Втори референдум за Brexit? Депутатите решиха: Няма да има!

Само 85 депутати подкрепиха поправката
14 мар 2019 20:15,
15
Втори референдум за Brexit? Депутатите решиха: Няма да има!
Снимкa: Reuters, архив

Втори референдум за Brexit няма да има. Това решиха британските депутати, които отхвърлиха поправка, с която се предвиждаше правителството да отложи Brexit.

Още по темата


Идеята беше да се организира втори референдум за членството на Великобритания в ЕС, предаде Reuters.

Общо 334 депутати гласуваха против поправката, а само 85 я подкрепиха.

Днешното гласуване в Камарата на общините се състоя близо три години след референдума през юни 2016 г., на който британците гласуваха за напускане на ЕС, и 15 дни преди датата 29 март, на която Великобритания теоретично трябва да излезе от ЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
някой си преди 5 години
Е,то не може и душата в рая и онова до края!
12
6
 
9
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
една част от британците се осъзна, че не им трябват допълнителни бюрократи, които не само да разпределят парите им, а и да крадат от тях, но и да взимат безмерни заплати. освен всичко да се месят във вътрешните им работи. има ли някой от вас да е толкова толерантен, че да ми остави банковата си сметка за да му управлявам парите и да ми даде ключа от къщата си за да се разпореждам и с нея?
11
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЯМА ИЗЛИЗАНЕ!!!НЯМА НОВ РЕФЕРЕНДУМ!!!НЯМА ИСКАНИЯ ОТ БРИТАНИЯ!!!!------------------------------------------Е ТАКА НЕ СТАВА!!!!!!!!!!!!!!!НЕ МОЖЕ И АГНЕТО ЦЯЛО И ВЪЛКА СИТ!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И те не са по-различни от Германия и слушкат покорно,каквото им диктуват,това вършат. Сега са им издиктували да напуснат ЕС и те напускат.Надявам се,да не си развалят отношенията с европейските държави,защото това ще е глупост,все пак географски,те са част от Европа и винаги ще са съседи с европейските държави.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toва се очакваше. Поговорката за "Орел, рак и щука" е точно определение на техния парламент.
8
1
 
4
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
15 дни
7
2
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Накрая нали знаеш че хляба и водата ще са най ценните пак
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** 4Накрая сите мигранти ще опоскат България защото Евро съюза няма да плаща вечно! България няма шанс пред мигрантските орди! Българските родолюбиви оправници нарочно ослабиха държавата!
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега е много удобен момент, брюксел да направи на луди надутите пуяци он мъгливата и мрачна страна и няма да им дам никаква сделка.нека сами се унижат , като излязат без сделак, като по този начин плюят на собстветните гласувания!в момента "коронясаните" са в много кофти позиция - каквото и да направят, най-малкото ще бъдат морално прецакани пред обществото, отхвърляйки собствените си решения!бай юнкере, мачкай "короната"!
4
4
 
3
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
Накрая просто ще си вкарат още няколко милиона пакистанци индици и такива пак ще има кой да си експлатират ама кво се вайкат нз
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2"кво прайм?! тия са полудели , бе?!"Полуделите сте вие в клекалото наречено Българско! От много клякане няма добро оросяване на мозъците ви пурковски!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мда ...- няма "изход" без сделка- няма нов референдум за "вход"- няма сделка- няма и да има ... ако съм на ес, ей сега вече ше ги въртя на шиш тия надути пуяци, и няма да им дам сделкакво прайм?! тия са полудели , бе?!
1
6
 
14
 
! Отговори
Мизерник преди 5 години
1,5 трилиона евро напуснаха Британия и нито цент от тях не дойде в прекрасна България,що така бре БойкооБ!?