ЕНП: Подкрепяме напълно правителството на Бойко Борисов

Подкрепата дойде от Манфред Вебер
10 юли 2020 17:00,
137
ЕНП: Подкрепяме напълно правителството на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната. Това пише Манфред Вебер в официалната интернет страница на ЕНП.

Още по темата
Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на членство на България в еврозоната и е убедена, че правителствената стратегия и програма ще постигнат резултати в интерес на българските граждани и фирми.

Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години, пише още Вебер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
28
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/25Абе комплексар неграмотен, защо трябва да гледам кой кого подкрепя? Ти собствено мнение нямаш ли си или викаш си ви е фамилна черта - дядо ти за брежнев, баща ти за горбачов, ти за вебер?А относно вебер, по-долу писах, че даже некадърната урсула, от която меркел се отърва като я прати в брюксел, явно е по-предпочитана от него. Ситуацията е все едно хамстерът да подкрепи нинова (което не става, защото нинова има топки да му се опълчи, за разлика от банкянския ибрик).
77
3
 
29
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Манфред Вебер , а за банкнотите от 500 долара и кюлчетата злато, подкрепяте ли го?
76
1
 
32
 
! Отговори
Лицемерие преди 3 години
А защо ЕНП не ни подкрепи за пакета Мобилност,а ни за биха в земята?!
75
2
 
17
 
! Отговори
Тони Мигусмукаро преди 3 години
А,,,имах си хас!хахааа..Вие и ба мигленчето кривусуратата дадохте медали че затвори аец!тя вашта е ясна!
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичат да ги ... с 200!
73
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия така викаха и за Марио Рахой в Испания , па сега цялото ръководство на партията му е в панделата за по 30 годинки
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква икономика?
71
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ги е стрх от този престъпник и затова го подкрепят да не им се алйчи нещо и Гешев да ги подгони...
70
3
 
21
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Знаете ли колко ми пука че тези чаф.ути подкрепят хунтата!
69
1
 
22
 
! Отговори
Да преди 3 години
Срам и позор..
68
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манфред Вебер плаща ли данъци в България, ползва ли "услугите" на независимата българска съдбна система, ползва ли услугите на българското здравеопазване и образование, че да дава оценки за напредък и да дава подкрепа?
67
3
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
--Странно е!! - един Диктатор да се бори за "столът" си - А Те да казват че води борба с КОВИД!! чак ме напушва на СМЯХ!!!!!!
66
4
 
24
 
! Отговори
гост преди 3 години
Що ми прилича на фалшива новина. В противен случай ЕНП заявяват , че подкрепят престъпници. *** майтапа.
65
22
 
3
 
! Отговори
До 51 и подобни преди 3 години
Какво им е на събитията бе другари млади ? Кучетата си лаят,керванът си върви ! Вие помните ли при Тошо,Луканов,Попов,Беров,Виденов ,Симеон,тройната,Орешарски къде бяхме и колко пъти тръгвахме от нула.Сега да има нещо подобно ,освен вашето крякане и търсене на кусури?Само слепец или пъпчив пубер не вижда разликата!....Слободия до шия и презадоволеност и нищо не било в ред -в сравнение с кога и кой бе мушмороци.Като няма аргументи и се минава на обиди!!!......Да ти имам езика,голобради , клоуне!
64
5
 
24
 
! Отговори
саки преди 3 години
Групата на ЕНП,напълно подкрепя Бойко Борисов в борбата с коронавируса.Здраво братчеди,в България битката с Бойко Борисов вече няма нищо общо с коронавируса.А С КОРОНАТА НА ТИКВАТА!
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*мафията
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
значи ЕНП подкрепя открито магията
61
3
 
18
 
! Отговори
Кукловодите говорели преди 3 години
Да видиш ти. След като ни натрапиха вечния резил да имаме за министър-председател мутропожарникар и с това показаха максимално грубо истинското си мнение за нас, още защитават безочливо тази шайка, затънала в дива африканска корупция. Не че можеше да се очаква нещо друго.
60
13
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Комунизмът си отива.Комунистите са в паника.Иде ред на сервитьора.Кой ял,пил и неплатил,шут с коляно през *** и навън през стапълата.Божков сбега,преди да дойде сервитьора и мина метър...за сега.Ми,другари,на революция да защитим другаря Васил!
59
3
 
19
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Немците подкрепят ГЕРБ, защото Бойко е послушен и дори с 8 гласа от партията им избраха Урсула фон дер Лайн дето е немкиня и я внедриха в системата на ръководен пост. Преди това беше министърка на отбраната в Германия без за има каквито и да било познания в областта и пръсна луди за консултантски фирми, които да й казват какво да прави в това министерство.