Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Робът Кенеди, който заведе дело срещу бИл гЕйтсСигурно е завел дело срещу пеленаче, защото когато Робърт Кенеди умира през 1968-*** година, Бил Гейтс е бил на 12 годинки.
147
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 168Защо лъжеш? Статистиката показва точно обратното на това което пишеш!Точно тези региони които избраха икономиката имат по-малко заразени и по-малка бройка на смъртните случаи!Виж таблицата и тогава говори!
146
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"където НЯМА карантина има ПО-МАЛКО заразени"Бе ти бавноразвиващ ли си?
145
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което се получи с този корона вирус е много показателно. Беше въпрос на избор на ценности - човешки живот или икономика. Тези, които избраха икономиката, хем загубиха най-много човешки животи, хем негативите за икономиката. Хората са живели и с по-малко. БВП щял да намалее с 10-12 процента. Ами той си е бил такъв преди 5-6 години. И пак сме живеели относително добре, нали. Алчността е най-атавистичното човешко качество. Пари, имоти се възвръщат - човешки живот никога.
144
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 163Кой е лъжецът АЗ или ТИ?Италия и Испания - най строгата карантина има повече заразени от Швеция и от ИндияЩе кажеш карантината дошла късно:Ето ти нов пример:Калифорния има повече заразени от Джорджия!Калифорния - карантина не могат дори на плаж да отидат хоратаДжорджия - спокоен живот без репресии. Ходият си на ресторант, на фризьор и на фитнес.Какво?където НЯМА карантина има ПО-МАЛКО заразени!МЕРКИТЕ УБИВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ВИРУСА!
143
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Стигам до убеждението, че редовите ваксъри са селско-стопански работници, боравещи с права лопата !"Които вършат чудесна работа по закопаването на ***, като теб.
142
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксина още няма, те искат да я направят задължителнаИменно, ваксина няма, ако има, ще я има най-ранно края на следващата година, а може и изобщо никога да я няма. Кои те къде искали да направят несъществуващо нещо задължително? Ваксина може да стане задължителна за определени групи (например служители на старческите домове). За това трябва приемане на закон, какъвто няма, както няма и ваксина.
141
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сигурно не вярваш, че Бил Гейтс лично ги прави ваксините."Теб лично ваксина няма да те излекува.......за теб е нужна клиника.......психическа
140
5
 
4
 
! Отговори
До 161 Анонимен преди 3 години
"С Ваксината ще се получи както с карантината!"Такива като теб...правата лОпата ги лекува......завинаги...."Стигам до убеждението, че редовите ваксъри са селско-стопански работници, боравещи с права лопата !
139
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 158Лъжец та дрънка! Виж какво става в Швеция, където нямаше никаква карантина. Най-много починали за последната седмица. И самите те си изготвят данните. Тука явно става въпрос за някаква дълбока форма на разсъдъчна слепота ако не е преднамерена лъжа.
138
2
 
5
 
! Отговори
До 144 Анонимен преди 3 години
"10%-те ваксъри са спонсорирани от корпорациите на Биг Фарма."Пр0 ста'к вие .5 % сте на самотек след нулевата цена на петрола......10%-те ваксъри от НАУЧНИТЕ СРЕДИ са спонсорирани от Биг Фарма, не ваксърите като тебе. Сигурно не вярваш, че Бил Гейтс лично ги прави ваксините. Явно когнитивните способности на редовите ваксъри са на ниво "имбeцили".
137
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нетествана ваксина!Къде видя, че е задължителна. Казали са ти във ФБ, че е задължителна. То няма да има за всички, той задължителна. Задължителна ли е за грип? И поради това се разболяват многократно повече. Най-трудно се воюва срещу невежеството. Поне си замълчете и "не се давайте да ви ваксинират". Ваше право е да бъдете необразовани. В САЩ има амиши, които не ползват електричество, защото е против тяхната религия. И си ги оставят. Това е демокрация в действие.
136
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Ваксината ще се получи както с карантината!Карантината - абсолютно излишна и не намаляваща броя на заразените но със изключително лоши странични ефекти в икономкиата!Ваксината, с която пак действат подбудени от паника, ще направят пак същата грешка - Кофти ваксина с изключително лоши странични ефекти със здравето!Искат да ме задължат?! НЕ!Моят живот, моята отговорност!
135
1
 
11
 
! Отговори
Люк Скаймокър преди 3 години
Офци много..... и всички неистово блеят в кошарата на Фейсбук!
134
7
 
12
 
! Отговори
Нетествана ваксина! преди 3 години
Естенствено че ще протестирам! И не поради 5Г, бил гейтс или конспиративни теории както го изкарвате, а защото не искам да си инжектирам в тялото ваксина, на която никой не знае къде ще и излязат страничните ефекти!Ваксина още няма, те искат да я направят задължителна!!Първите опити винаги са буклучави и не искам тялото ми до живот да страта от странични ефекти!Вирусът е по-малко опасен!
133
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на една дисертация, с която иска да получи например научна степен "доцент" се защитава пред атестационна комисия. В тази комисия има ОПОНЕНТИ на фактите изложени в дисертацията и те атакуват кандидата и той е длъжен да се защити. Рецензентът (научният ръководител) на дисертацията е винаги на страната на кандидата. Комисията гласува и дисертацията или се отхвърля или се защитава. Толкова за "монилитността" на научния свят.
132
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В блатная ваксини, медицина, канализация, демокрация......НЕМА.......
131
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** леко надвишават 85 %......
130
6
 
19
 
! Отговори
Гей Билтс преди 3 години
Трябва да се протестира срещу самото понятие...."задължителна ваксинация".Що се отнася до т.н......"конспиративни теории".......обикновено се оказва,че Реалността е по-фантастична от всякаква фантастична комбинация,или сценарий.
129
6
 
10
 
! Отговори
Пич преди 3 години
До до "пИч".По-лесно е, но тъй като все оше има критична маса от разумни хора, тия "неваксинираните" са изложени на много малък риск. Това няма да е вечно така, нали разбираш? Изобщо, ама изобщо не ме интересуват политическите атаки на клана Кенеди и останалите лобисти в америксанския Конгрес. Разбира се, че всеки бизнесмен и политик ще иска да атакува милиардер N1 в света, само чакат удобен случай да му седнат в стола.