Пир по време на пандемия. Във Великобритания затварят баровете

Хората използваха последната възможна вечер да се забавляват
21 мар 2020 22:08, Петя Славова
38
Пир по време на пандемия. Във Великобритания затварят баровете
Снимка: БГНЕС

Във Великобритания - вчерашната петък вечер се превърна в пир. Британците се стекоха в барове и ресторанти за последен път преди да влезе в сила заповедта за затварянето им, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Вестник "Sun" публикува снимки на млади хора по улиците на Лондон, които се забавляват и пренебрегват препоръките на властите да не излизат и да се дистанцират.

От днес обаче подобни гледки няма да бъдат възможни, тъй като кафета, барове и кина затварят врати. А ресторантите ще могат да правят само доставки по домовете.

4 хил. са вече заразените с Ковид-19 в страната, а жертвите 177.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
5
 
! Отговори
очевидно е преди 4 години
За съжаление британците си караха автогол с тия идеи за стадния имунитет. Допускам ,че в момента заразените са вече (и над-) около 70%. Когато Борис Джонсън каза ,че след 12 седмици ,вирусът ще си е заминал-сигурно имаше предвид това-след като населението вкупом се зарази-заразата бързо ще отмине с има няма няколко милиона жертви.Болниците разбира се няма да могат да се справят със всичките случаи,хората ще умират по домовете и както в Германия-кой оцелее-оцелее.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На англичаните предлагам да звънят на телефоните на канал евроком, предаването Шесто Чувство.
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те тук англичаните не живеят с родителите си и е по лесно да не ги заразят
25
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Кекс преди 4 години
до 24- зависи къде го пъхаш. от зад няма проблеми, там има достатъъчно фауна за да умори вируса, но в устата недей.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Късно е!
23
2
 
41
 
! Отговори
РВ преди 4 години
След като вируса приключи с анличаните, средната красота и iQ на Европа рязко ще се повиши.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Не знам за Германия, но в Дания, тези такси с такива, за сумите над 60000 крони. Това са, амен, амен 15500 лева. Едва наааад тях талвуат на максималната ставка. Аконвимаш примерно 22000 лва, ще ти останат 12600, което ПАК не е 51% общи. А и после, ще взимаш 10000 лева чисто още сив, ама това май не се брои, а?Работа е, че над тези суми, вече е друга игра. Акции и "фирмени бонуси". Няма такси на капиталови печалби! "Фирмена екскурзия до Хавай за 20000 лева" ... И подобни.
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те тези като подивели, брате.
20
5
 
4
 
! Отговори
До хм преди 4 години
И да, и не. Зависи кои ИТ. Тези, за които е повече занаят и работят по проекти с ниско или средно ниво на сложност, да. За предпочитане даже от вкъщи, и на 10% данък. Голям, иновативен или предизвикателен проект, не се случва така. Тогава Германия не е лошо място. Може много да се научи от работа в Германия, и като етика и като знания. Висококвалифицираните хора се ценят там и на добро място качеството на живот е много по-високо отколкото в България.
19
3
 
23
 
! Отговори
До хм преди 4 години
Пресолила си пак манжата. Германците не оставят никой да умре на телефона, виж им статистиката. Няма консултации по телефона, ако си зле идват и те вземат и те лекуват. Много нашенци се върнаха, защото са нелегални из Европата и ги достраша, пък и без работа, няма пари. Германия не е рай, но не е редно така да се оплюе. Данъците не са точно такива също, зависи как си построиш схемата.
18
3
 
6
 
! Отговори
Любо Знателен преди 4 години
Никой не казва вирусът може ли да се предава по полов път? Трябва ли да ограничавам сексуалните си контакти?
17
2
 
21
 
! Отговори
Вътко преди 4 години
До 20, тук в Германия никой не тестват, телефоните дават заето, ако се свържеш ти казват, като тръгнеш да умираш се обади на 112. Казвам го от личен опит, пробвах да звънна да се информирам какво да предприема, защото имам съмнения. Дори не успях да стигна до човек, само записи и накрая прекъсва. Познат с по-тежки грипни симптоми получи този отговор от по-нагоре в текста. Просто тук никой не драматизира, малко е, ако умрем умрем иначе здраве да е.
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В грешка си !В Италия умират защото здравните власти не обърнаха на време внимание на леките случай и не правеха достатъчно тестове!В Германия е точно обратното!Ние вървим по пътя на Италия!Не правим достатъчно тестове и пускаме заразени с коронавирус на домашно лечение!Достатъчно е един да човек да се зарази и пробивът е направен!Някой забранителни мерки повече дразнят хората от колкото имат реален ефект за стопиране на заразата!
15
2
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
Аз предпочитам да взема за статистика например нещо по средата между Германия и Италия. Diamond Princess - 3700 човека. 3000 карат без симптоми, 700 се разболяват, 8 умират, около 160-170 болни и останалите 20 критични. Всеки сам може да смята с елката.В Италия умират защото като си правят здрасти и се целуват и над 99% от загиналите са хора над 80 години. Защо щъкат наляво и надясно ?!!
14
3
 
18
 
! Отговори
Отврат преди 4 години
Това са безотговорни прости създания!
13
0
 
11
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
тия са луди :D да не стане след дъжд качука
12
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 4 години
Епа в Италия въпреки смешните мерки, но все пак мерки вече са им пълни болниците и умират щото няма кой да се грижи за хората. В Англия при никакви мерки ще видим какво ще стане.
11
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре,добре.Цъкайте минуси и гледайте колективният имунитет колко хора ще убие.
10
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече не им и трябва да затварят. Каквото разменили, разменили. Вируса не различава делничен и работен ден. Карантина и не-карантина. Диваци!
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще правят партита на открито. Това е решението.