Разбиха „психо-секс-секта“ в Италия, оплела стотици момичета

Начело й бил 77-годишен, известен като „Доктора“
21 юли 2020 16:30, Елка Василева
54
Разбиха „психо-секс-секта“ в Италия, оплела стотици момичета
Снимка: архив, БГНЕС

Италианската полиция разби „психо-секс-секта“, която е действала от трийсет години в северозападната част на Апенините.

Начело на сатанинската организация, откъснала от семействата им стотици студентки, ученички и дори малолетни момичета, стоял 77-годишен развратник с прозвище „Доктора“, пише „Монитор“.

Неговата щаб-квартира била в намиращия се на 40 км западно от Милано град Новара, откъдето командвал „поделенията“ на сектата в столицата на Ломбардия, в Торино, Генуа, Павия, Алесандрия, Верчели, Асти, Аоста и другаде.

Там органите на реда извършиха вчера множество обиски и вписаха в регистъра за последствени 26-ма тартори на престъпното сдружение, които прокуратурата обвинява в сексуално насилие върху млади жени и привеждането им в робство.

Интересeн е отговорът на въпроса защо заверата е била наречена от органите на реда и журналистите „психо-секс-секта“? Ами по време на продължило близо две години разследване с кодово наименование „Дионисий“ магистратите от Торино установили, че „Доктора“ и неговите асистенти привличали последователки на сатанинската си организация изключително чрез опитни психоложки. Които пък били продукт лично на върховния началник, който сам ги бил „вербовал“ преди време още като тийнейджърки и дори бил издържал някои от тях по време на следването им.

Та именно тези дипломирани „психоложки“ издирвали лабилни психически девойки, понякога още деца, като ги обработвали да се присъединят към сектата, където направо щели да си живеят в рая. Много от момичетата склонявали, след което били въвеждани „в тайнство“ от „Доктора“ чрез брутално и болезнено изнасилване – задължително страдание по пътя към безусловното подчинение, наричано от него „съвършенство“.

После девойките загърбвали семействата си, заживявали едва ли не като монахини в апартаменти и къщи на сектата, а върховният бос им нареждал къде да учат, какви професионални курсове да карат и къде да работят. Най-често последното се случвало в бизнес-начинанията на сектата, с които тя се издържала – верига от билкарски магазини, кафенета, танцови и театрални школи, психотерапевтични кабинети и др. Всички следовнички на „Доктора“ били освен това задължени да се явяват в леглото му, когато му скимне или пък да доставят радост на неговите асистенти, но само ако той им нареди.
 


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
човека ги изучил жилище и работа им осигурил а други чукат без пари какво лошо е направил.
47
0
 
1
 
! Отговори
kirasirrav преди 9 месеца
към 1/ Ф.С.В - Прочети за Чарлс Менсън, неговата секта и момичета, покрай него ще ти излязат подобни резултати за доста сходни неща и ще ти се изясни
46
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Граматик преди 9 месеца
До postradal pasi

*** ли ти го е казвала това или споделяш от личен опит ? Само не ми казвай че звездите ти го говорят или че не може да е по друг начин щото във фантазиите ти и ти би правил същото на мястото на "дъртите номенклатурчици" .
45
6
 
7
 
! Отговори
postradal pasi преди 9 месеца
До Анонимен

По време на тошо танцовите трупи с млади момичета се нарочваха да спят с дъртите номенклатурчици
44
1
 
7
 
! Отговори
postradal pasi преди 9 месеца
До Богомил

Този е слуга на дявола и дано Господ го накаже...
43
1
 
1
 
! Отговори
Депутат преди 9 месеца
Ние можем да им дадем *** с много опит.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До: 41

Този район, Ломбардия е най-силно засегнат от коронавируса.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не че е някакво голямо утешение, но правосъдната система е още по-зле от българската. Там в съда приемат за веществени доказателства омагьосани предмети, тотеми и заклинания.
Поне досега. Имаше една книга на италиански разследващ журналист, Марио Специ и един американски писател.
40
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Короната не ги ли хвана? Или са толкова отровни станали,че заразата ги подминава? А може би това доказва,че вирус е ИЗМАМА!
39
5
 
26
 
! Отговори
харем преди 9 месеца
Прилича ми на партийната организация на ГЕРБ
38
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В България не се ли казва Пайнер? :D
37
4
 
4
 
! Отговори
Шломо Шекелберг преди 9 месеца
Миналата година пак в Италия хванаха мрежа от "терапевти" и дори кмета на града, които промиваха мозъка на деца с електрически ток и разигравайки психо-сцени пред тях, за да им имплантират фалшиви спомени че са ги измъчвали родителите им.
И после получаваха пари от бездетни семейства към които пренасочваха децата.
36
1
 
15
 
! Отговори
Богомил преди 9 месеца
До Othman

От трън та на глог Othman..Това което е направил тоя уруд е зловещо ... не по зловещо от ислямското религиозно заробване.
Значи,викаш следващите сунната на Пророка намират отговор на всичко...

А ТИ следваш ли сунната на Пророка?
Ако е да,значи лесно ще ми дадеш отговор на твърде необясними за мен ислямски обичаи - Например убиването с камъни на жени "осквернили религията" ... или ритуалните убийства , а изнасилването и убийството от баща на дъщеря му ако я хване да погледне някого
35
0
 
5
 
! Отговори
Сомбрерото преди 9 месеца
Ширата докато доде,ще сте аут,вървите да се изхождате на метеното
34
25
 
1
 
! Отговори
Othman преди 9 месеца
Не може да е вярно. Това го има само в черният Ислям, нали така, ислямофоби? Ето докъде го е докарало западн(ал)ото ви общество. И извън тази секта са пак същите момичета - психически приключили на 25, минали поне толкова мъже, болни - психически и полово. Обществото ви е болно, докато следвайки сунната на Пророка (сав) може да намерите отговор за всичко - ранен брак, задомяване, жена, гледаща дома и семейството си и мъж, гледаш, жената и децата си. Малко по малко, шериатът ще дойде и в Европа.
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Звучи като в БСП/ДПС
32
3
 
0
 
! Отговори
Мюмюнчо преди 9 месеца
Докато има стръв на куката ,ще има и шарени и шаранки!
31
0
 
12
 
! Отговори
Да го знаете преди 9 месеца
Всичко това иде от кой,ами от Дявола превърнал се в образ човешки и то Доктор.Да знаете, Дявола биде и с човешки образ,но по делата им ще ги познаете
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
коза умря в търговищко
29
0
 
23
 
! Отговори
DAWEDA преди 9 месеца
"която е действала от ТРИЙСЕТ години"