в Турция и се разхвърчат във въздуха шалвари и *** е истина,ама в Европа било измама!Нещастни турски ***!Толкова сте елементарни!
31
2
 
20
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
Спестиха му курорта в Куантанемо Бей! Дано по скоро забранят официално тази зловеща и нетолерантна религия в цяла Европа - Исляма! Обаче, всички западни войски от близкия изток също трябва да се изтеглят и оставят на "мира" правоверните да се оправляват!
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС е фатално увредена структура, която има нужда от МАЩАБНА РЕФОРМА. Три години поред се лее кръв по улиците, а лидерите на съюза рецитират стандартните свещени мантри. ИД практически не съществува, а разни шанаджии си правят каквото си искат, докато мекотелите от европарламента си правят устни загрявки по темата.
29
5
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
До 29 Ама вече не може на ориентекспрес щото тия вече са родени в Европа и няма къде да ги върнат .А на времето като можеше те имаха право на труд ,а ние които сме европейци нямахме това право защото германските европейски съюзи винаги са били насочени срещу някого .Този сегашния беше насочен срещу СССР затова е антиевропейски.
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не съм видял кореняци европейци да правят подобни изпълнения в името на религия!В 21 век това е дело на ***,които са се домъкнали от някой азиато-африкански бардак!Така,че...на който Европа не му харесва,ПОТУРИТЕ,ФЕСА и на Ориент-експреса!
27
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терористи няма , има актъори статисти .Сега семейството на този е осигурено с пари за добрата игра ! А убитите граждани са станали косвени жерви в името на пиара за мир и спокойствие от радикалния ислямизъм . Абе лицемерието и фалша се възцари още от оная 2001 година . Седемнадесет години от тогава насам всичко е пари ,петрол ,кръв и лицемерие! Тероризма САЩ и Европа си го отлеждат и правят сами . След трагедиите излизат и говорят за мир и как немогат да направят нищо.
26
6
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Слаба пиеса с некадърен сценарий.Макрон си мисли, че с това ще спре протестите, но дали ?
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи бабаити тез муслимани!Срещу невъоръжени жени и деца по пазарите са голяма работа!Типично по ориенталски-нападат беззащитни хорица,а срещу другите-комшу,аверче...мазни,мазни...
24
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На който Европа не му харесва-потурите,феса и на Ориент експреса!"ОбъркАл си рейса, пич. Когато на хората не им харесва накъде върви Европа, те трябват да започнат да я променят въпреки политическата съпротива.
23
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На който Европа не му харесва-потурите,феса и на Ориент експреса!
22
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли се струва странно, че досега няма заловен жив атентатор? Винаги полицията ги убива. Няма арест, разпити, да се установи евентуално кой стои зад тези хора, да се разплете организацията, да се арестуват ръководителите.. А те - бам-бам, и до следващия път.
21
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Близо 400 полицаи издирваха мъжа, за който се знае, че е имал криминално досие, роден е във френския град, но е от марокански произход."Спазвали са му човешките права преди да извърши атентата бе. Нали вчера от европарламента излязоха с такава позиция как трябвало да се бори тероризма. Седиш и само го наблюдаваш как и колко народ ще изтрепе и след това се опитваш да убиеш муха с базука- пращаш 400 ченгета да слагат след дъжд качулка.
20
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е нехуманно, нали френските жени ни учат, че трябва да спазваме хуманните им права. От Хелзинския комитет да изпратят протестна нота и да съдят Франция в Страсбург.
19
1
 
26
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Край, край до след няколко седмици .И пак и пак
18
7
 
19
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Не съм си помислял за миг, че няма да го открие и убие. Просто изчакаха да мине прилично време. Кой знае какви неща би разказал пред независим съд. Да му мислят "жълтите жилетки". Революцията свърши. Остана Макрончо да си постави мечето на базара в знак на съпричастност.
17
10
 
16
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Добре свършена работа е това само за балъците, които не могат да видят по-далеч от носа си. Със смъртта на всеки терорист си отива и без това рядката възможност да се разбият цели организации и да се предотвратят оше много подобни инциденти вбъдеще.