Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!
227
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aнтиваксъри....Айде файтонджийския български на неуките пак влиза в обръщение!Аз пък викам Антивиксери, които знае чужд език, знае, всичкото вътре!
226
17
 
15
 
! Отговори
руските троли преди 3 години
винаги намират начин да бунят неграмотниците и да ги изкарват на протест. Скоро в София подкараха цингунарите от маалата с табелки срещу 5G и срещу ваксините, а те горките нямат и представа какво 5G нито пък знаят от ползата нот ваксинация - защо никой не протестира в Руски Путинак - нито срещу едното нито срещу другото, в Русия ваксинират както в ЕС.руска тролска банда яхнала глуппаците и ги разкарва по улиците на 'протест'
225
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДрогАре слагайте дъждобраните, че ще пръскам срещу вас......хи хи.
224
2
 
20
 
! Отговори
самагон преди 3 години
5Г забавя ферментацията на джибрите. пише го фъф фейса!
223
1
 
1
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 години
Та да сте наясно тролчета,не искам оставка дори и да ми я джиросате,*** се до шия,да ви гледам сеира,никой не иска банкрутирала държава.
222
9
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 години
Обичам простотията и я обожавам,та 5G не влияела,та то една звукова вълна влияе,та една справка в тази така наречена ваксина защо ще има чуждо ДНК,не го казвам аз за ДНКато,а лекарите по света..
221
4
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
амеб.ите и безд.елниците пак се размърдаха утре се очаква протест против плоската земя а в други ден против извънземните
220
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не разбирам от ваксини и 5G"......но не съм съгласен..........това са 80 % и така наречените ***.вансеремос.
219
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
т ъ п о м е р а. или. ристУ ристуФ е по-тъъъп?
218
3
 
2
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 години
Не разбирам от ваксини и 5G,но след като видях и съм убеден че ковито е глобална измама,то логиката ми сочи че тази ваксина смърди отдалече,нормална ваксина се разработва за 5 6год. минимум а изведнъж едва ли не до няколко месеца,който може да мисли.
217
6
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Всеки трябва да се ваксинира. Антваксърите ще върнъат болести забравени от преди 100 години.Това, което се пише за 5G и останалите измислици е преброяване на глупаците.Всеки с елементарна техническа грамотност знае за какво става въпрос.
216
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5G е много вредна технология.................високочестотно радиовълново лъчение.......................ужас, ще умирате от рак и ще мутирате!
215
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
80 % те тулупЕ......ако чувате гласове, но сте сами.....ваксина ви не трябва, чипове няма да ви сложат /по-скъпи са от вас самите/......цапайте тоалетните и бъдете щастливи.
214
7
 
14
 
! Отговори
Бил Гейтс НИКОГА преди 3 години
не е бил ваксиниран !нокога не са били ваксинирани и членовете на семейството му !първо Бил Геитс да ваксинира семейството си, а ние тогава ще си помислим НИЩО КОЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕ Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА !!!
213
1
 
11
 
! Отговори
Сорос преди 3 години
До Бъкингамския Манафидеята на тази пандемия беше да се предисвика такава безработица а от там лавина от фалити, че цялата банкова система да се срине и тогава да се замени с юдо-масонските фондацийСорос в частност изкупи земята на Украйна - фондацията му притезава около 470 000 хектара земя в украйнаскоро и българската земя ще бъде изкупена
212
4
 
6
 
! Отговори
ss преди 3 години
тез дето ще ги чипират да се замислят дали са някакъв капацитет ! акъл ли имат ? идеи ? абе нещо дето някой ще искара много пари на техен гръб ??? Да ама неее ! С това ядене и пиене даже и за донори не ставате следователно няма файда някой да инвестира дори цент във вас !
211
5
 
5
 
! Отговори
на всички ни стана преди 3 години
ясно че тази т.н. пандемия е измислица !!!от там нататък логиката е ясна:щом насилствено ни затвориха по домовете и унищожиха икономиката то очевидно и ваксината ще е нещо което ще ни навреди !!!Бил Геитс НИКОГА не е бил жаксиниран, нито членовете на семейството мукогато Бил Геитс се ваксинира и ваксинира семейството си - тогава ще си помислим дали да се ваксинираме
210
7
 
9
 
! Отговори
Свобода преди 3 години
В никакъв случай не ползвайте компютърна клавиатура с голи ръце!! Бил Гейтс е инсталирал нано чипове, които проникват през кожата в тялото. И хоп вие вече сте чипирани и сте подвластни на корпорациите и новия ред!! Хора пазете се!! Бил Гейтс и Джордж Сорос са заложили капани по цял свят!
209
3
 
17
 
! Отговори
Бъкингамския Манаф преди 3 години
Само който има мозък на мисирка ,не може да разбере ,че всичко е предварително направено по сценариЙ.Като се съединят всички части на пъзела картината става ясна.И за 5 джито ,за Бил Гейтс и ваксините ,за това ,че той основно финасира СЗО,за Сорос ,за това хората да са затворени в къщи като овце в кошари ,за дигиталните пари и чипирането ,за ГМО то ,за ваксините ,които стерилизират хората и образуват рак ,за тоталния кантрол и следене ,за 42000 спътника на Мъск и т.н