Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
8
 
17
 
! Отговори
Електро инжинер преди 3 години
За грамотните хора е неразбираемо защо конспираторите се притесняват от излъчването на клетките дето са далеч а не от техния телефон който излъчва 4 вата директно в мозъка им. Мощността на излъчването намалява с квадрата на разстоянието, учи се в училище. На 10 метра от клетката мощността намалява 100 пъти и е под 0.8 вата. А телефона ти е на 2 сантиметра от мозъка и го пече. Ще се откажете ли от телефоните си?
167
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 170Умник,Робърт Кенеди- син, син на убития Робърт Кенеди. Робърт Кенеди отдавна алармира за престъпленията на този гейтс.
166
0
 
3
 
! Отговори
Вижте си преди 3 години
*** заглавие. ...."предизвиха...."
165
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоИма, слагаш си цукало на главата.
164
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диваните конспиратори отдавна са чипирани от Фейсбук. Няма нужда от 5G и Нано ваксина. Тях така или иначе ги управляват през фейсбука и правят каквото им наредят.Човечеството е все по-близо до пълно омаймуняване.
163
6
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Няма ли някаква защита срещу лъченията от 5G?
162
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента в Европа най-зле да Швеция, Великобритания и Холандия. За целия период на заразата най-зле в Европа са Сан Марино, Белгия, Андора, Испания, Италия, Великобритания, Франция, Швеция, Холандия и Ирландия, в реда на изброяване. После е Швейцария, но по-назад.
161
8
 
11
 
! Отговори
Доц.МангУров преди 3 години
Трябва да се инсталират голям брой 5G клетки.Така населението ще придобие стаден имунитет срещу тази технология.
160
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се учудвам, фейсбук е сборище на ментално болни и нарциси. За жалост интернет се превърна в проводник на човешката на глупост, вместо на разума. Всеки си пише простотии, а простовати и наивни хора вярват в тях.
159
1
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Карантина има там, където нещата са зле. Където няма заразени няма и карантина. Хайде да не обръщаме причината и следствието. Карантинатабе следствие от размера на заразените, а не причина за него.
158
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 178Абе нали една жена каза.. Как да няма дело? Стига сте защитавали Бил Гейтс, Сорос, и всякакви там извратеняци. не си давайте телата да ги чипират. Бъдете п.рости до края! П.ростотията е въпрос на чест! Носете я гордо и я предайте на децата си като завещаноие!!!
157
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 179100 000 Безработни малко ли са ти? *** четеш както дявол евангелието!
156
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"С тази карантина УБИХА Милиони!"Колко милиона умряха в България през карантината :D
155
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става дума за Робърт Кенеди-младшиАми и за него да става дума, пак няма такова дело.
154
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази карантина УБИХА Милиони! Хора чакащи за операции умряха. Здрави хора получиха инфакти и инсулти, от паника и Глад, за това че са останали без доходи!Малко им е. Сега искат и със прибързана ваксина да убият още милиони хора!Тестовият период за нова ваксина е 5 години!!!Направете си сами заключенията, какво ще стане ако всички се ваксинираме с току що излязла от компютърния модел ваксина!Същия този компютърен модел който предрече че всички ще умрем до края АПРИЛ!
153
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 170всекидневно следя числата и то по всякакви методики. Англия и Щатите забавиха и се видя какво става. Щатите гонят 100к при 330 мил население. Едва от няколко дни почнаха да намаляват. При Швеция все още е плато. Да не говорим за Русия и Беларус, които до последно се дърпаха. Парадоксално, но на Балканите се справихме добре.
152
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как и за кого се погрижи карантината?! Отложиха плановите операции дори на онкоболните. Какво става за 2-3 месеца с един не опериран злокачествен тумор?! Само за един месец може да метастазира и да премине в терминален стадий. Радват се, че болниците били празни. Ами болниците празни - гробищата пълни!
151
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Точно тези региони които избраха икономиката имат по-малко заразени"Пси хопатоФ......сменяй психотропните.....
150
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този психопат да обиколи из сорошките кочини и да си постави ваксините на тамошните обитатели,които слугуват на него и цялото му либерастко котило.
149
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 171...гламав си като сорошки гербер.Става дума за Робърт Кенеди-младши бе учения.