Без наказание: Крадец – оправдан, заради близнак!

Рецидивистът бил оправдан, съдиите били безпомощни
27 яну 2019 18:15, Петя Славова
11
Без наказание: Крадец – оправдан, заради близнак!
Снимка: pexels.com

Италиански съдии са се видели в чудо, тъй като не могат да осъдят крадец-рецидивист, който има брат близнак и служителите на Темида са затруднени да установят кой точно е извършил престъпленията, съобщава ДПА.

Странният случай на Едуард Труши приключи с оправдаването му от съд в град Верона. Намерените ДНК доказателства не можаха да установят дали той или идентичният му брат близнак са били на местопрестъплението.

Адвокатът на Едуард Труши, Фабио Порта, припомни, че това се случвало за трети път съдиите да се окажат безпомощни. Те не повдигнали обвинения срещу клиента му през 2016 и 2017 година, тъй като той не можел да бъде идентифициран по безспорен начин с ДНК доказателства, предаде БТА.

Братята Труши били от албански произход и имали много близки генетични профили. За да се направи по-обстоен ДНК анализ, били необходими много скъпи тестове, за които полицията нямала достатъчно средства, за да си ги позволи. Близнаците са с еднакви прически и еднакви татуировки.

Само пръстовите им отпечатъци ги различават, но те винаги носят ръкавици. И двамата имат богати криминални досиета и имената им бяха свързани с над 100 кражби по домовете. При все това Едуард не се е измъкнал изцяло от правосъдието.

Друг съдийски състав, в град Порденоне, го осъдил на 5 години затвор за грабеж и търговия с крадени вещи. Вината на Едуард била безспорно доказана, тъй като по време на престъпленията брат му Едмонд бил в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BLIZNAZITE SA LOSHA POLICBA ZA DARGAVATA,NAMASYAT BOLESTI NA HORATA
8
2
 
14
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Евротолерасти със спаружени мозъци .Какво толкова безпомощно има . Крадец - единия брат и съучастник на крадеца -другия брат . На единия се слага полицейска гривна за индентификация за да не си правят номерата в съда и ги осъждат .Точка .Да доказват те че не бил единия ами другия . И сега какво правят тия над 100 ограбени ? Би трябвало да са заети с линчуването на тъпите съдии ..или двамата братя ..или некадърниците от Джендърмерията .... или тихичко плачат в някой ъгъл на ограбената си къща
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом ДНк-профилите са еднакви, значи полицията има достатъчно доказателства да задържи и двамата.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Само пръстовите им отпечатъци ги различават, но те винаги носят ръкавици."Еднакви татуировки, което говори, че са си подпечатали криминалното бъдеще, носят ръкавици, за се прикриват взаимно, което означава, че и двамата са в кюпа, но въпреки това ги оправдават, защото не може да докажат кой кое престъпление бил извършил... Евро абсурд.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип и двамата са за затвора, защото при най-добрият вариант само единият върши престъпленията, а другият го прикрива, а в най-лошия сценарий- и двамата си разменят ролите според нивото си на участие в престъплението. Но това означава да очакваме прекалено много от брюкселските ***, чийто приоритет е да не нарушат правата на терористите. Затова тези двамата мафиоти ще си действат свободно на територията на ЕС.
4
6
 
2
 
! Отговори
Фашистки-внук..... преди 5 години
желая да се знае че имам много наблюдения много пъти имам установени неща много пъти установявам че хората представляващи близнаци представляват психично болни хора представляват обикновени *** които още от деца представляват изродени деца ще ви кажа нещо което искам да знаете няма случаи на бременност при която да няма до главният плод още един плод възоснова на това че болестите оцеляват може да се открие По какъв начин оцеляват тези хора може да се установи По какъв начин се движи света
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,и?Какъв е проблема?Екстрадация и за двамата шиптари,какво има да му мислят?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За да се направи по-обстоен ДНК анализ, били необходими много скъпи тестове, за които полицията нямала достатъчно средства, за да си ги позволи."И това е една от най-богатите държави в ЕС... АахахахахАХАХАХахах
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По соломоновски да осъдят и двамата.