Българите в чужбина също излязоха на протест

Събраха се в Берлин, Брюксел, Лондон
16 юли 2020 22:42, Петя Славова
50

Българите в Берлин излязоха на протест пред сградата на посолството ни. Сънародниците ни заявиха исканията си и подкрепата за тези, които протестират в родината. Протест имаше и в Кьолн, предаде Bulgaria ON AIR.

Демонстрации имаше и в други европейски столици. В Лондон сънародниците ни за пореден ден изразяват същите искания, както и да има възможност за електронно гласуване за всички българи зад граница. Организаторите на протеста обаче призоваха участниците да спазват дистанция и да носят маски.

А в Брюксел се проведе първата от поредица инициативи, които се подготвят от българите в Белгия. Протестът завърши с изпълнение на националния химн, а организаторите му бяха категорични, че зад мирната демонстрация не стои подкрепа за президента или определена партия.

Те искат лидерите на ЕНП и АЛДЕ да мотивират публичната си подкрепа за правителството на Бойко Борисов и за лидера на ДПС Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
От какъв зор да пада Бойко?Защото едно мишленце се е скрило в Дубай и църка оттам страхливичко ли?
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗнаемеИ в Дубай протестира един Череп
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с какво право смятат да определят съдбата ми, след като не внасят данъци в хазната?Продажни душици.Лоша реклама на протеститеМного лоша
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези заблудени души протестиращи какво точно искат? Да дойде на власт Корнелия Нинова - госпожа Техноимпекс?Или може би искат да дойде на власт Слави Трифонов?Извинявайте, ама не. Категорично не подкрепям тези протести. Нека да си дойдат редовните избори и да се преброят колко са. Демокрацията означава, че мнозинството решава. А един протест никога не е мнозинството от населението.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като падне Бойко власта ще я вземат хора, като пишещите тук. Като него. Като БСП, дето партията си не могат да управляват.В целия свят има неуки ***, но на свестните места не ги пускат в управлението.А в България се извършва целенасочена селекция по IQ. Да можеш да мислиш в РБългария е опасно за твоето здраве.Да бъдеш честен в РБългария е опасно за живота.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицемери.
36
3
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
ахахахаха смешници по 5 човека фейбук позьори, ахахаха ЖАЛКИИИИИ !
35
5
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Баце падне ли веднъж,вече никой няма да има нужда да ходи до Лас Вегас...... Баце рано или късно ще падне от власт. Лошото е ако Радев, Корнелия и другите петоколонници дето точат лиги да управляват вземат властта. Тогава и до любимата ти Матушка ще може да ходиш само с "приглашение". Виж "отдиха" в Сибир ще става по-лесно.
34
10
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Защо българите от Москва, Санкт Петербург и другите големи руски градове не излизат на протест? И дали тези протестиращи от ЕС знаят какво им готви метежника Радев?
33
11
 
12
 
! Отговори
Смешно е преди 3 години
Пълни глупости! Живея в чужбина и се радвам, че сме в Евро зоната,защото мога да пътувам свободно. Тези хора са определено помолени да правят протест, за да се повлияе отрицателно на имиджа на правителството. Уж искат БСП, а в Европа работят. Загадка :)
32
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тея са децата на Бкп -всички учат в чужбина -връщат се в България да Управляват Накраденото от дедо и тате и да цоцат раята !
31
1
 
1
 
! Отговори
серсеми преди 3 години
будали! - не бягайте от късмета си! Това са не само пари но и кариера-развитие!
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мотивите за емиграция са различни
29
4
 
17
 
! Отговори
От 35 преди 3 години
Какво не ми харесваш на коментара? Да си емигрант в чужбина сигурно е от хубав живот в родината. Това се казва ирония. Ама ти откъде да знаеш. Знаеш само да обаждаш всеки който не харесва де.белата мутра.
28
3
 
7
 
! Отговори
Ето 35 преди 3 години
Е илюстрация на Бойковщина.Не разбира за какво се говори, но се изказва и обвинява и обижда.
27
4
 
11
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
А като толкова си харесват бай Бойко що бачкат в чужбина? Що не са останали в България да бачкат за 800 лева? Аман от лицемери.
26
0
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Няма да го реши, защото проблемът е в тях.
25
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво да протестирам?!?!?Живея от Бойко на 8-10 000 километра.А Бойко е средностатистическия българин в България.Речникът и светогледът му са същите. Не работел и краднел колкото може. Ми те много са така. *** не могат колкото него.А да видим какъв ще е следващия. И как ще дигне пенсиите и МРЗето. И ще вкарате всички в затвора.А да ... и не се чудете, че Европата крепи Бойко. При мнението, което имат за българите той е напълно приемлив. А и сравняват с предишните и евродепутатите.
24
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ще го свалите, но ако си мислите, че това ще ви реши проблема ... жестоко се лъжете.
23
6
 
5
 
! Отговори
До българин преди 3 години
Ей тъпчо Българин се пише с главна буква!