Черноморието ни няма да може да разчита на британски туристи

Това заяви министърът на здравеопазването Мат Хенкок
12 май 2020 16:52, Нели Христова
60
Черноморието ни няма да може да разчита на британски туристи
Снимка: Getty

Преди дни британският таблоид Sun публикува статия, която гръмко твърдеше, че България ще приеме с радост британските туристи. Но сега става ясно, че родното ни Черноморие едва ли ще може да разчита именно на тях, за да спаси сезона си. 

Още по темата

Британците си остават във Великобритания. Поне така изглежда от думите на здравният министър на кралството Мат Хенкок.

"Не смятам, че почивките в чужбина ще са възможни това лято", категоричен бе Хенкок пред предаването на ITV "Тази сутрин".

Хотелите и увеселителните паркова в самата Великобритания са затворени до 1 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
7
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Язьк сега кои ще ни носи - свежа зараза
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер английските *** ще си стоят в къщи а нашите кожодери по морето ще останат на сухо. Българите отдавна не смеят да се мяркат по "българското" Черноморие. За нашите българите не стават нашите заплати са ниски за тях. Продадоха ни на алчни търговци и хотелиери по морето, дето винаги всичко им е малко!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък, отиде балконинго!
42
2
 
3
 
! Отговори
Айде глупости пак преди 3 години
Оффф ..дай му на бае *** умнотии да съветва и да плюе ! Абе чететете поне! Англичаните няма да почиват защото имат задължителна 14 дневна карантина щом слязат от самолета! Не че някои няма да отпрашат нанякъде за по няколко месеца де ..
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички който влизат в България със задължителна карантина,не само за българите почиващи в Гърция,но и за чуждите туристи по черноморието. Иначе протести. Дискриминация не може в ЕС. На руснаци и британци им забраниха да пътуват.
40
0
 
8
 
! Отговори
Дуро преди 3 години
няма записани британски туристи,няма и отказали се,тогава за какво е този рев?изпращайте заслужилата родна администрация на полагащата и се почивка,отдих,одмор или както го наречете!
39
0
 
16
 
! Отговори
Dance for life преди 3 години
Да сведем глава за минута в памет на нощният живот в Слънчака сезон 2020.Амин!
38
1
 
17
 
! Отговори
фори преди 3 години
Обелки от картофи за-мусака,обелки от краставици за-таратор,пасирана леща за-яхниена супа.Не е ли време Ангелкова и министерството на туризма да поведат хорото на обслужващия персонал по така цъфтящото ни Черноморие!Каквото посяхте,това ще жънете.Без туристи и без приходи!
37
9
 
2
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Българското Черноморие може да разчита на мен. Това лято ще похарча минимум 50 хилядарки.
36
1
 
10
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
И аз като британците - не разчитайте на мен!Хрватска ме зове
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо как могат да разчитат на чужденци? Те не трябва ли да са в 14 дневна карантина от пристигането си?
34
0
 
5
 
! Отговори
fact преди 3 години
браво,браво,браво.
33
1
 
11
 
! Отговори
sorry преди 3 години
Черноморието ни ще може да разчита,на север и на юг от Бургас на,Маргиналите,Васалите и Феодалите на Бойко Борисов.Калени и доказани в битките.Всичко ще е безплатно,от сутрин до вечер,даже и през нощта.Колкото до англичаните освен здрави шутове за обслужващия персонал,сутрин,обед и вечер само на баничка с боза.За останалото, Далавери Симеонов ще ви показва и насочва за изгрева,залеза и още нещо за ...слънцето!
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на български туристи няма да разчита...
31
4
 
14
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи то как беше 14 дни карантина а! МИ да ви кажа Британците да не са луди да са 14 дни под карантина като дойдат в БГ! И айде *** то дали ще пипна корона тука на "нашето" море или на Гръцкото, ми да ви кажа Гръцкото печели с мноооооого! Така, че не виждам смисъл да има карантина 14 дни след като ида в Гърция, след като и тука ше има чужденци! Та какво мислите "драги" ми СМЕХУРКОВЦИ от тия дето ни оправят (отзад) в момента?
30
0
 
25
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Как го каза Ангелкова,няма отказали се,ама няма и записали се за почивка.
29
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черноморието да не разчита и на български туристиМиналата година 40лева за шезлонг орговора им беше ако искате никой не ви кара на сила да идвате, има кой да дойде, а тази година елате да спасим бизнеса ..... *** долни
28
1
 
15
 
! Отговори
Гръкус преди 3 години
Мутракис духарис супарис :)
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sos, virusi ot vsichki strani, saediniavaite se i urush kam sofia, bankia i carska bistrica! balkan holiday travel now! vremeto e prekrasno za piknik i plaj po poliankite, za spa ressort, za razhodki na dogove, krokodili, pitoni, gorili, kozi, kravi, bivoli, misirki, magareta, koniove, agneta i drugi domashni lubimci sred pitomnata balkanska priroda...:)
26
2
 
40
 
! Отговори
koлю преди 3 години
Не само британци, няма да има никакви.Даже и българи. Толкова години се работи срещу туризма. Сега се берат плодовете. Бетонни градини, никакви кадри, лоша храна. и управляване от мутри. Погледнете Гърция. А за Турция няма какво да се каже. Ще ни убият с оферти и предложения /цени/.